8

Ектор

преди 5 години

До Анонимен 9В много голяма грешка си. Тито им позволяваше да излизат на запад и те ходеха виждаха, че не е толкова розово, работеха и пращаха пари в страната си. Сърбите живееха много по добре отколкото си мислиш. Магазините им бяха пълни и то със западни стоки. Имаше всичко но струваше пари. И който работеше можеше да си купи това от което имаше нужда.

7

Анонимен

преди 5 години

И къв държавник е бил Тито.Пионка на някой по голям от него.Интересното е че с парите на югослваците някой си е купил апартамент в Ню Йорк за няколко милиона и е борил комунизма в някой от 13 стаи на апартамента.А югославянена е жиеел в панелка с цялата рода.

6

дедо Ташунко

преди 5 години

Имаше преди 50 години едн лаф: "Кой не воли Хайдука от Сплита, не Воли ни партию, ни Тита!" Тито беше държавник, каквито в днешно време няма и няма да има. Не съм титовист, само си позволявам един коментар за отдавнашни времена.

5

дедо Ташунко

преди 5 години

За 43 години цената на апартамента е скочила 120 пъти. Може да се пресметне колко се е обезценил гущера.

4

Анонимен

преди 5 години

Добре че има интеренет да крадете готови вече написани от други Статии , тва Племе на Хан Аспарух много крадливо излезна.............хаха

3

Гоце

преди 5 години

До АнонименТито нямаше никаква, ама никаква дружба със съветските другари. Не може и не бива да проявяваш чак такава простотия.

2

Анонимен

преди 5 години

Добре си поживя Йосип Броз.Смучеше яко благата на Запада...но имаше крепка, сърдечна, мужка дружба и със съветските другари!

1

Анонимен

преди 5 години

новият собственик ще трябва да инвестира много в него..................на гинка да не и останаха пари, след като купи ЧЕЗ и да се чуди къде да си вложи остатъка?