44

Да добавя

преди 6 години

До Анонимен 38 И аз предложих същото , ама Корделка не ще да е булка.

43

Пян_Гъ

преди 6 години

"Завой на Изток" - цветът на котката ли е важен, или дали лови мишки? Да го преведа още - дали въртим волана на изток/запад ли е важно, или дали в БГ живеем добре? И защо трябва да си поръчваме "чисто" меню, а не "каръшък"? Грантаджиите пищят - по това ще ги познаете! Отиват им хонорарите на кино. От друга страна, с Русия - само внимателно и умно, а не "като говоря с теб, ще мълчиш". Ако ме разбирате...

42

8===o

преди 6 години

Бате Бойко направи завой на северо-изток със дирника напред.

41

Шефа

преди 6 години

Тия политолози просто не са в час!Превратно се тълкуват събитията , дрънкат простотии ,...... но много скоро ще разберат , че са сбъркали!

40

Анонимен

преди 6 години

до 33 България е единствената страна в Европа с такава голяма държавна собственост.Освен това и приходите от нея отиват наужким в хазна , но отивот в различни банки. Така за обикновенните хора остава , ако може да открадне, от работно време, от командировка от гориво, и какво му падне . Корупцията се развива паралелно с бедноста.

39

Hafen die Wahrheit

преди 6 години

А от задънената улица изходът е един-летален...Образно казано-в единия случай ще измрем като европейци,а в другия-като азиатциТи какво предлагаш- да измрем като американци?Ние в Европа ли сме или в Северна Америка? Ти ако си американец то аз съм европеец!

38

Анонимен

преди 6 години

Да правят обединителен конгрес и да се цункат с Корни .Ще се наричат ГЕРБСП

37

гого

преди 6 години

няма изток запад има интереси. За едното мерси на Запада ,мерси...Дедо казваше ,Кон мерси не яде иска зоп....

36

Ивчо

преди 6 години

ахааа седесарските кучета се събуждат, така са се омотали с ВЕИ бизнеса че лаят като по команда по вдичко ново ядрено или газово. Само терки са им в главите...

35

Анонимен

преди 6 години

аНализатори..

34

Веселин

преди 6 години

човек като ви чете има чувството,че тази България има ОГРОМЕН ПОТЕНЦИАЛ ЗА "КАДРИ".Разбирате ли че,не може да хванеш 200 души от някъде само с желание без нужният ценз /знания,контакти/и да им дадеш държавата в ръцете,който е кадърен за тази работа няма да СЕ ХВАНЕ НА ХОРОТО,една от причините сме НИЕ И НАШЕТО ПОСТОЯННО НЕДОВОЛСТВАНЕ,ОПЛЮВАНЕ .........СТИГА СМЕ СЕ ДЕЛЯЛИ НА БСП И НА ГЕРБ.......И ДА КАЗВАМЕ НА ХУБАВОТО ХУБАВО...

33

Анонимен

преди 6 години

До АнонименПълна приватизация на всичко . За да имат хората пари. И кой как може да се хвяща да работи.След пълната приватизация във Венецуела хората там натрупаха много пари, много нещо.Добре, че поне ги пускат през граница да си купят тоалетна хартия и сaпун.

32

Анонимен

преди 6 години

че България си е там, какво да завива.

31

Шопо

преди 6 години

Епа они имат една майка- БКП !!!

30

WTV

преди 6 години

ГРЕП са били комунисти до един.... а нали знаете-няма бивши.... затова никакви реформи няма. Няма и да има ! Вижте Румъния?????????

29

Калеко Алеко

преди 6 години

До Я па я...! Нормално е преЦедента на САЩ да е смахнат, защото го избраха такива като путин, а и нашенските *** бяха във възторг от избора му ... !!!

28

Народна мъдрост

преди 6 години

До Я па я...!Не е л.уд Тръмп!Нито пък Путин!Лу.ди са тия,дето им се връзват и на двамата и не си гледат собствения интерес!Впрочем,и Тръмп,и Путин действат абсолютно правилно(до момента) от гледна точка на държавите си!

27

Анонимен

преди 6 години

Пълна приватизация на всичко . За да имат хората пари. И кой как може да се хвяща да работи.

26

Анонимен

преди 6 години

БСП - лев мигач , десен завой

25

Я па я...!

преди 6 години

До Анонимен 22 Ако президента на САЩ е смахнат , то тогава Путин трябва да е луд.Хвани единия , удари другия.