6

насрангъз

преди 6 години

колко хилядарки е броил на китай те китайците без пари добър ден не казват,а българите да *** от глад

5

bolbov

преди 6 години

Червен Китай ръководен от Китайската Комунистическа Партия.Време е да се обърнем с лице на Изток,от където червените вълни на комунизма ще залепят света.

4

Спасявайте Борисов

преди 6 години

Борисов има трайни увреждания след връчване на НАГЛО ПРЕСТЪПНИ АКТОВЕ ОТ КАТ ..подава охраната на снимката.Обикновенно терористите от КАТ включват жертви на актове през черно терористични съоръжения вградени в лични каери.Жертивите биват обсебени от черен проникващ масов убиец.Тука обаче Борисов е обсебен от нов тип _ Ограбващи цели нации през подставени на власт с десетки билиони годишно ..НСО да конфискува актовете и да ги снима .../

3

Жо

преди 6 години

КИТАЙЦИТЕ ни уважават, защото сме първата държава в света, която е признала Китайската народна република при основаването и през 1949 година.Всъщност, първи е бил Съветския съюз, но той вече не съществува и ние като втори след СССР, сега сме първи!Това е казал китайския президент на гостуващия бългаярски президент Плевнелиев.

2

681

преди 6 години

на 24 май? тоя не е добре!!!! Народеееее!!!!!!!!!

1

Виктор

преди 6 години

Борисов до кога ще благодари на китайците? Нали вече им благодари и им даде пари от нашите данъци. За какво благодари пак?