132

чичо Стоян

преди 5 години

Господин Джамбазки ,като активен европеец трябва да е наясно,че лобито на тези пернати твари е толкова силно,че предстои поредната промяна в европейското законодателство:съдебен процес ,парична глоба и публично линчуване в медийното пространство срещу политик,дръзнал да използва климатично оръжие (бури и градушки)срещу дискриминираните малцинства в защита на своята теза...Но,като ратифицираме една симпатична конвенция в горещото лято тогава ще се заглушат гласовете на патриотите ицърквата...

131

Анонимен

преди 5 години

Тая в средата става... ..биш й помогнал да оправи резбата....

130

Колко жалко

преди 5 години

Отново София ще бъде свидетел на тази гадост, на това човешко падение и провал.

129

Брат Вурст

преди 5 години

Утре е първи юни. Да направим парад, в който нагледно да показваме как се правят децата. ПС: Попитали радио Ереван: Може ли мъж да забременее? Отговор: Не може, но опитите продължават.

128

София Прайд

преди 5 години

Гейове винаги е имало и винаги ще има, ФАКТ! хомосексуалноста е част от човешкото развитие, от антични времена до сега периодично кви ли не *** са се отивали да заклеймяват, то бесилки , клади , шамани и лечители до съвременни псевдо психиатри , самозвани патриоти с изкривени семейни ценности и тн., е и? дори ненадреталците от ИСИС не могат да променят нищо!не си хабете енергията за заклеймявате нещо с което човек се ражда а погледнете в себе си и по важните проблеми.Мир и любов , мирси :

127

Анонимен

преди 5 години

На кого е нужно всичко това. Те хем не искат никой да им се меси, хем непрекъснато дразнят хората с някакви демонстрации.

126

Димитров

преди 5 години

Аз не съм хомосексуален, и не харесвам хомосексуалистите ( поне тези с които съм имал контакт ). Но и не мисля че е нещо ненормално и не мисля че е редно да се заклеймява, цялата им общтност само защото за 1 час ще минат с два фургона с музика по главната. Особено щом всеки може да НЕ / Присъства.

125

рускиня До Димитров

преди 5 години

Цяла тежка артилерия на психология и социология подключихте. 1.за човек природа придвидела само 1 начин за размножаване.2 Само на прости червеите и на обратните понятие за пол е объркано.3.В какво състои попиране на права на обратните?някой да ви дърпа чершафите? 4.тъй като природа не предвидела размножение на обратните,то право на отглеждането на децата трябва да им се отнеме. Защото насилствено развиват в детето извращение.

124

Анонимен

преди 5 години

До ДимитровТОВА КАКВО Е НОРМАЛНО И КАКВО НЕ СЕ ОПРЕДЕЛЯ ОТ ОБЩЕСТВОТО КАТО ЦЯЛО :DДЕЛОТО ЗАВИСИ ОТ СЪДИЙТЕ :DНОРМАЛНИ СА ДРУГ ПЪТ :D

123

Анонимен

преди 5 години

Димитров, естествено че науката ще ги признава в наши дни. Цялата политика на държавите изобщо е такава.

122

????

преди 5 години

Мене гейовете не ме плашат. Яд ме е за лесбийките. :) и трябва ли да съм гей, че някоя лесбийка да ме хареса? Иначе са като агитка на футболен отбор - голямо викане, скачане и накрая нищо... голям праз, кой кого бил(на мача), кой кого е....!

