19

--

преди 5 години

Оф, като чета глупостите на коментиращите... Водата в София, освен по времето на Янчулевата криза, е сред топ 10 по качество не само в Евросъюза, а в света. Аман от мрънкачи и мизерници...

18

Анонимен

преди 5 години

От 2 седмици насам водата в София мирише. Как ще обясните тоа?

17

Модерното

преди 5 години

А какво казва КЕВР за канализацията? Знае ли, че в Модерно предградие отходните води текат върху водопровода, които аварира 2-3 пъти седмично. Това ако не е кристална вода!

16

Анонимен

преди 5 години

Софийската вода има вкус на гнус.Продават ни кисели краставици.Който е отвратен от вкуса й смята,че цената от 2,40лв. за кубик за безобразна да сложи(+),другите -

15

ЧИСТА

преди 5 години

НО НЕ СЕ ПИЕ ОТ ТАКА НАРЕЧЕНИТЕ СОФИЯНЦИ..ЗАЩО ЛИ...

14

Брат Вурст

преди 5 години

Както казва Сула, в софийската вода съдържанието на водород е два пъти повече от кислорода.

13

Анонимен

преди 5 години

Мой роднини напълниха новия си басейн със Софийска вода миналата година...защото вярваха, че е кристално чиста....в резултат на което още на другия ден имаше дебел пласт кафеникава отайка...вече бях почнала да пия вода само от пречистваща кана...вода от чешмата сега не мога да я преглътна, поради силния аромат на блато.

12

Анонимен

преди 5 години

Чак пък кристална. По същия начин други ни лъжат,че в салатите нямало нитрати,че ядем качествени храни и най-голямата лъжа за това,че ако даден колбас е стара планина не значи че качеството на месото е добро а че е направено по правилна рецепта

11

Анонимен

преди 5 години

Откога КЕВР имат лаборатория за анализ? Стига с тези партийни припеви? Кога ще чуем кога, колко проби и откъде са взети и анализирани? Наистина надминахте комунистите! Има си наука, органи и технологии за тези неща! Нека да ви вярват герберите на приказките, но за останалите - ИСТИНАТА!

10

Анонимен

преди 5 години

От година на година водата в София става все по ужасна на вкус, а не би трябвало да се усеща такъв ако е чиста, както се твърди.

9

Анонимен

преди 5 години

А с органичните вещества как е положението?И защо в Народното събрание пият само бутилирана вода?

8

По целия свят

преди 5 години

се продават кани за пречистване на вода, има и други методи- чрез замразяване и размразяване , но случаят ЕРМЕНКОВ е "застъпване на дежурство" за ОКЛЕПВАНЕ на всичко, което направи правителството на Борисов: и това е ТЕРОРИСТИЧЕН АКТ.Сигурно и ПРЕЗИДЕНТСТВОТО е възмутено: не бъркам с "възхитено".Ерменков не може да бъде народен представител; КОГО ПРЕДСТАВЛЯВА?

7

'Се 1 ме нема

преди 5 години

Едно време комунистите казаха, че вятърът духнал в обратна посока радиационния облак от Чернобил и нямало страшно...Днес 90% от герберастията са комунисти.. бивши или потомствени.. КЕВР са ду.хачи на ГЕРБ.. Вервайте им!

6

Анонимен

преди 5 години

Само малко има вкус на метал и мирише на блато понякога ,но иначе ВЕРВАМЕ.

5

Анонимен

преди 5 години

Чистотата на питейната вода е проблемза целият свят и ще се задълбочава.Слава богу в София водата може да се пие без проблем ,за разлика от много други европейски градове.

4

Анонимен

преди 5 години

Тя водата чиста, ама до жилищните сгради. Щом влезе по ръждивите тръбопроводи... язък за пречистването.

3

И.Б.

преди 5 години

Софийската вода вече не е с това високо качество както през 60-те и 70-те години на миналия век, защото е хлорирана. Освен това няма истински чиста вода, ако тя минава през тръби и е от водоеми. Чистата вода е само изворната.

2

До 1

преди 5 години

По глупаво нещо не можа ли да напишеш.?Ти от барата ли пиеш вода?Боже !!!

1

Анонимен

преди 5 години

Също според КЕВР синята вода в Софийската бара не е замърсена! Аз на КЕВР ли да вярвам или на очите си?