45

Анонимен

преди 6 години

Браво Иванчева щом можеш ще взимаш а другите кметове преди теб не са взимали подкупи само рушвети

44

123

преди 6 години

Само Иванчева не е кмет на ГЕРБ, в София! Как мислите, да не би случайно нея да са я "хванали" ???ГЕРБ се самозабравиха! Направете си изводи - щом могат с длъжнотно лице такава постановка да спретнат, то с обикновените граждани какво може да се случи, ако някой от ГЕРБ поиска!

43

Анонимен

преди 6 години

Имаше едно пишман адвокатче, де си бе момче, а членовете които цитираше ко стана с тях. 100% бе лично Кърджилов, той толкова си може.

42

Анонимен

преди 6 години

Тези двете са супер нагли лелки. Взимали са пари с кашончета, а сега наглеят, че са невинни.

41

qw

преди 6 години

Ето какво ще стане...- ще я мотаят година в ареста, мисля че повече не могат да я държат без обвинение;- в съда на някоя инстанция всичко ще падне, защото е очевидно че няма доказателства и всичко е инсценировка;- ще опита пак да се кандидатира за кмет, но ще и нашепнат че ако го направи ще я ликвидират физически;- ще осъди България в Страсбург за нарушени човешки права като много други преди нея;- Младост ще бъде бетониран като Слънчев Бряг;- Независимите сега имат едно наум...това е.

40

Анонимен

преди 6 години

Петър Кърджилов пред Фрог: Има опити в район Младост да се подвеждат служители- Не ви ли е страх, че може да ви сготвят? - Може и да има страх, но по-важна е каузата на Зелен Младост- да не се допусне презастрояване. Има огромен проблем с паркирането. Факт е неблагоприятната вредна среда за гражданите в ж. к. Младост. Не трябва да се допуска партиите да потискат волята на гражданите да се управлява извън политическите формации. Арестът на Иванчева и Петрова се превърна в емблема на умишленото оклеветяване и пропаганда. Уверявам ви, че ще бъдат заведени съдебни дела срещу в

39

Евтин

преди 6 години

Театер от евтини сценаристи за евтина публика. Всичко точно.

38

С.Георгиева

преди 6 години

Който е бил в общината по работа по време на Иванчева ще потвърди за какъв хаос и неграмотност от нейна страна става дума. Какъв герой е тя? Тя може и да има желание и добри намерения, но е административно некомпетентна. На всичкото отгоре се обгражда с верни, но също толкова некомпетентни хора. Не случайно много хора оттеглиха подкрепата си за нея. За мен тя е пример как само с ентусиазъм нищо не може да стане. Дано подкрепата и героизирането й са само в коментари и не я изберат отново.

37

задържани с/у осъден

преди 6 години

абе, някъде да казаха с днешната акция за освобождаване. И двете моми на се осудени. те са задържани. Но ги ОСВОБОЖДАВАТ от длъжност.А Бутю ни Будърисоф е осъден и никой не го освобождава нито от капитанската лента на ония котки по флЮбъл, нито от цеха за амфетаминни дози, нито от помпата за църната нафта, нито от тутун-халвата, та от Мънистър Предател ли ще го освободят. а къде отидоха думите за 500 000 или за 70 000 Евра? а?

36

Момчето Кърджилов

преди 6 години

виждате ли откъде е започнало кариерката си? От БАН, в малко институтче, за което не е логично да има специална щатна бройка за пиар. Пиар може да има за цялата БАН. Някои институти пък са възложили функцията на пиар на някой от служителите си.Щом за Кърджилов е жертвана отделна щатна бройка там, където няма нужда от пиар, значи за него се пола специални грижи. Още щеше да си вегетира в онова институтче и да получава заплата за почти никаква работа, ако не беше правил излишни глупави скандали.

35

Затворничка No.69

преди 6 години

До многоуважаемия съд.В Сливенския затвор имаме въпиюща нужда от фризьорки. Моля, побързайте!

34

Анонимен

преди 6 години

В Страсбург предстои голямо фиаско за сценаристите. Тези двете на снимката ще станат милионерки от обезщетения, които ще трябва да съберат обикновените данъкоплатци.

33

Анонимен

преди 6 години

Спецсъдът - това военен Трибуналли е?

32

За Нов Народен съд

преди 6 години

Съд, процес, адвокати и последната дума на обвиняемата. Забравете, това беше при бай Тошо.За Белене плачете спецсъдии.

31

Анонимен

преди 6 години

Дайте руса боя за коса на жената да си боядиса корените. Журналистите спят ли, не видят ли да алармират институциите? Добре си бяхме в Задкулисието. Сега настана Показност.

30

Анонимен

преди 6 години

След тази новина магарето Таско гаврътна още една водка и пак измрънка под мостак тая вода не струва много отровна бе пълна химия.А Мишо се привиква отсреща пий мастика бе в нея нема вода аре бе ми аре я

29

Анонимен

преди 6 години

А кърджилов кога ще го вкарате и него?

28

Dimmu

преди 6 години

О, боже! Скоро не бях гледал епизодчета от "Крокодила Гена".

27

Анонимен

преди 6 години

КръстникаДоживях да видя Мафията да вкарва хора в затвора !

26

Кашкавала

преди 6 години

къде е новината?букмейкърите никога няма да приемат този залог :)