252

Башка Луд

преди 5 години

Далаверата си тече тихо и кротко! Няма протести, няма опозиция! Ние си траем, те ни крадат! Далаверата няма цвят, няма и знаме. Няма нито морал, нито идеали!Същото се случва и с АЕЦ Белене. Плеснаха с ръце, па се прегърнаха! Едните още оправдават получените комисиони, другите точат лиги по бъдещи благини!Време е да изметем всички гадове от властта!

251

ттт

преди 6 години

"Dnes.bg обещава, че няма да си затвори очите" ... ,а за толкова неща си ги затваряте без проблем!

250

Анонимен

преди 6 години

тоя е за затвора

249

Анонимен

преди 6 години

Нов пост от 237Обещах днеска да взема отношение. Държавата не направи нищо, следователно не съществува. След като не съществува, няма знаме. Журналиста е препикал някакъв плат. Не е престъпление.

248

Рускапaплач

преди 6 години

Не се пише немедлено а незабавно! И ти ли си Българин? Дори не знаеш Български!

247

Схемата

преди 6 години

Клипът може да бъде докладван по ред причини за премахване от Ютюб, както и да се претендира за наказания и забрана на канала на този аутист. Не вярвам, че за второто ще се вземат мерки, но ако подадете сигнал относно клипа в ютюб, ви гарантирам, че ще бъде премахнат до няколко дни. Причината е, че просто твърде много хора ще го направят така или иначе.

246

Схемата

преди 6 години

Направих грешката да го намеря в Ютюб и... ами той човека е ненормален бе. Комунист, анархист, аутист, хомосексуалист и какви ли не други изми. Явно е, че проблема не е "всеобщ" и може да бъде решен с един профилактичен бой и после психодиспансер. Срамота е, че подобни хора се разхождат на свобода, когато трябва да са в в заведения за психично болни!

245

Анонимен

преди 6 години

Българите препикават флага всеки път, когато гласуват за герберюгите и останалите комунисти.

244

Анонимен

преди 6 години

Нашето знаме имаше герб. С лъв и коронаТова е някакъв друг флаг.

243

Анонимен

преди 6 години

То една държава, то едни светини, то един народ ...

242

Анонимен

преди 6 години

Всички, които одобряват този индивид, ги призовавам немедлено да се откажат от българското си гражданство и да емигрират в Сибир!

241

Анонимен

преди 6 години

В Тубата има достатъчно клипове с Михайлов и Гласът на Стара Загора.Прегледайте ги и сами ще прецените колко му е акъла!Тия циркове ги разиграва единствено защото е с жълта книжка!

240

Евала

преди 6 години

Браво на човека, евала!

239

Зозо

преди 6 години

Този е от *** на яз. Копринка, дето гориха знамето на ЕС и НАТО. Руски ибрици! Сънуват как в България нахлуват зелени путинови войници.

238

Анонимен

преди 6 години

Злостен руски агент- заслужава незабавен разстрел по специален държавен закон!

237

Анонимен

преди 6 години

Детектор на лъжата по случая Иванчева за всички участници в инцидента. Ако е натопен, виновните в затвора, ако тя е виновна в затвора. Ако е невинна - да и се извинят и да я върнат на поста и. Докога няма да и се позволява да дава интервюта?

236

Анонимен

преди 6 години

Каква е разликата между този и Асен Геновите деяния? Пак двойни стандарти. Пък и вие за кликове се изгаврихте с учителката дето танцувала в заведение, а не и с хомопрайдовете... Последователност няма.

235

Анонимен

преди 6 години

И на мен ми е идело да го направя когато се сблъскам с простотията родна. Не забравяйте, че властимащите и институциите са проекция на народа, а не са дошли от луната. И на населението е част от вината за дереджето на държавата, няма гражданско общество. Имаше много протести, чудесно, но те не отправят конкретни искания, ами сменят едно лошо правителство с друго или със същото.

234

петроф

преди 6 години

Нека е пълна замяна в цялата съдебна система. Освен, че е скъпа раздава несправедливост. Наричам я кривосъдие !!!

233

Анонимен

преди 6 години

Очевидно е, че чужди вражески сили искат и се стремят да предизвикат безредици в България. Ние, обичащите страната и децата си българи, трябва да сме бдителни и да не позволим това.