91

проверено

преди 5 години

Ако завършвате всяко съобщение с "тръмп акбар, алах да удължи дните му" веднага получавате 1000 харесвания и телефонните номера на 40 девственици.

90

stoto ste takiva

преди 5 години

trolove... Pitcove ako biah s vashata hava stiah da se grumna..

89

Анонимен

преди 5 години

Ами, защото са такива.

88

Анонимен

преди 5 години

Трябва да приемем еврото и латиницата. Иначе не сме истински евролунатици.

87

Гoшу

преди 5 години

До 93Руската пропаганда, *** и ботове цели нещо съвсем друго. Тя влияе върху по-ниско интелигентните хорица, предимно от източния блок - да ги превръща в русофили, като им промива мозъците. Помните ли втечнения трифазен огън с който уж колхозниците изпепелиха до крак талибаните? :))) Пък накрая излезе американска демонстрация на шестцевната картечница М134 Minigun от едно американско изложение :) Ама стадото вярва на всичко, дошло от руските *** безрезервно

86

Twitter is cancer

преди 5 години

Пълна трагедия е тази жалка левичарска мрежа, където можеш да прокламираш безнаказано единствено комунизъм.Всеки който е център или дясно бива брутално цензуриран от тези нещастници, опитващи се да възродят тоталитаризма!

85

Анонимен

преди 5 години

ЗАшото половинта са ?

84

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 68Сега за да чуем истината се налага да четем руски сайтове. До къде я докарахме а?докарахте я да се излагате за няколко миризливи копейки

83

Анонимен

преди 5 години

Първо защото американците са неграмотни (не владеят и собствения си правопис), и после политически са против православното християнство. Те си подкрепят ислямския тероризъм.

82

Анонимен

преди 5 години

Дреме ми на шнура за туитър

81

Анонимен

преди 5 години

Щото в БГ е пълно с дребни мишки дето заработват или пишат от малка злобичка по цел ден във форумите.

80

ч

преди 5 години

БСП е единствената партия с платени ***, пропагандатори.

79

Запознат

преди 5 години

До ХАХАХАХАА--62;Неграмотен,русия и Австрия ни раздадоха земите.Българомразеца Игнатиев провали Цариградската конференция. На нея ни гласуваха АВТОНОМИЯ и 175000 кв. км. територия.Игнатиев убеди Мидхад Паша да не подпише решението.Англия първа призна СЪЕДИНЕНИЕТО и предупреди Турция;Никаква война с Б--я.Тя беше покровител на Б-я.Когато Русия дръпна флот във Варна за да ни окупира и извърши десаннт ,Англия я предупреди че ще има втора Кримска война ,заради Б-я.Русия си отиде като пръднала.

78

ХА-ХА-ХА !

преди 5 години

Западняците са..... Факт !

77

не може да бъде

преди 5 години

До Анонимен Не съм съгласен ,че са ***.просто не са достатъчно умни,не знаят география и история,не могат да смятат на ум с числа по-големи от 10 и не знаят таблицата за умножение!?

76

Анонимен

преди 5 години

Руските *** си пишат на английски, защото ако пишат на кирилица никой няма да ги разбере.Ама тези п`едери нали са си ***, правят глупости.

75

Калеко Алеко

преди 5 години

Ми те всички *** у нас твърдят че са "българи" и явно от туитър са повярвали на поредната им фалшива новина ... !!!

74

Питър

преди 5 години

Защо е така?!Щот са ***, затова!

73

браво

преди 5 години

Трябва да се вземат превантивни мерки срещу руските *** дори ,ако се наложи да блокират и други които не са *** ! Въпреки ,че покрай сухото може да изгори и мокрото , аз предпочитам много строги мерки срещу руските *** ,които се представят за хора от различни националности и хвалят руската *** за да създадат впечатление ,че по света боб хвърляме от обич към русия !

72

Анонимен

преди 5 години

До любоТрол е подходящо определение за тези,които споделят "ценностите" от Козяк.