133

Иванчо

преди 6 години

До АнонименПрав си, но само до някъде. То и месото е пълно със стимуланти, антибиотици и каква ли не шитня. А и храната с която са угоявали животните е с неясен произход и неясно съдържание. Да оставим настрана последващото оводняване, осоляване и не знам още какво.....Абе издръжливо животно сме ние българите, ама сме си животно:(

132

Fallschirmspringer

преди 6 години

До Анонимен 135.Съгласен съм с вас,ама какво общо има това с темата ,относно кренвиршите

131

ГЛАС ОТ БЕЗДНАТА

преди 6 години

Цитат от Бисмарк ,който важи както за законите приемани в България ,но също така и за производството на кремвирши."Законите са като кренвиршите по-добре да не виждаш как ги правят."

130

Анонимен

преди 6 години

Преди 3 години бях в дълга, тримесечна командировка в Будапеща. Там стигнах до извода, че който не е кле..л маджарки - нищо не е разбрал от живота. Уникални мадами! Не ми се връщаше накрая.

129

Анонимен

преди 6 години

Не икам да си представям какво съдържат останалите 50%!

128

ГЛАС ОТ БЕЗДНАТА

преди 6 години

До Леля Кори/ Драга лельо изглежда сте специалистка по смучене на сосиски

127

ГЛАС ОТ БЕЗДНАТА

преди 6 години

До Ветеринар 96.Името дебърцини води от унгарския град Дебрецен,където тези местни изделия били традиционен продукт.По това време Унгария беше соц. държава,при това града не е чак толкова далече от България.Така ,че учете ,даже и да е география.На Златните пясъци и Слънчев бряг лятно време беше пълно с унгарки

126

Анонимен

преди 6 години

До защо няма бял хлябАбе тролчев, ако нямаш 100 лв. за една домашна машина за хляб да ти дам:)

125

защо няма бял хляб

преди 6 години

Най-много си харесвам Белият български хляб,с бялото си ни брашно. Човек може да се наяде лятото само с него сирене и домати. Закриха всички фурни наоколо. И където ида в магазин да търся хляб,все ръжен,черен никак не е нов. На мен лично не ми харесва черният хляб, не ми е сладък,а все ме убеждават колко бил по-полезен. Нямам здравословни проблеми да не ми пробутват ръжения дето не харесвам.

124

споделено

преди 6 години

Да ви кажа освен кренвиршите и замразените сатленки като се стоплят и те такива, както и някои пилешки пържоли от Била и другаде,миришат едно странно дори и след като са били печени.И топлата витрина не ми я хвалете.Помня как си купих едно пиле тъкмо извадено от пещта,още докато го ядях имаше странен вкус,макар че беше горещо. И после 3 дни повръщах,май месото му беше старо.Така е в България...

123

oOo

преди 6 години

*** в Одрин и си вземи истински.

122

след 100 години

преди 6 години

И 100% месо да сложат в кренвиршите, пак няма да са качествени и вкусни защото и месото което влагат в колбасите, не е качествено. С тези кренвирши един нормален хот дог не може да се направи, колбасите са под всякаква критика и не стават за сандвичи. /нямат хранителна стойност /Луканката също не е онази която беше. Нека първо българските производители да направят качествени български продукти, преди да се оплакваме от двойните стандарти при внос на западни хранителни стоки. Чужденците знаят че бълг. потребител е свикнал на некачествени стоки!

121

Стандартите от 90-те

преди 6 години

Хора помня 97-98 година когато беше голямата криза по времето на Костов. Тогава в каймата слагаха КУЧЕШКО. Една позната,която работеше в сферата на млечните продукти ми беше казала,че докато са пакетирали кашкавалът в цеха, се чували да църкат мишки. Ужасих се хора... А помните ли когато още нямаше толкова големи вериги и хората продаваха в разни гаражи развалени стоки? В магазините по едно време през 90-те не продаваха прясно мляко,а само бабички тайно сутрин го продаваха на улицата -разредено.

120

бавно и сигурно

преди 6 години

Ако искате да умрете бавно и мъчително, просто трябва да ядете всеки ден кренвирши, дебарцини, кучешка радост и салам,,Камчия". Първите 2 седмици просто ще имате обриви, на 2рия месец ще ви боли стомахът, на 3-4-я вероятно ще повръщате, до 6 месеца ще се гъкнете. А ако искате всеки ден да имате диария яжте: дюнери, Макдоналдс и Бургер кинг. И престанете с това ГМО,имам чувство,че ям пластмасови зеленчуци.

119

бай-Кольо

преди 6 години

..как кога...ами на 36-ти май. ;)

118

Анонимен

преди 6 години

Под хамериканско робство е така! Рупайте химикали и мас, и благославяите свободата и свети сорос!

117

Наблюдател

преди 6 години

Защо не

116

Анонимен

преди 6 години

Българите не сме яли месо и кашкавал от магазина, поне вече 25 години. Повечето българи, когато питат истинските сирена и кашкавали, правят физиономии и не вярват, че имат такъв вкус. За сушените меса, не ми се говори изощо. Успех, за 6-7 лева, да ми направиш килограм сушеница, която не е 40 процента мас, 20% месо и 40% неща от неживотински произход.

115

Анонимен

преди 6 години

РУСОФИЛИТЕ МИЛЕЯТ ЗА САЛАМА НА ПУТИН.

114

Анонимен

преди 6 години

Копувайте си месо. Всички Салами са фалшиви.