38

Отговор

преди 5 години

До Анонимен 38 Докато Корделка вземе властта. Ха ,хаа..!

37

позитано 20

преди 5 години

Испанска социалистическа работническа партия. Щом има думите социалистическа и работническа , хич не ми звучи добре.Ще видите.

36

анонимен

преди 5 години

осьдени управници общо на 350 години затвор какво са крали тези и полициятакак мяташе народа в каталуния

35

Гурбетчия

преди 5 години

Рахой франкист, фашист, разрушител на благополучието на испанския народ. Създаде закони срещу правото на изразяване на мнение. Вкараха в затвора певци, поети, кукловоди.. Закриха програми телевизионни говорещи истината защото на нацистите от П. П. на Рахой не им харесва да се знае истината. Милиарди са откраднати от неговата мафия. Съдът го призна в присъдата каза :създадена е политическа мрежа с цел измами, злоупотреби,изпразване на държавата каса... Унищожи Здравеопазването, Образованието

34

Анонимен

преди 5 години

Пак сме на опашката! Докога?

33

Константин

преди 5 години

До кольо пияндетоToва много добре си го написал. И тук е така, ***, ама нямаме опозиция, която да свали това престъпно управление в момента.

32

ПЕНКО

преди 5 години

НЕКА НЕ БЪРКАМЕ ИСПАНИЯ НА ВЕЛИКИТЕ ТВОРЦИ С ТАЗИ НА КОНКВИСТАДОРИТЕ- ДЖИХАДИСТИ И ИНКВИЗИЦИЯТА -КАТО ПОСЛЕДНИТЕ СА МОНАРХИЧЕСКОТО ИЗВРАЩЕНИЕ НА ПРЕКРАСЕН НАРОД ОТ НАРОДНОСТИ !!!!!!

31

Andreshko

преди 5 години

Време е и нашия премиер да отиде в затвора и там да му сцепят крадливото дупе.

30

ПЕНКО

преди 5 години

ЕДИН КОЛЕГА, ПИШЕ ПО-ДОЛУ ЗА ПРЕЗИДЕНТ В ИСПАНИЯ ... !!!... МОНАРХИЯ Е С МОНАРХИЧЕСКА ПАРТИЯ-И С "ВОЖД- РАХУЙ " И СЛЕДВА ...---КАКВА КОРУПЦИЯ БЕ - .....ДЪРЖАВАТА Е СОБСТВЕНОСТ НА КРАЛЯ...КРАДЛЯЛЯ ... И КРАДЛИЦАТА -А "ДЕМОКРАТИЦАТА " НЯМА ДУМАТА !!!!!!

29

кольо пияндето

преди 5 години

Много ми е интересно , защо великата журналистка *** Василева, тенденциозно премълчава причината за отстраняването на Рахой , а именно ужасяващата корупция в ПП ,процъфтяваща с години в тази партия. Дали премълчаването няма връзка с това , че ПП е посестрима на партийте на Меркел и Юнкер , който години наред си затваряха очите пред корупцията на Рахой , само защото е наш човек , същото между другото е и отношението им към нашия пожарникар .

28

до 28

преди 5 години

Къде бъркате СССР или Русия навсякъде? Какво е нивото на психиатричните услуги в България? Изглежда незадоволително. Ще дойда и ще отворя "Русофобски рехабилитационни центрове" в големите градове. Страха без причина мори.

27

емиграция

преди 5 години

Аххххх, душицо комунарска.По диагонал си чел коментарът ми. Леви, десни, независими , националисти и всякакви пипат в държавната испанска хазна.Сега е ред съд. система в Испания да се произнесе за 3-млд . евро откраднати от партията на семеййство Пуьол. После е ред на Андалусия....с техните социалисти. А да видим дали новият президент ще напусне ли управлението?

26

Гурбетчия

преди 5 години

Хората в Испания искат да живеят добре.Не ги интересува от коя партия е президента.А партията на Рахой обслужваше богатите и ги направи още по-богати.Народа беше смачкан, по-малки заплати, повече данъци, по-малко социални придобивки.Е, накрая този народ каза НЕ.Това е всичко.

25

Анонимен

преди 5 години

До емиграцияДа , прав си , не Рахой е крадеца , да 29 негови близки съпартийци , които миналата седмица бяха осъдени на над 300 год затвор . А Рахой горкия , абсолютно нищо не е знаел за това , света вода ненапита.Това е свсе едно Цецо да не знае нищо за кражбите на Боко. Хахахаха Рахой го чакат дълги години в панделата и то съвсем заслужено.

24

Анонимен

преди 5 години

КАТАЛУНИЯ ТЪРЖЕСТВУВА, ЧЕ КАСТИЛЕЦЪТ Е АУТ.

23

Дърт комунист

преди 5 години

Рахой е франкист, което значи фашист!! Испания е ИМПЕРИЯ която трябва да се разпадне поне на десет държави!! Рахой нареди на полицаите да бият бременни жени и деца и пенсионери! Но това няма да ви го кажат либералните медии!! Те са заети да поплювват по Русия!!

22

емиграция

преди 5 години

Отново нашите болшевики-коментиращи не са разбрали, че не Рахой е крадец ,а някои от неговата партия. Но пък социалистите в Андалуската автономия 25 г. управлявали, че откраданли 1милиард евро. Фамилията Пуьол в Каталуния е гушнала 3млд. евро за 25 г. . Става дума за партията на Пучдемон.Отново грешки на партията, но ша са опраят......с новият ръководител на Испания-Педро Шашмата...

21

Панчо Санса

преди 5 години

А като пращаше тежковъоръженищте си копои да бият бременни Каталунки по улиците на Барселона , добре му беше, нали?

20

Анонимен

преди 5 години

Има да . Ако води война и спечели може би ще има :))) Утре и кърлежите, ще искат пак ли така ,ще разсъждаваш клоунн.

19

Анонимен

преди 5 години

Каталуния има право да стане независима държава. На времето Испания не е имало а няколко кралства - Кастилия, Арагон, Каталония, Португалия. С династични бракове другите се обединяват а Португалия се обединява но скоро вижда прелестите да е зависима от най-голямато кралство Кастилия и обявява независимост. Защо Каталуния да не стане независима като населението и говори друг език, има своя култура и там почти не живеят хора от другите кралства.