35

asd

преди 5 години

Този от БЕСИПЕТО не му ли е отдавна забранено да се изказва, камо ли в медиите. Енергетиката и БДЖ са последните острови на комунизма и милицията у нас.

34

Анонимен

преди 5 години

Как може да се мисли за частна ядрена централа на национална територия?!Такова структуроопределящо и важно за национална та сигурност предприятие трябва да е поне 50+% държавно.

33

Анонимен

преди 5 години

ТРОЙНО ПО-СКЪП, АМА АМЕРИКАНСКИ. ПО-МАЗЕН Е НЯКАК СИ, ПО КАЧЕСТВЕН.

32

Анонимен

преди 5 години

Докога ще вадите от нафталина психично болни хора на тема атомна енергия? В цял свят се отсазват от нея нашите рублояди продължават да ни пеят московски приспивни песни за голямата файда от АЕЦ. Доколкото разбрах сега Борисов ще бъде изнасилван в Москва ако желае газов хъб Балкан, да закупи задължително АЕЦ Белене от Росатом за скромната сума от 30 милиарда евро. Тъй-като няма луди частни фирми които да пилеят пари изнасилването ще бъде парите да бъдат извадени от българския бюджет.

31

Анонимен

преди 5 години

Този набеден за експерт да вземе да обясни при каква цена на тока се изплаща инвестиция от 12 милярда евро (колкото струват новите блокове в унгария) и да не дрънка глупoсти. Не си мислете, че тук ще е по евтино.

30

ха

преди 5 години

Пропаднали Кремълски престъпници ...Опряха да източват България , за да спасят отчасти фалита на държавата -*** Русия. .....Няма как да стане !

29

168

преди 5 години

Този безродник на снимката , трябва незабавно да се изгони от България. ..

28

rat

преди 5 години

rbg pravi nezakonen iznos na elenergia.

27

Анонимен

преди 5 години

Имаме много експерти по ядрена енергетика. Дали би могло да изнесем няколко хиляди експерта да консултират по света

26

Анонимен

преди 5 години

Тоя след 10 години ще ловува по вечните ловни полета, а ние ще изплащаме поредното оборудване за АЕЦ Белене

25

До 23

преди 5 години

Истината е, че когато в АЕЦ Козлодуй работеха 6 реактора, България изнасяше колкото се може повече електричество, защото валутата не достигаше. Сега износ на ток почти няма, а вноса се покрива със следващите външни заеми, които ГЕРБ взима и по-голямата част открадва и то при разграбени от демократите и неработещи предприятия, които бяха най-големите консуматори на ток в България преди 1989-та година.

24

Анонимен

преди 5 години

Сърбите са толкова гъсти с Кремъл, обаче не строят АЕЦ, сигурно защото не искат да печелят

23

Анонимен

преди 5 години

Чичката добре манипулира. Деликатно меша цената на енергията с крайната цена за потребителя. Допълнително намесва и Козлодуй, който е строен при съвсем друга конюктура.Добре си е научил урока - пуска едновременно истински факти подплатени с лъжи.Ако е толкоз печеливш. колкото го изкарва - да теглят заем и да строят. После продават.Защо намесва и държавата? Искат да строят с пари от данъците ни, нали? После като ударят чертата ще кажат - извинявайте. И пак ние ще плащаме.

22

Анонимен

преди 5 години

Когато в АЕЦ Козлодуй работеха 6 реактора в България постоянно имаше режим на тока, а сега работят само 2 реактора и тока има постоянно !Извод: Щом за България е добре, значи за русофилите е зле !

21

Анонимен

преди 5 години

АЕЦ Белене е политически проект, което го прави икономически ефективенНяма как хем душата в рая, хем да топиш чушката

20

eu export

преди 5 години

fakenews

19

Анонимен

преди 5 години

България не е изгубила никакви пазари на ток, ток постоянно се изнася към всички съседни страни и даже имаме огромен излишък.

18

Износът на ток

преди 5 години

За печелиш, първо трябва да инвестираш - основно правило в бизнеса. Ние закъсняхме с 28 години със строежа на АЕЦ Белене, а АЕЦ Белене можеше вече да си е изплатил инвестициите и от десетина година да е на чиста печалба. България нямаше да изгуби пазарите си на ток и да продължава да ги губи, както става в последните години при управлението на ГЕРБ. През 2005-2006 годишния износ на електроенергия беше над 7,5 ГВч, през 2015 над 1 ГВч, а сега е около половин ГВч, благодарение на ГЕРБ.

17

Анонимен

преди 5 години

Кремълските изглежда продължават да наливат пари в пропагандата на Белене.

16

Анонимен

преди 5 години

Предлагам на Булатом вместо да лобира за руските ядрени самовари, да направи една фабрика за цели проводници и да излезе на световния пазар,... та да побърка китайците !!!