51

La France

преди 5 години

Vive la France!

50

La France

преди 5 години

Без Франция нямаше да има САЩ. Франция е най-великата и най-значимата страна от времето на Рим насам, а САЩ ги има на картата само благодарение на Велика и Вечна Франция. ЕС е основан от Франция, а поляците са малка комрлексирана нация с леки жени, която не може да се сравнява с французите. Vive la France!

49

USA

преди 5 години

До La FranceПоляците са достоен народ, за разлика от франзелите. И да благодарите на Тръмп, че американците ви спасиха в две световни войни, иначе сега щяхте да говорите немски.

48

Анонимен

преди 5 години

Става интересно- бате взима от вишеградците убеждението да се бори за равноправие и честност в ЕС, а вишеградците взимат от бате неговия мек и диалогичен стил без резки изхвърляния... Жалко за ЕС обаче - грешка е да се допуска заради дребни бакалски сметчици да са поражда недоверие и противопоставяне и да се бъркат чужди на ЕС фактори.

47

Щирлиц

преди 5 години

Голяма сила,маниии...Когато Русия въведе ответни санкции,нямаше кой да им купи ябълките.

46

La France

преди 5 години

До USAХаха, надявай се кравар тръмпанарски. Ако на поляците нещо не им изнася да напускат Съюза и да видим кой ще финансира полските сeляни. Полша без ЕС е жива-умряла. Малка, л***йняна държавичка, пълна с комплексари и леки жени. Vive la France!

45

Еврокомисар

преди 5 години

Президента на Полша е дуда,значи поляците са дуди всичките,за полякините да не говорим,те са си дудите на Европа и света,значи кво става тогава-Полша е една голяма Дуда,и всеки нормален човек ще ги издудачи,хахахаха,жалки ***.ници,хнванали сте се за хорото,ще го играете докрай,нещастн.и дуди полски

44

Сотир

преди 5 години

при полякините задния двор е широко отворен ,предния двор се пази за мажо...

43

Име

преди 5 години

новата сила в региона не е полша, а силата на онез, които сме против нелегалните сметки на миниминството на джендърите начело с евреите меркел, макрон, обама, клинтън.. спонсорирани от сорос, ротшилд и други безскрупулни крадци на благата, които всеки работещ създава. полша винаги е била една стоянка, за който я забърше.

42

ДОЙЧЕ

преди 5 години

Нова сила срещу Брюксел ? Само за 3 месеца да върнат митата върху полските картофи и ябълки и пак ще са си обикновенни поляци...Верно ,че не се дадоха без бой -цяла седмица устояха на немците

41

СатаНАТО

преди 5 години

Полша няма от какво да бъде комплексирана, защото никога не се е предавала без бой. Виж, евразийската *** сдаде половин Европа и половин Азия без пушка ***, поради неспособност, най-вече ментална, да създадт работещ модел на икономика и цивилизация. И затова сега ги избива на фашизъм и реваншизъм.

40

Да бе

преди 5 години

Полша е дъблоко комплексирана нация чиято единствена роля е да играе прости-утка на САЩ. САЩ използват Полша за да държат изолирани двете супер сили Германия и Русия защото за евроталантиците най-големият кошмар е съюз между Русия и Германия Полша обаче ще се спихне икономически в момента в който еврофондовете намалеят.Тя е най-големият бенефициент от тях.

39

Анонимен

преди 5 години

И НОВОТО ПРАВИТЕЛСТВО НА ИТАЛИЯ ЩЕ КЪСА НЕРВИТЕ ЗА ЕВРОЗАД`НИЦИТЕ В БРЮКСЕЛ.

38

PD

преди 5 години

Турция не е балканска държава!Албанския бандитизъм е на мушка, и скоро ще избяга по посока Косово и Черна Гора (където е истинския им гръб).По тази тема с Сърбите ще си помагаме.С гърците ще е най сложно. Но от към мързела, ще ги лекуват други, щото вече няма свободни пари за тях.

37

Анонимен

преди 5 години

До PDИ с кой ще се обединим на Балканите?С мързеливите гърци,националистите сърби,мафиотите албанци или с Турция на Ердоган?Хайде няма нужда от такава компания.

36

PD

преди 5 години

Поляците са болни от краен шовинизъм и нямат бъдеще. Нито Чехите, нито Унгарците ще играят тяхната игра до край. Икономическото им чудо е спонсорирано от ЕС през натиска на крайните евро-атлантици, с които централно Европейските сили скоро ще се разделят. Новата реалност е, истински суверенитет на държавите, в рамките на нови обединения. Полша не е суверенна, а маша на САЩ и Англия, в опит да се повтори сценария от ВСВ. Нашата игра е в центъра на Балканите, но много по мощно и плътно от досега.

35

Анонимен

преди 5 години

А поляците винаги са били гръб на САЩ. Не виждам какво правят в ЕС освен да тровят климата там. ЕС е договор. Когато се присъединяваш си се съгласил на правилата. Всички след 2000 г. са включени едва ли не по милост. ЕС е било икономическо обединение за правилата на чиято търговия са мечтали не само Полша. От Поша файдата е само в това че са зарили България и цяла Европа с ужасно гадните си ябълки. Явно искат още повече *** да внесат чрез Куфланд с този вой.

34

Анонимен

преди 5 години

Коалиция на държавите от Източна Европа е най-доброто решение.Много по-близки сме като манталитет до поляци и чехи,отколкото до немци и австрийци.Няма бежанци,няма узаконяване на джендъризма.Единствено трябва да решим въпроса с ромите.

33

фуй

преди 5 години

В тия три морета можем само да се издавим!Това ,във времето на глобализацията,е бълнуване на болни националистически мозъци,които могат да донесат само беди на народите си.Като са много ербап защо не излязат от ЕС-а,а смучат милиарди от него.Не че той няма недостатъци,но проблемът е в създаване на единна и мощна Европа-икономика,наука,култура,армия,на които няма да може да устои нито един от сегашните световни играчи!"Нашият" пък е заболял на тема западни балкани като че ли ние сме цъфнали и вър

32

Анонимен

преди 5 години

Ако Европа няма памет, и вечно разни Орбанци и Земанци(и не само те) се кланят на Русия, нищо добро не я чака.Русия без врагове не може да съществува.