45

Знаещ

преди 5 години

До АнонименГлупости от незнаещ.

44

batDancho

преди 5 години

До ГостКъде я видя тази 'огромна дива територия' в Япония ?!?

43

Обичам пазаруването

преди 5 години

Може ли да вземем кожата за направата на чанти или обувки от змийска кожа? Много искам от мола да продават с естествена змийска кожа чанти и обувки бих си купила.

42

Гост

преди 5 години

Това само българите варвари могат да убият живо същество без да им мигне окото и после да се снимат с него. И после защо по цял свят ви смятат за най-долната нация и се подиграват с вас на всякъде. Какво правят хората в цивилизованите държави за да предпазят живо същество на пътища и магистрали. В Япония един от най-главните им пътища построен през 60-те год и минава през огромна дива територия от построяването му до ден днешен няма нито едно убито живо същество.

41

Кфс

преди 5 години

Видиш ли питон анаконда или влечугоподобно по средата на пътя гответе се за лоши дни. Това е проклятие това семейство не го виждам. Пазете се още от сега. Сега ще ми кажете че тоз змиярник идва от еди си коя си държава. Така си принасят наркотиците сигурно нов метод май ? Не не е възможно с дрон не пак е невъзможно батериите ще се изтощат ми единственият начин е с частен бандитски самолет ама не всеки дилър може да си го позволи само богатите смъркачи.

40

Анонимен

преди 5 години

Тва 51409не си знае силата

39

Анонимен

преди 5 години

До знаещДанеби ти да си дънди крокодила? Да принципно змиите не се хранят с хора но ако му паднеш ще се увие около теб за да те убие а после ще те излапа. Змиите особено питоните и анакондите са все едно направени от гума. Толкова могат да се разтягат че да излапат възрастен човек

38

Шест

преди 5 години

Ку-куу!

37

Пет

преди 5 години

Питоните може да не ядат хора но ги душат с увиване около тях.особенно малки спящи деца са им лесна играчка. А онзи питон е отишъл да изяде морското свинче което е малко по голямо от един плъх!може в интернет са го има този случай?

36

Анонимен

преди 5 години

Така ли ще го оставят на свобода?

35

Гост

преди 5 години

Номер 31, ти кого ще наричаш така? Я стой вкъщи да не те ухапе някой питон и си говорете глупости с номер 14. Трябва закон срещу такива като вас. А обидят на ***, а глоба доходът на четиричленно семейство за цял живот! По МРЗ ще те глобна. Споко. По 12. По 78.2. Защото си истеричен. Значи си жена. А те живеят по-дълго.

34

Пет

преди 5 години

Преди време показаха по тв как в Америка един питон се промъкнал от долния етаж през тоалетната и през тръбите и се промъкнал през тоалетната у с седите отгоре които имали две малки деца и морско свинче в Клетка.. та като се промъкнал питона м.свинче не могъл да изяде но удушил двете деца в леглото им както спали защото преди това си играли с свинчета и му мирисали. Даваха го по тв.а майката отишла на работа и у дома видяла после питона! Ужас!

33

Радост вкъщи

преди 5 години

Аааа, не така! Кучета и котки може... питони не може!

32

Анонимен

преди 5 години

Сигурно е на някой от Софийския затвор - от там всеки бяга :D Бойко ще му издърпа ся ушите на тоз питон и ще му направи гръбнакотрошач а после и суплекс ! Супер Бойко не го е страх от питони но виж от КОрнелия трепери като лист

31

Пищова

преди 5 години

Малее ,де съм си хвърлил потоняяя

30

Анонимен

преди 5 години

До ... (27)Не знам дали онзи е ***, но ти си опасен, щом не си в състояние да проумееш какво е искал да каже. после, в коментар 14 е дообяснил. Но на теб пак не ти е ясно.Простият може да се научи, но няма лек и спасение за онзи, който не проумява очевидни неща, защото природата не му е дала достатъчно ум!

29

Митьо

преди 5 години

Питона

28

Бесепар

преди 5 години

Туй е женска змия и асфалт не яде, да не е Корни.

27

...

преди 5 години

До Дори и най-кроткитеМного си ***! А пък аз казвам, да има закон, такива като тебе да ги убивавме! Е така, щото, мен ме е страх от такива като теб.Ако много реват, да им убиваме и семействата.Е това ти е логиката.

26

...

преди 5 години

16+ ?! Защо ? Вие си нямате идея, как да използвате думите. Дето вика тоя под мен, яко Копи-Пейст и никакво влагане на мисъл.Казали ви, че 16+ и 18+ водят след себе си гледания и пишете там... Да има!