20

BG

преди 5 години

Бравоооооо

19

Анонимен

преди 5 години

Реал Мадрид е отборът, който развали футбола с гръмките си трансфери!Това не е отбор, а бизнес!А Рамос е престъпник!За мен лично би било срамно да съм фен на подобен отбор!

18

До 2

преди 5 години

Защото никога в историята на спорта не е имало толкова явно и очевидно бутане на даден отбор. Затова и са толкова неодобрявани и мразени.

17

do 7

преди 5 години

Не само Кариус, и Майкъл Иливър, и Джунейт Чакър. Ако трябваше да поканят всички, които пряко допринесоха за тази купа, ще напълнят Бернабеу. Забележително антипатичен отбор.

16

Анонимен

преди 5 години

Голямо подпиране беше за Реал. "Великият" сръПски рефер(нито той, нито тоя на крайната линия видяха умишления удар на Рамос срещу вратаря, това е деректен червен картон по всички правила). А 2 има да се пита за безпрецедентното отношение към "победителите". Да оставиме настрана мръснишката хватка срещу Салах. Това беше повече от опасна игра. Виждайки, че падат, защо му държа ръката. Какво е това - бандизъм както и да го погледнеш. Така че чупи и ръка и се вади и рамо.

15

Свилен

преди 5 години

Дизайнер на тази купа е Ушо Палачинката.

14

Някой си

преди 5 години

Крайно време е на това недоразумение рамос (малката буква е задължителна в случая) да му се забрани доживотно да се занимава с футбол под всякаква форма.

13

Анонимен

преди 5 години

Истината боли ,от 5 г има само един велик отбор и това е Реал Мадрид .Останалите са лилипути .

12

Анонимен

преди 5 години

Ти сам си го казал Реал не е само Роналдо ,той е и Ранос,Навас,и Бейл ,Бензема и тн .Очевидно днес Ливърпул е само Салах ..... Смешна работа .

11

Анонимен

преди 5 години

Редно е в този момент да си спомним как Реал незаслужено с помощта на съдията се класира на финала за този трофей. То не че Ливърпул се беше класирал заслужено. Футбола отдавна не е спорт, а надпревара на олигарси правили далавери и пили кръвта на народите си. Колко жалки бяха от УЕФА като отхвърлиха въвеждането на видео повторенията в евротурнирите, а аргументите им бяха смешни.

10

Анонимен

преди 5 години

Реал е велик отбор и толкоз другото е една елементарна злоба и завист .И Роналдо го контузиха на ЕП ,но Португалия се оправи щото е отбор и вдигна трофея.Ливърите ни доказаха онзи ден ,че именно отбор не са и няма да станат .

9

sport

преди 5 години

А минусите си ми ги цъкайте, то истината боли. :)

8

sport

преди 5 години

Колкото до победата, Реал си я заслужиха, но не благодарение на Роналдо. Единственият, който трябва да боготворят в момента заблудените фенове на Реал е Бейл, който всъщност се очаква да напусне, освен ако не му се помолят и не му обещаят титулярно място. Трябва да кажем, че и съдията помогна, но малко. Рамос следваше да бъде изгонен след това, което направи!

7

sport

преди 5 години

До дКлоп успешно изгради Отбор, с главно "О" и въпреки продажбата на Кутиньо пак стигнаха до финал в ШЛ. Рамос е посредствен футболист! Гледайте СП, за да видите как точно се оправя в защита. Той е отличен в пируетите, артистичните падания и жестоките физически атаки спрямо противникови футболисти. Пълен ***, който величаят в Мадрид, издигнаха го на пиадестал, защото хората имат нужда от герои! Пике е същата дупка в Барселона. Тотално посредствени. Ако не са съдиите, тия ще са на дъното.

6

д

преди 5 години

Рамос е супер играч ,а Клоп посредствен изперкал треньор.Нещо като Мауриньо ,но без качествата на Мауриньо .

5

Гост

преди 5 години

Реал да вдигнат заплатата на рецидивиста Рамос.

4

Когато

преди 5 години

в един спорт няма рулетка, хронометър или нокаут и нокдаун, а е чисто съдийски, даже и това недоразумение реал, става шампион...Жалко!

3

Миньор Перник

преди 5 години

Ще цитирам Клоп:"Скъпи Рамос!Може би за феновете на Реал Мадрид ти си герой, но за болшинството любители на футбола по света ти си рак за тази красива игра".Иначе браво на Реал.Големи шампиони.

2

Браво

преди 5 години

Безпрецедентно положение.Не помая друг момент в историята на спорта, когато толкова големи шампиони постигнали толкова изключителен успех да са толкова много не одобрявани.

1

Анонимен

преди 5 години

Зизу е велик !