121

Димитров

преди 5 години

Макар отделни учени все още да поддържат патологичния модел, съвременната изследователска и клинична литература преобладаващо демонстрира, че еднополовите еротични и романтични влечения, чувства и поведения са нормални и позитивни вариации на човешката сексуалност, което е отразено и признато в официални позиции на всички най-големи национални сдружения на специалисти в областта на психологията, психичното здраве и здравеопазването. МАЙ ИЗГУБИ С МНООООГООООО. Без право на обжалване си БАТЕЕЕЕЕ

120

Анонимен

преди 5 години

ОПРЕДЕЛЕНИЕ ПРОТИВОЕСТЕСТВЕН : КОЙТО Е ПРОТИВЕН НА ЕСТЕСТВЕНОТО НА ОБИЧАЙНОТО НА НОРМАЛНОТО :DНА ПЪРВА ИНСТАНЦИЯ МОЖЕ И ДА СПЕЧЕЛИШ КЪДЕТО Е ЕДИН СЪДИЯ ЩОТО ГИ ИМА ВСЕКАКВИ КАТО ТЕБЕ!!!НО НА ВТОРА ИНСТАНЦИЯ ПРИ ТРИМА МАГИСТРАТИ ДЕЛОТО ГО ГУБИШ ОТРАЗ :D

119

Димитров

преди 5 години

Може би проблема е че четеш без да влагаш смисъл в написанотом което води до това че тълкуваш от първо лице думите, което е грешно. Препоръчвам ти да спреш със главните символи, за да престанат да трият коментарите ти.

118

ВПН И ТО ХУБАВ

преди 5 години

До Димитров ЛИЧНО ЧЕТА СЪВРЕМЕНЕН ТЪЛКОВЕН РЕЧНИК НА БЪЛГАРСКИЯ ЕЗИК ИЗДАТЕЛСТВО ЕЛПИС !!! ЯСНО ПИШЕ ИЗВРАТЕН: КОЙТО Е ФИЗИОЛОГИЧНО И НРАВСТВЕНО ПРОТИВОЕСТЕСТВЕН! ПРАВДАТА Е НА МОЯ СТРАНА ЗАТОВА НЯМА КАК ДА ПОБЕДИШ НИТО СЕГА НИТО В БЪДЕЩЕ :D

117

Димитров

преди 5 години

ФИЗИОЛОГИЧНО И НРАВСТВЕНО ПРОТИВОЕСТЕСТВЕН! Абсолютно прилагаш насочено и субективно дефиниране на думите, което изкривява тяхното "доказано" значение. По същата теза коята излагаш децата болни от аутизъм пак са извратени. Ест че не е така, просто промени тезата си, защото в съдът щеше да е паднала до сега 100 пъти.

116

КАЛИГУЛА И МЕСАЛИНА

преди 5 години

ДА НА РАЗВРАТА И ДА НА ИЗВРАЩЕНИЯТА :DБЕЗ ЗАБРАНЕНИТЕ НЕЩА ОТ ЗАКОНА!

115

Анонимен

преди 5 години

В такива теми винаги може да видиш селяните с вилите и факлите... :D :D :D

114

Анонимен

преди 5 години

ПРЕДЛАГАМ ДА СЕ НАПРАВИ РЕФЕРЕНДУМ ЗА ИЛИ ПРОТИВ ГЕЙ БРАКОВЕТЕ В БЪЛГАРИЯ И ТАКА ДА СЕ ПРИКЛЮЧИ СЪС СПОРОВЕТЕ!!!!АКО ОБЩЕСТВОТО КАЖЕ НЕ ! АЗ ПЪРВИ ЩЕ ЗАКЛЕЙМЯ ПАРАДО ПРОТЕСТИТЕ!!РЕФЕРЕНДУМ :D РЕФЕРЕНДУМ :D

113

Димитров

преди 5 години

"ПРОМЯНА НА МИСЛЕНЕТО И ЦЕННОСТНАТА СИСТЕМА В ПОСОКА НА ДЕМОРАЛИЗАЦИЯ , "това което си цитирал никаде не е обвързано със половата принадлежност или с това че тя самата води до деморализация или блудничесвтво , така че твърдението е обсолютно невалидно и няма връзка със случая. Думата разврат няма нищо общо с думата хомосексуализъм като смисъла, които му определяш. Субективно бвързвавш морала със сексуалната ориентация при думата разврат, какъвто НЕ Е доказан. Май НИКОГА НЕ си водил дебат.