12

Смешен вой

преди 6 години

До БУНТАРА да ти стои докторът диван-чапраз в коридора у вас не щеш ли?Плати си здравна застраховка, 40-50 лв/мес и знаеш ли колко са любезни в частните медицински центрове и болници!Социализмът фалира с тея "безплатните" неща, дето куче влачи, диря няма.

11

бунтаре

преди 6 години

Това не е лоша идея........само ,че за какво ще стигат мижавите ви 8%?! Тогава ще искате ли изследвания "ама за всичко"??.......Един ЯМР ще ти усвой вноската за година.........ами ако те стегне апендикса? и без солидарните суми за къде си ,аланкоолу?

10

Анонимен

преди 6 години

9 това ще стане ако някога България стане демократична. В комунизма всичко е общо, солидарно ...безплатно и бла бла На всички онтелигентни им е ясно защо! Много обичам опорната точка БЕЗПЛАТНО. *** от своя джоб вадят пари за да се лекува народа.

9

БУНТАР

преди 6 години

В ЗДРАВНАТА КАРТА ДА Е НАПИСАНА МОЯТА ЗДРАВНА ОСИГУРОВКА---КАТО СУМА БЕЗ МОЯ ЛИЧЕН ПОДПИС ДА НЕ МОЖЕ НИКОЙ ДА ТЕГЛИ СУМА ЛИЧНИЯ ЛЕКАР ДА Е НА МОЕ РАЗПОЛОЖЕНИЕ---24 ЧАСА ЛИЧЕН ИЗБОР НА ЗДРАВНО ОСИГУРЯВАНЕ КАКТО И НА ПЕНСИОННО-----ТОВА Е РЕШЕНИЕТО ГОСПОДА КРАДЦИ ОТ НЗОК И ПЕНСИИ НО ТО НЕ ВИ ИЗНАСЯ ЗАТОВА И НАРОДА СЕ ИЗНАСЯ НАВЪН СЛЕД 5 ГОДИ НИ СЛЕДВА И ЗАКРИВАНЕТА НА НЗОК----НЯМЯ ДА ИМА ---ВНОСИТЕЛИ

8

честито

преди 6 години

Дъртата хиена е цар на обещанията и уверенията! Целия преход го изкара на сянка като зам министър на финансиите, докато подготви и успешно сдаде поста на племеника си!

7

Ананиев

преди 6 години

След приемането на Здравната карта смъртността ще продължава да расте. Хаос няма да има...

6

Анонимен

преди 6 години

Днес приета, след 2 месеца ще падне в съдът и това е! ГРОБ прави реформи а народа ликува!

5

Анонимен

преди 6 години

На базата на широка култура и съответна физическа и психическа зрялост с широк обем от знания след като не ви изнася кандидатствайте за министри на здравеопазването и ВИЕ оправете хаоса от години.

4

До 1

преди 6 години

До 1Ами не ходи, кой те задължава? Върви на ветеринар!

3

truth teller

преди 6 години

Същият този Ананиев наскоро се възмути,че докторите и сестрите си искали забавените заплати (с 5 месеца),във врачанската болница.Сякаш той би работил,ако не си получи възнаграждението.Егати лицемерието цари в този кокошарник...

2

Анонимен

преди 6 години

И Москов обещаваще,а какво стана?Всичките му реформи отидоха в кошчето,а докато пациентите са третирани като касички,той се шири в просторен мезонет на пъпа на София,купен с пари спестени за закуски по време на шефството му в МЗ.

1

1

преди 6 години

лекарите са големи крадци и повечето са от раб.селски произход *** и неграмотни, как да отиде човек на лекар