15

Анонимен

преди 6 години

ООН са едни тър.теи. Миналаат година гласуваха против Америка да премести посолството си в Ерусалим и Израел им спря парите. Нормално нали ? Неможе да гласувате против нас и ние да ви даваме пари.Искате пари ? Бъдете с нас ! Днес от ООН не искат да си загубят работните места и услужливо се загрижеха за Израел. Знаете ли колко пари отиват за тази нищо не вършеште организация ? Офиси, усиоровки, огромни заплати. Да не би Палестина да им ги дава ?Хамас ползва помощите за оръжиеЕ, и ко прайм ?

14

До 4

преди 6 години

Система "Железен купол" прихваща и неутрализира ракети и снаряди, чиято траектория на летене завършва в населена територията. От тези изстреляни 100 само 35 са били непосредствена заплаха, а останалите са паднали някъде из пясъците.....Но със сигурност системата е по-умна от теб!

13

н

преди 6 години

До Гост+ какво значи неподлежат на критика. Кои си ти бе Господ, Еврейте са една машина за убиване. какво направиха след втората световна, още убиват нацисти, какво наоправиха след убиството на техните спортисти в Германия - убиства в цели свят . Те убиват навсякъде с една единствена мисъл -всички са виновни и те са тук да отмъщават .Те са богоизбрани.

12

анонимен

преди 6 години

израел утрепа 60 палестинци още на пьрвия ден след местенето на ам посолствокога ще се гледа този вьпрос

11

Анонимен

преди 6 години

Кой финансира тея арабпетаа постоянно да стрелят ? Ходят боси и гладни, а по цял ден стрелят ракети ? Кой провокира целия район вече толкова години ??? Защо продължават след като Израел нито ще се дръпне, нито е слаба. Какъв е смисъла от цялата работа ? Ще дойде ден на власт да е някой краен, ще му кипне канчето и ще ги измете всичките.

10

Анонимен

преди 6 години

Със самолети и танкове убиха над 100 палестинци въоръжени с ... тояги, но ООН си кротуваше, сега пък се загрижило ... лицемери!!!

9

Анонимен

преди 6 години

Те палестинските екстремисти изядоха шамарите от Израел и сами поискаха примирие от 4.00 часа тази нощ. Само че този път Израел ще сключи примирие с тях единствено ако си гарантира че от тук нататък Хамас няма да може скрито-прикрито да се въоръжава по време на примирията както досега.

8

Коце кмета

преди 6 години

Хубава службичка си е намерил Младенов... Ама точно него да го пратят, след като всички в Бг знаят, че той е еврейско ***... Според доклада ще излезе, че злите палестински цивилни са смлели горката израелска армия, която е нанесла въздушни удари на чужда територия в условията на неизбежна самоотбрана по българското законодателство...

7

Гост+

преди 6 години

Не разбирате май. Изрелските удари са или в отговор на атаки или превантивни, с цел да предотвратят атаките. Тези удари са целесъобразни за защита и не подлежат на критика.

6

Анонимен

преди 6 години

Дрънкайте джихадистите безмилостно.Всяка жаба трябва да си знае гьола.

5

Анонимен

преди 6 години

Откакто станахме "хуманни" (нещо, което никой, никога не е искал ... Поне не и от нас - нормалните хора), и взехме да приемаме имигранти, започнахме все повече, да се к тересува е от разни вълнения, на разни етноси, за които могла не ни е пукали....Защо ?

4

Анонимен

преди 6 години

"екстремисти са изстреляли около 100 ракети срещу еврейската държава, като поне 35 от тях са били прехванати" - А когато им пратят по-готини ракети ще стане весело. Лъсна им голия *** на техния железен купол. ;)

3

Feds

преди 6 години

Възмутена била кравата,а ударите на Израел,убитите и заграбени територии на Палестина?

2

бай М....л

преди 6 години

ООН са като бабите в квартала. Обсъждат и осъждат, но действия - никакви. Особено , ако САЩ и Израел са замесени. Тогава и първите 2 не правят.

1

..

преди 6 години

ХА-ХА!А няма ли да обсъдят и обстрела на Хамерикацити в Сирия?Или пък обстрела на еврейчетата в Сирия?Или т'ва са теми табу?