22

отврат

преди 5 години

навсякъде по света падат и градушки и много по-тежки природни бедствия,само над богоизбраните българи не може да падне нищо,те не трябва да се тревожат,животът им трябва да е напълно безоблачен(и в пряк и в преносен смисъл),нали господ е българин,гнус,гнус и само гнус

21

Shark

преди 5 години

Основна реформа в България - Облякъл се Илия, и като се погледнал, пак в тия. Основните реформи в България се правят за да се краде, сега и с това самолетно недоразумение ще е така. Ще падне крадене, само че и самолети може да падат, и човешки жертви да има. Опичайте си акъла геребрастчета прости че може пак да си идете скоропостижно.

20

Щерю

преди 5 години

- С дронове не може ли?

19

Анонимен

преди 5 години

Ясно. Задава се голямо крадене.

18

ПроСоТо

преди 5 години

що са тръшкате?..-Просто ще легализират "хемитрейлса"...Тъй като нямат самолети,ще дадат "карт бланш" за тая работа на янките,ситуирани у нас..Е,не сме Виетнам и де що имаше "Оранжев агент" беше изпръскан,но...новото време си има нови "агенти"..И аз се подсмихвах на тая "конспирация" ,докато не видях с очите си...И не,няма заблуда!..-Перфектно знам какво е конденз от самолетните двигатели на височина 8-10 км.

17

муспи

преди 5 години

До Анонимен - Първо, земеделие няма - селското стопанство е забранено, второ - опасно е за летците, и турската бойна авиация се отказала. Султана казал, че с ром Премиер друго не може да се очаква.

16

Анонимен

преди 5 години

И кой *** ще иде да лети в облаци с опасност от мълнии? Който го е писал е бил на весели гъби! Ба си кретениите, които ни се поднасят...

15

Анонимен

преди 5 години

За кого се пише тази фантастика , при положение , че едно БДЖ не могат да оправят ,щели със самолети да борят градушки??Самият Порожанов щял да лети едновременно на три такива самолета ,щото няма кадри , а той бил нещо като Батман , каквито са всъщност всички при бат Боко, щото са отгледани от "правоверни" баби и дядовци , клели се във вечна вярност на БКП

14

Анонимен

преди 5 години

Освен градушки и самолети ще почнат да падат?

13

Анонимен

преди 5 години

С Миг29 ще разстрелваме облаците. Те за друго и без това не стават.

12

...

преди 5 години

Нищо не борите!!! ***! Съсипа ми всичко! Това е цяла година труд. Какво ще яде семейството ми ? Данъци - Друг път.

11

МНЕНИЕ

преди 5 години

Може да не съм прав - Това прилича на ЕЪР ФОРС 1 .Постоянно във въздуха Самолети без ракети ли ?Ще духат облаците с вентилатори ?Може да не съм прав .

10

сминдух енд чесън

преди 5 години

Пак ще изобретим топлата вода,Като се има в предвид как преди тридесет и косур години направихме първа копка на АЕЦ Белене .Сега сме на етап -трап и няколко милиарда назад

9

бо тик вун

преди 5 години

чакайте да ви пуснем 5G-то и да почнат масово мозъчните тумори и ще решим всички проблеми - има хора има проблеми...

8

Гост

преди 5 години

Ами как ще има активно участие за съфинансиране на застраховките, като бюрокрацията е огромна?! Например земеделец от Гоце Делчев трябва да отиде до Благоевград да подаде документите. Като го върнат два - три пъти и човек се отказва. Направете го по - облекчено подаването на документи и ще видите ефекта.

7

Анонимен

преди 5 години

Така и досега никой не обясни какво изсипват самолетите от родното небе. Като почнат да борят градушките, дефакто ще узаконят всички други самолети, които хвърлят какви ли не работи отгоре.

6

Питам

преди 5 години

С новите самолети дето ще ги купим ли?

5

Анонимен

преди 5 години

"Тати ще ми купи колело ама друг път", така и този. Хайде да видим все пак.

4

Анонимен

преди 5 години

Ясно, някой пак ще усвоява пари...

3

Анонимен

преди 5 години

Това няма да стане никога. Лъжи и прах в очите на хората. Тези за 10 години не купиха един самолет за борба с горските пожари, какво остава за някакви градушки. ЛЪЖИ!