5

ЗА РАЗЛИКА ОТ НАС

преди 6 години

ИТАЛИЯ Е ДЪРЖАВА, КОЯТО НЯМА ДА ДОПУСНЕ ДА БЪДЕ КОЛОНИЗИРАНА ОТ ГЕРМАНИЯ!!ТОВА Е НАЧАЛОТО НА ЕДИН ПРОЦЕС на разпад на ЕС, КОЙТО КАТО МЕКСИКАНСКА ВЪЛНА ТРЪГНА ОТ ГЪРЦИЯ , ИСПАНИЯ, МИНАВА ПРЕЗ ИТАЛИЯ И СКОРО ЩЕ МИНЕ И ПРЕЗ НАС. От всички европейски народи ние сме най потърпевши!КЪДЕ ОТИВАТ МИЛИАРДИТЕ СЪБРАНИ ОТ МИТА И ТАКСИ , и защо само някакви си 160 милиона лева се мъдрят в бюджета ни?Да не говорим за "американските марици" с които 30 -сет ЕВРОПЕЙСКИ БАНКИ бъркат всеки месец в джоба ни

4

до 2

преди 6 години

пообразовай се малко, дълга им колосален, защото както Гърция и всяка друга държава в Еврозоната са дългови роби на ЕЦБ, така става като нямаш контрол над собствената си валута и дефакто си роб на външна финансова институция - това е ултималното поробване!!

3

Анонимен

преди 6 години

ЦЕЛТА Е ИЛИ БЕРЛУСКОНИ ДА Е НАЧЕЛО ИЛИ НИКОЙ ДРУГ :D

2

Анонимен

преди 6 години

После нашите били крадци. Гледайте в Италия кво става. Дълга им над БВТ-тоА това е държава с огромен производствена мощ и туризъм. Голямо лапанеее 50 гпдини :))

1

Анонимен

преди 6 години

Ако имаме министър, когото не ценят в Берлин, това означава, че е правилният министър. Наш Бойко обаче много го ценят и в Берлин и в Брюксел :)