33

Българка

преди 5 години

Още един,който ще гласува за Алтернатива за Германия.Така да я кара Меркел и на другите избори ще вземат 40 %.Прав е гръцкия историк-правителствата са виновни за надигане на национализма.

32

Анонимен

преди 5 години

Глупости!Като не му харесва,да си смени професията,вместо да мрънка.И бежанците,без значение от къде идват,не идват поради кеф,а защото им се разтуриха страните.В България поради подобни причини(унищожаване на икономиката) хората също бяха принудени да емигрират.Много бързо забравяте.

31

евроатлантик

преди 5 години

Смиреност.толерантност ,премеримост пред невинните имигранти и веднага да минават на соцялни.

30

???

преди 5 години

До ЕвролибералВсяко нещо си има граница...търпимоста толерантността ...дори и вселената сигурно има край......Има едно правило: Количествените натрупвания водят до качествени промени....те така и в Германия.

29

мнение

преди 5 години

Прииждат отвсякъде подмамени от социалните помощи и от възможностите на богата Германия, но пък и Германия/Меркел ги насърчи със сладкиши и радостни селфита със самата фрау канцлер още на границата. Е, това не са емигрантите от Източна Европа, които стриктно спазват законите, идват с дипломи по инженерство, медицина, компютърни технологии, биотехнологии, и бачкат здраво в Германия, както и онези, които мият чинии и вършат противната и непривлекателната за германците работа. Има разлика, нали.

28

Hafen die Wahrheit

преди 5 години

Работя като лекар в Германия. И това, което казва моят колега, е самата истина.Дай си името и адреса на работата ти! Вий съвсем за канарчетата ни взехте! Вярно е че емигрантите са с различен манталитет, но тези които бягаха от войната, приемат чуждата култура безпрекословно. Че повечето икономически мигранти са идиoтии това е без съмнение!

27

Анонимен

преди 5 години

НОВОТО ПРАВИТЕЛСТВО НА ИТАЛИЯ КАЗА, ЧЕ ЩЕ ОТВОРИ ГРАНИЦИТЕ ЗА БЕЖАНЦ;ИТЕ НА СЕВЕР.НЕ БИЛО ХУМАННО ДА СЕ ДЪРЖАТ НАСИЛА В ИТАЛИЯ, КОГАТО ТЕ ИСКАЛИ В ГЕРМАНИЯ.

26

Анонимен

преди 5 години

Лека полека започват и немците да се сещат. Но още са далеч от главната причина да са такива баби - окупацията от САЩ. Когато бият шута на американците и започнат да изграждат мощна армия, ще се оправят. Защото сега са богати, но с кравешко поведение.

25

Анонимен

преди 5 години

Много бързо забравихме,как ние минавахме подобните канали през 90те,а плюваме другите..!!!

24

SWE

преди 5 години

До ivailoNo ne i v shvedskite

23

Fck

преди 5 години

А Добро Утро бе господа Германоси. Добро Утро и нека шоуто да започне. Като не ги биете и убивате по границата с картечницата ще почнат те да ви бият и убиват. Неможеш да приемаш с отворени обятия хора ,който са свикнали на война,агресивни са и прости ,като..... Ще питате пак. Къде си чичко Хитлер да отворош пак Аушвиц и да тръгнат товарните влакове.

22

Бай Иван

преди 5 години

Честито ,да видят какво ни е на нас с индусите ;) !!!

21

КЪДЕ

преди 5 години

Е ОНЗИ МУСТАКАТИЯ ДА ВИ ОПРАВИ ***....ЗА 1 ГОДИНА ЩЕ СТЕ ДЪРЖАВА ЗА ПРИМЕР...

20

СатаНАТО

преди 5 години

Как може да наречете нагъл човек, който си проси тазобедрена става. Вие сте пълни дъбили.

19

ПроСоТо

преди 5 години

ха ха ха!..Виж ти каква "изненада"!..-Да не повярва чиляк,а?..А сценариста и режисьора на тая трагикомедия-"лубимката" на цяла Швабия-вечната БАБА Шмеркел, си седи в кралската ложа,хвърля по адно око на шоуто,плете си плетката и вероятно си мисли:-"Колко ли щях да живея,ако бях крава?..-А ако бях русалка?..Ммм, не!..-Афродита да бех!..Или Хубавата Елена..?..Е,все едно,така или иначе ще остана в историята...Като Долфи.."

18

Анонимен

преди 5 години

Ами вземайте мерки докато е време!Имахте преди 80 години един чичко с мустак и сподвижниците му, които много бяха сбъркали времето в което са живели!Тогава не са били особено нужни, а днес са по-необходими от всякога!

17

Делта

преди 5 години

На бабата ние сме и криви,но пък многа обича кафява и черна наденица,пълна с крема сирене.Даже ни заплаши,че ако не ги приемем,щяло да има санкции.

16

Анонимен

преди 5 години

мути Меркел да им бере грижата ,както и десетките соросови фондации ,правозащитници и грантаджии -те да им платят и тазобедрените стави и новите чейнета

15

Анонимен

преди 5 години

ЕСТЕСТВЕН0!ТА НАЛИ Азербейджан Е БИВША РУСКА РЕПУБЛИКА! КАКВО СЕ У4И ПРИ КОМУНИЗМА? НАЙ ВЕ4Е ИЗМАМА ЛЪЖА НАГЛОСТ АРУГАНТНОСТ С СИЛОВИ МЕТОДИ ДУМАТА БЛАГОДАРЯ НЕ СЪЩЕСТВУВАШЕ И НЕ СЪЩЕСТВУВА ПО ВРЕМЕ НА КОМУНИЗМА ВСИ4КИ БЯХА ДЛЪЖНИ ДА РАБОТЯТ БЕЗ БЛАГОДАРЯ БЕЗ ПАРИ САМО ЗА БЛАГОТО НА ПАРТИЯТА. А ДУМАТА( НАРОДА) ГО СЛАГАХА ЗА БЛАГОЗВУ4ИЕ ДА НАКАРАТ РОБИТЕ ДА РАБОТЯТ БЕЗРОПОТНО КОЛКОТО ЗА МЮСЮЛМАНИТЕ ИСЛЯМА ТОВА Е КОМУНИЗЪМ НА КУБ ТАКА 4Е ВЕ4Е МНОГО ОТ НАС ЗНАЕМ КАК ДА СЕ ОПРАВЯМЕ С ТАЛИБАНИТЕ

14

Цветан Караилиев

преди 5 години

До :):)Дано да успее