27

Анонимен

преди 6 години

Каракачанов като не почива и не живее там,да не се обажда и да си гледа неговия край,Валери е прав за тишината.

26

Sold at

преди 6 години

Na letiste burgas do reklamata za hazart, prostitucia, droga i alkohol, edna reklama i na bg orajie, pone pistoleti s palni palniteli da slojite, ei......da ne zabraviat kakvo da si kupiat turisture ot rbg...

25

Анонимен

преди 6 години

И от време на време стрелба :)

24

Анонимен

преди 6 години

Слънчев бряг не е за умрели мушмули които искат тишина и съзерцание на пъпа си СЛЪНЧАКА Е ЗА МЛАДЕЖИ,ТАКЪВ ТИП КУРОРТ Е!Ако си дърто,безжизнено пък макар и младо,ако имаш малки деца НЕ ХОДИШ НА СЛЪНЧАКА,ЕЙ ВИ "КОНСТАНТИН И ЕЛЕНА",Албена" дори Златните пясъци не са чак като Слънчев бряг!От Албена на север и от Китен на юг няма никакво презастрояване,големи хотели а бабички с квартири отивайте там!Половин България е обезлюдена ИМА УБИЙСТВЕНА ТИШИНА,НЕ РАЗВАЛЯЙТЕ почивката на младите хора!

23

Анонимен

преди 6 години

BRAVO SHTE GLASUVAM ZA PARTIATA NA VALERI,I SHTE AGITIRAM VSICKI ZA NEGO.A KARAKACANOV DRANKA GLUPOSTI,TOI MISLI SAMO ZA SHKEMBETO SI.

22

Анонимен

преди 6 години

COVEK OTIVA NA POCIVK,ZA DA SI POCIVA,A NE DA SE NAPIVA I DA KRESHTI.

21

Анонимен

преди 6 години

АХ РЕВЕТЕ ПЕСОГЛАВИ, ВАЛЕРИ ЛУДИ ВИ НАПРАВИ!

20

ДИНГИ БИ

преди 6 години

Тази кметица на район Средец Мария Ачкова колко пари взима да пуска разрешителни за заведенията ?Жалби Жалби и нищо !!!

19

Наблюдател

преди 6 години

КОГА И В СОФИЯ ЩЕ ТЪРПИМ В ЖИЛИЩНА ЗОНА НЯКОЙ ДА РАБОТИ СЛЕД 22.00 И ДА МИ КАЖЕТЕ ЧЕ ЗАКОНОВО ВСИЧКО Е НАРЕД !!!ТОВА Е ГРУБО ПОТЪПКВАНЕ НА ЧОВЕШКИТЕ ПРАВА ЗАКОНА Е ЗАКОН И ТРЯБВА ДА СЕ СПАЗВА

18

Георги

преди 6 години

българия е мафиотска държава, колкото и полиция да струпат пак ще има напрежение, пак човек не може да се отпусне. Отидете в гърция да видите колко румънски и български коли има. В българия останаха хора които не могат да си позволят чужбина, пияните англичани и руснаците които са свикнали с мафиотската обстановка. В тая дивашка държава няма спокойствие. Робски народ, по-силния мачка по-слабия и така се чувства по-голяма работа от останалите и за това и всички са напрегнати и изнервени

17

Redhorn

преди 6 години

Лелеееее,тя полицията като ще се трогне,ама особено пък бългърската.Щото те въобще не са част от бг.мафия ама никак дори.Хайде пак поредната бтв.реалност от сткл.дом.Само с разликата,че всички ние живеем в доста по-друга.А м/у другото,всяка една организирана престъпност съществува или не само и единствено благодарение на държавата. Така,че номерата в стил ,,ама ах колко сме загрижени" в къщи пред огледалото.

16

Анонимен

преди 6 години

Огромна част от туристите на Слънчака ,не знаят ,в коя Държава се намират и в коя посока е морето! А и за какво им е ?!Курорт !Да се въртят парите!

15

Реалист

преди 6 години

....че МВР ще предприеме всички необходими мерки не само в курорта, но и по цялото Черноморие" за да направи живота на бг.му/три и техните *** по-спокоен и необезпокояван от някакви скапани туристи

14

Анонимен

преди 6 години

Човек идва на слънчака и да почива,което не значи да слуша нощните дандании на веселящи се...

13

Анонимен

преди 6 години

Сименов и Каракачанов що не се сбият , да видим кой е по-добрия?според мен Каракачана ще го смаже тоа Валерко-перкото

12

sorry

преди 6 години

Голям ред и мъртва тишина с показни убийства.Къде са сега вице,министри и цялата управляваща ни пос..на!

11

Анонимен

преди 6 години

И най-важното са пропуснали - като се стреля защото това е част от шоуто да се ползват заглушители за да не се смущават гостите!

10

Анонимен

преди 6 години

И после червения форумен гений ще каже как демокрацията изгонила хората от България. Как пък хората не бягат от другите страни с демокрация ами само от тези дето е имало комунизъм по съветски?

9

До 4

преди 6 години

"Но ,БЕШЕ топ-дестинация !" - за кого беше топ дестинация?за българина с Москвича или пак за западняците дето идваха тука като на сафари да разгледат примитивни бушмени дето ги държат затворени в социалистически резерват и който се помъчи да избяга го стрелят.

8

Анонимен

преди 6 години

Тоа Вице пред един ден беше там а на следващия ден се гърмяха , все едно по нареждане на Вицепремиера