28

Гост+

преди 5 години

Асад, разбира се, е герой!!!

27

Анонимен

преди 5 години

До юбералесСирия е в това състояние само и единствено заради САЩ и Израел, както и Близкият изток, като цяло.

26

Анонимен

преди 5 години

До САЩ са терористиПравилно! Ако САЩ, Израел и Саудитска Арабия не помагаха на Ислямска държава и другите терористични бандитски формирования в Сирия щеше да има мир. И не само в Сирия.

25

САЩ са терористи

преди 5 години

Тази сутрин силите на САЩ, незаконно пребиваващи в Сирия са нанесли удари по позиция на сирийската армия в източната част на страната с цел да помогнат на Ислямска държава да се прегрупира и контраатакува.

24

Бог да благослови Ра

преди 5 години

Това е държава, Слава Расия

23

ОФ

преди 5 години

До юбералесДнес барелът е $80. На предстоящата среща на Александър Новак с представители на ОПЕК не се очаква общото количество на световния добив на нефт да бъде увеличено. Чиста логика е цената на барела да продължи нагоре. Руската хазна ще се пълни.

22

ОФ

преди 5 години

До ЛюбопитенВъпросът, който те вълнува вече има отговор. Путин реши настъплението на САА срещу позициите на бандитите в Дераа да бъде прикривано по въздуха от ВКС, за да нямат хитреците оправдание, че бомбардират иранските командоси.

21

юбералес

преди 5 години

Кой ще възстановява Сирия? Този който ще я изкупи. Благодарение на руснаците и американците, Сирия поевтиня и може да бъде изкупена лесно от тези които имат пари.

20

Анонимен

преди 5 години

Браво за Сирия. Сега бежанците там ли ще се връщат, или ще ги прибира Путин?

19

Любопитен

преди 5 години

Много ми е интересно какво ще стане сега,когато сирийската армия започне освобождаването на провинция Дераа(в непосредствена близост до окупирания от Израел Голан).Не че и досега евреите не подпомагаха ИД и другите джихадисти,но сега ще трябва да се намесват пряко в тяхна полза!Тия са абсолютни гьон.су.рати,ама как ще оправдаят тая намеса?Най-вероятно контролираните от тях медии ще избълват купища лъжи...

18

Ха-ха

преди 5 години

Минорно настроение в лагера на "демократизаторите"-техните мекерета в Сирия бавно,но пък безвъзвратно губят позиции!Но най-голямата загуба е това,че Светът започва да разбира Истината,а тя не е в тяхна полза!Митът,че САЩ носят навсякъде демокрация и благоденствие направо се сгромолясва.Не че информираните не го знаеха и преди,но масовата публика беше в пълно неведение.Все пак е рано за радост-Злото все още е силно,макар и доказано,че вече не е всесилно!Ще мине още доста време докато бъде подавен

17

ето ги

преди 5 години

А във същото време така наречената западна коалиция която незаконно се намира в Сирия е атакувала правителствените войски в провинция Деир-ее-зор за да спаси терористите от унищожение!съобщи САНА.

16

Без коментар

преди 5 години

...постоянен страх при шума на самолетите и на бомбардировките на режима и разтревожени от редовно изстрелваните от бунтовниците ракети по жилищни квартали...Повтарям цитата:ПОСТОЯНЕН СТРАХ от шума на самолетите на режима и РАЗТРЕВОЖЕНИ от редовно изстрелваните ракети на бунтовнците по жилищни квартали

15

Гиню

преди 5 години

Е то и в България е така София е добре - там е европа. А провинцията ?

14

Анонимен

преди 5 години

Руснаците вече казаха, че Сирия няма да бъде разделяна и ще си остане цяла. Който и където и да си е откъснал парче сирийска земя, ще я върне. Защото иначе ще си говори с руснаците.

13

sd

преди 5 години

руснаците-асадисти да отпишат кюрдската зона-там са американците, които няма да им позволят да припарят там. вече избиха най-малко 200 руски ихтамнети

12

БАЧКАТОР

преди 5 години

Асад го бях отписал докато не се намесиха руснаците. Факт е че в която и война да се е намесил Путин все я е спечелил.

11

запада е обречен

преди 5 години

В света има един показател който показва дали дадена популация /растителна или животинска/ живее добре..и това е ИМА ЛИ ПРИРАСТ ПОПУЛАЦИЯТА...Няма западна държава от ЕС / и САЩ / която да има естествен прираст ..преди 100г. европейците сме били над 25% от населението на света..Сега сме под 16%.Това е така защото ни тровят системно с ГМО,КОНСЕРВАНТИ,ИЗКУСТВЕНИ ОВКУСИТЕЛИ,АРОМАТИЗАТОРИ И ОКРАСИТЕЛИ НА ХРАНИТЕ..ТОВА НИ ТРОВИ ..ЕВРОПА Е ОБРЕЧЕНА...ЗА ДА ПРАВЯТ ПАРИ С НАШЕТО ЗДРАВЕ.

10

Анонимен

преди 5 години

Мачкай Путин , мачкай Асад . Изедниците катарския газ да си го наврат отзад.Само такива добри новини от Сирия да се чуват.Тия хорица си заслужиха радостта от победите.

9

Анонимен

преди 5 години

Тия платени главорези са отишли там от Белгия,Франция, Великобритания... Родени и израснали в демокрация и благоненствие...