10

много жалко

преди 5 години

Загубил си е времето напразно. Да беше използвал времето да научи език, или някаква професия която не е с физически усилия, това щеше му помогне много. Няма полза от мускулите особено за него в неговата ситуация, освен ако не разчита държавата да му плаща пенсия за инвалидност докато той помпа мускули. Никой няма да го наеме на работа и да му плаща заради мускулите когато е инвалид, но например за преводач няма да има проблем.

9

Анонимен

преди 5 години

До до 4и кой го е казал? значи всички мутри са много духовни.

8

Анонимен

преди 5 години

Браво на момчето. С инвалидност е и не се предава. А гледам толкова много хора, на които им няма нищо, но са се отпуснали тотално и не правят нищо за себе си. И нямам предвид само спорта. Освен спорта, момчето има и други цели, които упорито преследва.

7

до 4

преди 5 години

Неслучайно е казано "здрав дyx в здраво тяло. Ползата от спорта е здраве и воля. Воля - спортът калява характера.

6

Анонимен

преди 5 години

Браво момчета, продължавайте все така!

5

Пацо

преди 5 години

евала пич много яко

4

Анонимен

преди 5 години

Трупането на мускули и его няма нищо общо със "силата на духа". Каква е ползвата от всичко това което правят? В страни от Третия свят като България където мизерията е повсеместна и младите хора нямат никакво бъдеще им се предлага да се събират на "стрийт фитнес" вместо да организират бадни за грабежи и да не правят конкуренция на организираната престъпност която се е окопала дори и във властта. А медиите ги промотират и представят като пример за другите.

3

росен

преди 5 години

брово адмирации все повече да има такива новини и вести

2

Цецо

преди 5 години

Браво на младежите, чудесен пример за всички!!!

1

1211212

преди 5 години

Страхотни деца! Браво.