26

И.Б.

преди 5 години

По манталитет България не отстъпва на Италия в която и да била област. Затова там живеят много българи.

25

иванова

преди 5 години

тя като че ли нашата каста е много наред че сме хукнали италианската да коментираме

24

анонимен

преди 5 години

италия и испания гьция и македония турция мьти водата на зап балканинавсякьде ври и кипи ние се занимаваме с нато и ес я всеки да си хваща пьтяи да си живее живота както иска народьт му какво и на щвеицария норвегияи другите които не са членове на тези две организации

23

Анонимен

преди 5 години

крайно време е !

22

Анонимен

преди 5 години

Възможно е изгонването на няколко стотин хиляди мигранти да помогне за изпълнението на част от другите обещания .

21

Хм

преди 5 години

Резки движения в икономическата област едва ли ще има!Специално пък от Северната лига-в Северна Италия разбират от икономика(за разлика от Южна).Възможно е първоначалният плам да бъде изразен само в ограничаване на миграцията и дори частично изгонване на вече пристигнали мигранти-нещо,което не струва скъпо,няма да навреди на икономиката и ще бъде приветствано от електората.Иначе с Брюксел очевидно конфликти ще има,от типа на Орбановите.Нормално-с тия ***.али така трябва!

20

ПАТРИОТ = лъжец

преди 5 години

ОБЕДИНЕНИТЕ ПАТРИОТИ СЪЩО ИЗЛЪГАХА НАРОДА, ЧЕ ЩЕ НАПРАВЯТ МИНИМАЛНАТА ПЕНСИЯ 300 ЛЕВА.(ДОКОПАХА КОКАЛА И СЕГА НЕ СЕ СЕЩАТ ЗА ТОВА

19

Анонимен

преди 5 години

Всички гербави *** дето напъват за еврозоната внимателно да прочетат статията и да осмислят (ако могат) написаното. Такъв съюз с двойни-тройни стандарти, няма как да продължи дълго.

18

Анонимен

преди 5 години

Популистко е когато е в интерес на народа!

17

Hafen die Wahrheit

преди 5 години

На радетелите за разпад на ЕС- ЕС ще се разпадне тогава когато Германия и Франция решат това. А това в близките 100 години няма как да стане. Така, че "Ариведерчи Рома"!

16

Анонимен

преди 5 години

Според Тиквата ,, Тежко им на англичаните след брекзита ,, ! Според истината....... тежко на останалите ! Задните Балкани ще видят Европа друг път !

15

RAD

преди 5 години

До 15И как германците "цакат" италианците с ЕВРО?? Или гърците?Мислите, че ако Италия си въведе лирата, ще са по-добре??Всъщност в момента, в който Италия излезе от еврозоната, ще лъснат голите за*ници на всички популисти и пишман-националисти.Истината е, че тия се крепят на потоците от ЕЦБ и се възползват от ниските лихви и щедростта на по-богатите немски данъкоплатци.Това е истината!Да не забравяме коя е родината на най-крадливата каста-мафията...

14

Нюланд

преди 5 години

Германия да го ду.а!

13

Анонимен

преди 5 години

Андрешко, л.йната са еднакви навсякъде и си приличат.

12

КОМУНИСТ

преди 5 години

НАРИЧАТ ГИ ПОПУЛИСТИ, КРАЙНОЛЕВИ, КРАЙНОДЕСНИ, КАК ЛИ НЕ, НО ВСИЧКИ СА ПРОТИВ ГНУСНАТА ИМ РОВОВЛАДЕЛЧЕСКА, АНТИЧОВЕШКА СИСТЕМА. НЕ НА ЕС, НЕ НА НАТО!

11

Анонимен

преди 5 години

Взривявай!

10

Andreshko

преди 5 години

Описанието на италианските политици в тази статия е досущ като две капки вода с описанието за българските политици,като че ли един и същ к-р ги е правил.

9

Стамат

преди 5 години

Италия е втора след Великобритания!

8

факт

преди 5 години

ЕС не фалира и не се разпада,той се разширява и укрепва без много шум.Как го постигат това брюкселските чиновници никой не знае.

7

Убразуван

преди 5 години

Римския клуб още през 1976г изчисли ,че на Италия ще и трябват 4 милиона имигранта в следващите години.Но не сметнаха нелегално-без осигоровки работещите имигранти .Те не само ,че не помагат на пенсионния фонд ,но и вредят.