67

Анонимен

преди 6 години

Нова Македония- народността им създадена след 1947, а държавата- след 1991

66

Анонимен

преди 6 години

Нова Македония- име което устройва всички ни!

65

Анонимен

преди 6 години

Гърция ги натиска в калта за да се върнат към Сърбия или обединение с Гърция.

64

Анонимен

преди 6 години

Гърците третират така наречените македонци като българи, което автоматично и само по себе си значи никакво разбирателство!Може би единственото решение на казуса е името да бъде или има нещо общо с България!

63

Задава се Банкрут

преди 6 години

Гърция,Македония и българия са бита карта!!!

62

Анонимен

преди 6 години

Като си направят нормална държава и признаят за откраднатата история може и да имат.

61

Анонимен

преди 6 години

Предлагам, да я кръстят "Югозападна България" и без това трябва да си измислят история и копират нашата.

60

Анонимен

преди 6 години

Гърците никога няма да приемат каквото и да било име, съдържащо Македония, за която позиция ги разбирам. Но "илинденците" сами са си виновни, защото в последните 10-тина години се оляха с историческите фалшификации. Не може ти да викаш "нямам претенции към никой", а децата си да възпитаваш в друго, по улиците да изкарваш десетки хиляди, скандиращи точно обратното, пък историчарите да оборват цялата световна историческа доктрина, опитвайки се от л..а торти да правят.

59

Анонимен

преди 6 години

ГЪРЦИЯ НЯМА ДА ПРИЗНАЕ НИКОЕ ИМЕ НА МАКЕДОНИЯ ДОРИ ДА СЕ КАЗВА БИМБОЛАНДИЯ !!!!ГЪРЦИЯ ИСКА ПАРИ ОТ ЕС!!!! НАЙ-ЛЪЖЛИВАТА НАЦИЯ НА СВЕТААКО ЕС ИМ ДАДЕ ПАРИ ЩЕ ПРИЗНАЯТ МАКЕДОНИЯ С ТОВА И ИМЕ!!!ГЪРЦИТЕ НЯМАТ НИКАКВА ЧЕСТ И ДОСТОЙНСТВО КОГАТО СТАВА ДУМА ЗА ПАРИ ! ЗА ПАРИ ЩЕ ПРОДАДАТ И МАЙКИТЕ СИ!

58

Бобчо

преди 6 години

Тия *** са поведението си доказват, че са чисти българи! И затова само шутове в гъзът ги оправят! Пълна изолация отвсякъде и шиптърите ще ги излекуват до 10-15 години.

57

Анонимен

преди 6 години

Да я кръщават вече Югозападна България и да се свършва с претенциите на тези Гърци!

56

Анонимен

преди 6 години

Македонците никога не са били и няма да бъдат българи. Ако са искали да имали много исторически моменти да го сторят.

55

Анонимен

преди 6 години

Хич не не ми дрeмe. Нито те се определят като българи, нито ние имаме нужда от техните чукари и бързо увеличаващите се албанци. Тая напаст по далеч от нас. Имаме си достатъчно проблеми.

54

Името

преди 6 години

Мкедония ке се казува Македонски ИНАТ - Илинденска Национална Албанска Територия

53

Анонимен

преди 6 години

Не ме интересува, важно е да спрат да крадат историята на България.

52

PD

преди 6 години

А не се ли досещате, че и обикновения албанец има същия корен. Много идеи, са къпали народа с общ корен Бели ора/Хора/ арии, Българи. Но оцеляват добре, само в общности, и държави, където идеята е, общество на Истината, Правдата и Свободата. И в каквито и филми да се вкарат, рано или късно пак на пътя на Българина, ще се върнат. А най близките ни по кръв, още играят танеца на Ората/Хората/Арите. В това число са и Албанците. Свободолюбието и пътя на Истината, ще създаде нови връзки в всред Хората

51

Анонимен

преди 6 години

До КАНАС КРУМ,не ни трябва таралеж в ***,Охрид става част от албанската половина ако се делят ,спира гаврата с българската история и култура а етничките сърбомани да вървят на ........

50

Предлагам

преди 6 години

ДЪРЖАВА МОНАРХИЯ НА АЛЕКСАНДЪР.Така ще се подчертае античното начало на славо-македонския събомански фалшификат

49

Анонимен

преди 6 години

Както и да ги кръстят, кумовете им гърци, за мене си остават фиром. Гърците първо ше ги кръстят, после ше ги обладаят, съвместно с албанците и сърбите. Ние изобщо не трябва да се занимаваме със западни балкани,от там се носи зловонна смрад. По на далече...

48

Анонимен

преди 6 години

Аз смятам, че ние българите също трябва да имаме мнение по въпроса!Не може като мишки да премълчаваме историята, опитите за преиначаването й от тяхната страна, и да следим като неутрални спора между българи и гърци!Ако много държат да са отделна държава-Западна България, ако ли не-да махат теловете, да си идват у дома.А ако и това не им харесва-да си чакат албанците и това е.