16

анонимен

преди 6 години

ИМА И ДОСТА КУРИОЗИ. ТАМ ПОПАДАТ ХОРА КОИТО НЕ СА ИЗВЪРШИЛИ ПРЕСТЪПЛЕНИЕ НО ПОРАДИ ЛИПСА НА СТАБИЛНА СЪДЕБНА СИСТЕМА И МНОГО ВРЪЗКАРИ С МНОГО ПАРИ ТЕЗИ ХОРА БИВАТ НАБЕДЕНИ ЗА НЕИЗВЪРШЕНО ПРЕСТЪПЛЕНИЕ И ИЗЛЕЖАВАТ ПРИСЪДА НА НЯКОЙ ИСТИНСКИ ПРЕСТЪПНИК С МНОГО ВРЪЗКИ И ПРОТЕКЦИИ. КОЙ В ТОЗИ СЛУЧАЙ Е ЗА РАЗСТРЕЛ ТЕЗИ КОИТО СА ГО ОСЪДИЛИ ИЛИ САМИЯТ ТОЙ КОЙТО НЕ Е ИМАЛ ПАРИТЕ И ВРЪЗКИТЕ ДА СЕ ЗАЩИТИ. И ВЪПРЕКИ ТОВА ГИ ИМА ТАКИВА СЛУЧАИ.

15

Анонимен

преди 6 години

Нещо не можах да схвана смисъла на тази статия? Автора какво иска да ни вмени - може би вина, че тази *** са попадна ли в затвора и о ужас, там не било 5 звезден елитен хотел!? Да се бият, да се избиват, не ме интересуват, ако зависеше от мен щях да ги изолирам на остров завинаги и там за си правят каквото си искат.

14

Burzu

преди 6 години

Е ,че то като навън същото, бе....никаква разлика.....

13

Анонимен

преди 6 години

Лошото е че администрацията въобще не поставя на дневен ред построяването на нови затвори извън града. Подобен е и варненският затвор, пред разпадане. Да вземат някой парцел отт военните и да впрегнат лишените от свобода да направят нещо

12

Анонимен

преди 6 години

A KOGATO KOMUNISTITE BYAHA PO ZATVORITE ,ZARYA I FASHISTITE GI PREBIVAHA I UBIVAHA.

11

ОНЗИ

преди 6 години

В затвора непременно трябва да отидат ОНИЯ ДВАМАТА дето съсипаха България !!!!! ВРЕМЕ Е ЗА НАРОДЕН СЪД !!! От съдебната зала директно на стрелбището и непременно да се действа с автомат калашников настроен на автоматична стреба !!!!

10

Изгърбич Задвратян

преди 6 години

кой ще се вдигне, безкрайните братовчеди, унуци и далечни роднини на заврелите лакти в каците с меда? 24то поколение шумкаре и заслужили дейци? или бай иван от завода дето има 4 кредита, издържа студент и се чуди на странните звуци на климатика и вероятността "да изпрегне" и кредитите да станат 5? щото, форумните повдигачи могат да се вдигнат единствено от стола. да отидат да изтупат кюнеца. и толкоз.

9

Анонимен

преди 6 години

Затворът е за да изолира доказани престъпници от обществото както и да ги накаже чрез липса на основно право като свобода. В български условия, затворът е място създаващо престъпници.

8

Анонимен

преди 6 години

Нов прочит на:Когато бах овчарче...

7

До анонимен6

преди 6 години

Когато се вдигнем. Докато си траем като овце, те ще си правят каквото искат.

6

анонимен6

преди 6 години

Кога ще видим там депутати , политици , народа няма търпение вече ?!!!!!!

5

123

преди 6 години

Баси работата... Останах безмълвен след като прочетох някои неща в тази статия.

4

Анонимен

преди 6 години

Затворът е за да ти е гадно, а не е принудителна почивка в спа център.

3

Mr.STARBUCKS

преди 6 години

"На свобода хората рядко се замислят за живота зад решетките. Не се и вълнуват от проблемите, пред които се сблъскват затворниците, убедени, че това, което им се случва там, е заслужено."Това е най правилният абзац от темата.И няма нужда от препрочитане .Даже не си струва,човек да сеи губи времето с коментари.have a nice day..............

2

MaйMyнaтa

преди 6 години

Нормално, эатвора е за хора

1

Анонимен

преди 6 години

Вълнуваме се как да не се вълнуваме.Ако имаше повече затвори от където никой не излиза здрав а смъртните наказания се изпълняват бързо и редовно животът на всички щеше да е по-добър.