178

горд българин

преди 5 години

Това глупаво говорене на нашия Президент вече се използва от некадърните руски политици за вътрешна и външна пропаганда което поставя България в унизително положение на молеща се!!!!!! България не ви иска руския газ бе руснаци....вие се натискате че с вашата държава бензиноколонка ако не е газта и нефта ще умрете от гладомор......

177

да,ама не

преди 5 години

До Анонимен 182 -Това е голяма заблуда.ББ е просто изобретатетелен политически нагаждач,без идеи,без възгледи,без собствено мнение,даже без необходимото образование и характер за държавник!?Разбира се ,това не прави политическите му противници по привлекателни ,за съжаление.Просто в България в момента има криза в жанра!?

176

Анонимен

преди 5 години

За големите разбирачи тук,Борисов е единствения ни премиер до сега които е напълно открит към всички и действа в името и интереса на държавата!Боли ме фара кои като какъв се изказва и за какъв се мисли аз съм без пристрастен,стигат ми коментарите на всички по големи от нас за нас и него!

175

Анонимен

преди 5 години

Радев не е плюнка като плевнелийца

174

Анонимен

преди 5 години

А Путин да целува Бойко отзад,че Бойко му е началник според зьконното историческо административно разпределение.

173

пробуда

преди 5 години

Бойко да клека и да целува ръка на Путин

172

ognyanz

преди 5 години

Дано да излезе нещо от това. На руснаците им е ясно, че Бойко прави това, което му каже Меркел, и че е като фурнаджийска лопата и ако се решат да ни направят отклонение от Турски поток, ще искат (както те се изразяват) "железобетонни гаранции".

171

по Радой Ралин

преди 5 години

България ще има газопровод когато цъФнат налъмите.А Радев беше на благи думи.

170

Анонимен

преди 5 години

Путин викаш е страхливец,трябва да го насърчаваме да се престраши за някои неща?

169

ПО смело ПУтин

преди 5 години

От Путин чакаме да нареди растрел на престъпниците от Москва пропили Источна Европа/вижте споразуменията от Ялта и Подсдам и позволили Окупация на Киевска Русия,Литва латвия и Естония..Без единистрел нагли наркомани и ваксиниранои от Москва продадоха на ЗАпадни некадърници Источна Европа вкл Берлин,Варшава,Прага,Братислава,Будапеща,София,Букурещ..

168

Исти

преди 5 години

София не трябва да се старае- вие трябва да се постараете,че вие сте затънали в грехове към нас- затънали сте до гуша,правителството ви знае защо!

167

Иванов Геолог

преди 5 години

АМАН от НАГЛА АНТИ БЪлгарска Пропаганда.БЪлгарски експерт спаси Москва от жестоки санкции за трилиони живи долари .СПАсихме Москва от НАГЛО ВРЕДНА НЕНУжНА И СУПЕР СКЪПА Инвестиция на тн"Южен поток" насочваща 5 тръби към опасно тежко увредено от геофизична война място около ПАША дере./за една тръба Москва сега плаща над 10 000 000 000$ към Турция/Предложихме им трасе Крим Шабла сто пъти по ефтино ..КАто посочихме изрично че НЯМАМЕ ПРОБЛЕМИ С ГАЗ подаван през Братска Украйна.

166

Анонимен

преди 5 години

Исландия мина на възобновяеми източници ... Ние кроим планове, да стоим газочроводо, за 10 години напред ...Аз ли прекалих с белинатв, когато чистех днес или нещо ме обърквате?

165

Анонимен

преди 5 години

точно американците са единствените, които са ни подкрепяли за силна България преди 140 години и точно те са единствените, които бяха против разпарчетосването на страната ни след първата световна война. не можем да сложим британците в групата заради едно съгласие за съединението, направено само да прецакат руската империя. факт е и също, че след втората световна война ставаме враове със сащ. но преди това винаги са били с нас. обаче пропагандата у нас е силна и не се чете и помни.

164

Анонимен

преди 5 години

Така както Вие ме разочаровахте , така и аз ще Ви разочаровам - не България , а Тримата американски сенатори , които посетиха България - Те трябва да искат прашка . *** западняци . Тези са същите , които преди 140 години не искаха силна България , ето ви сега силна Турция . И нашия Фукльо им се върза .

163

Анонимен

преди 5 години

Просуя иска прошка от България

162

Анонимен

преди 5 години

До БЪЛГАРИ! ДРУГО СИ Е ДЖЕНДЪРСКА РЕПУБЛИКА С ЕДНОПОЛОВИ БРАКОВЕ И ДРУГИ ДЕМОКРАТИЧНИ ЦЕННОСТИ .

161

Анонимен

преди 5 години

Друго си е за купуваш Руска газ от Гърция ,а те от Турски поток .

160

Анонимен

преди 5 години

До АнонименПак манипулации, Пуските вестници както обикновенно, дразнят егото на политиците, с такива етикети, това дали можем или да вземем самостоятелно решение , не е тяхна работа :)

159

Анонимен

преди 5 години

Ами ще плащаме скъпо я . Такива са правилата наложени от демокрагичната общост Колкото по малко ползваш ,толкова ти е по скъпо . Къде сме ръгнали с няма 3 млрд Кубика на година .Ако ползваме 5-6 млрд ще е по евтино . Да ама то ще рече икономика ,нови работни места ,а Губернатора не дава . Само манифактурана икономика и ишлеме .И нали знаете ,че Лукойл Нефтохим е 68 % на Ротшилд груп - Холандия .