121

Анонимен

преди 5 години

Съболезнования на майката на момчето.Бащата е безотговорен."Годеницата" му изобщо не коментирам.

120

Анонимен

преди 5 години

Много съжалявам за момчето, той не е виновен, защото дори и вече на 19 е все още разглезено дете, което родителя трябва да контролира. Какъв контрол е това да си в колата, докато сина ти който е на 19 години и още няма никакъв акъл в главата, камо ли опит, камо ли преценка, да го гледаш как кара като луд и да толерираш това. Бащата може да си направи изводите къде е сгрешил той самия. Глупавите хора учат уроците си по този жесток начин, но това е живота, това е и естествения подбор

119

Тиквата

преди 5 години

До РадаЗа това става въпрос! Иначе и на мен ми е жал за хлапето.... Но каквото си направиш от глупост, друг не може да ти го направи!

118

Тиквата

преди 5 години

Карали са със 180... Въпреки че Емилия разправя, че са карали със 110. Но не е вярно - излезте на някоя писта и минете със 110 през голяма локва, и после минете и със 180, ако ви стиска. И бързо ще усетите разликата! Но, Бог да го прости, хлапето.... каквото и да говорим сега, ще е след дъжд качулка!

117

Хм..

преди 5 години

Как се знае, че точно починалия е шофирал в момента на катастрофата? Кръвна проба за наркотици, алкохол и опиати направена ли е и на тримата? Експертиза за доказване кой е бил шофьора? Много е удобно е виновен да е починалия...лека му пръст!

116

Анонимен

преди 5 години

ЕКСТРА! Жалко тия са пак ще се размножат и ще пуснат генетичния си код!

115

Емилия

преди 5 години

Силиконя спсява животи уе хора.

114

Додо

преди 5 години

До ЗАПАДКойто и да слага асфалта, а и каквото и да е качеството му, когато се "кара" с 200 километра в час спасение няма. С тази скорост, риска за фатален край при каквото и да била динамична девиация, било то пукане на гума, разсейване, аквапланинг или дори механична повреда, е близо д0 100%. Тази скорост е за авиацията. Жалко за загиналият сириец и мир на праха му, ако е вярно християнин - Бог да го прости! Ако има шещо позитивно в такива случаи, то е, че и други невинни животи не са отнети!

113

Анонимен

преди 5 години

Бог да го прости загиналото момче!

112

Анонимен

преди 5 години

Mercedes Gle 4matic е била колата. Базова цена 130 000 лв. Със сигурност скоростта не е била по-ниска от 180-200 км/ч. Някак си не мога да им съчуствам на тези хора - подобна гигантска безотговорност. Чалга-самочуствието им и лесните пари им дават усещане за безнаказаност и безсмъртност. Единствено съчуствам на майката на младежа.

111

Анонимен

преди 5 години

кОЙТО ИСКА ДА КАРА БЪРЗО ДА СИ КУПИ САМОЛЕТ НЯМА БЕЗСМЪРТИ ДОРИ И С МАРЦЕДЕСИ

110

до реалист

преди 5 години

Скорост съобразена с пътните условия : уж ремонтирана магистрала, скорост от 120км/ч, нормален пролетен дъжд? Скъпи охлюве има разлика между аквапланинг и некадърно полагане на асфалт и събиране на огромно количество вода в лява лента, капиш?

109

Анонимен

преди 5 години

До 12Ми много ясно, че са обществено значими.Карат последен модел луксозни возила с номера ССССССС и 88888888..Та така."Каймакът" на обществото.Да не са някакви лекари и учители, я?;)

108

12

преди 5 години

Някой се опитва да ми внуши, че фолкпевицата и бизнесмена са обществено значими личности и трябва да се занимаваме с техните проблеми и трагедията, която са си причинили от самоувереност и глупост. Далеч повече ме интересуват проблемите на тези които бачкат като волове и носят всичко на гърба си, а техните деца загиват от лечими болести или убити от чалгари и "бизнесмени" по пътищата. Когато си отиде такова дете, чалгабизнеса яде, пие и не се интересува. В този случай е обратното.

107

Рада

преди 5 години

Карах по тази магистрала в същия този ден. Първо магистралата е отврат, и с моите 130 км, автомобилът се тресе като по ЖП ***. И второ - покрай мене минаваха с такава скорост, все едно съм спряла, както писаха вече преди мен.... Добре, че съм тръгнала по-рано, та нищо не съм видяла - това е станало доста след мен...Ами, никой не може да ти направи това, което сам си направиш!!! Факт.

106

Рада

преди 5 години

Жалко за момчето, светла му памет....Голяма трагедия, много мъка, и един прекъснат живот в самото му начало - едва на 19....Трагедията на близките е факт и нищо не може да се направи повече.Освен живите да помълчат, и да си вземат поука....Колкото и да е зрял един млад човек на 19 и да не е вече дете, на него тепърва му предстои да трупа опит в живота... И младите хора не трябва да забравят, че са просто едни новородени, на които тепърва им предстои да се учат да вървят по пътя Живот!

105

Анонимен

преди 5 години

До Анонименфе(й)са

104

Анонимен

преди 5 години

Емилия има жигански нос. Тази двойка вече е прокълната.

103

От Е 107

преди 5 години

Извинете за погрешният коментар, явно това на снимката е бащата, просто не прочетох тази изключително важна и обществено значима новина. Съдбата го е отредила да се случи, ако даде господ, ще се оженят, Емилия е прекрасна жена

102

Е

преди 5 години

Съдейки по снимката, 19 или 39 годишен, да няма грешка?