22

Йордан

преди 5 години

Да не забравим,че наблизо е герена и сините *** са се *** от страх преди баража утре!

21

ВЕСКО

преди 5 години

ВОДАТА СЕ ЗАМЪРСЯВА ОТ НЯКОЯ ГЕРБЕРСКА ФИРМА И НЕ СЕ ЧУДЕТЕ ,ЧЕ НИКОЙ НЕ ЗНАЕ НИЩО. ПРОСТО НЕ ИСКАТ ДА ПРАВЯТ ПРОВЕРКИ И ДА ГИ СПИПАТ. ЕЙ ЗА ТОВА, ТАКИВА КАТО ТАСКО ЕРМЕНКОВ ВДИГАТ ПАРА ,НО КРАДЦИТЕ ,КОИТО НИ УПРАВЛЯВАТ ВИНАГИ ИЗВЪРТАТ НЕЩАТА И СЕГА ТРЪГНАЛИ ДА ГО ГОНЯТ ОТ ПАРЛАМЕНТА. СЛЕД ВСЯКА ТЯХНА ДАЛАВЕРА ТРЪГВАТ ДА ТЪРСЯТ ПОД ВОЛА ТЕЛЕ .

20

Анонимен

преди 5 години

Всички хора трябва да контролират природата,защото ако чакаме само на институциите и ХЕИ,нищо няма да стане.Взимайте проби и носете в ХЕИ или лабораториите за изследване,напишете датата и откъде сте взели пробата.Иначе оставаме без чиста вода,риба,животни,почва,че и растенията поемат токсини.Трябва да се задължат всички производители,по ЕС стандартите да пречистват водата и спазват еко нормите,ако не - да се закриват!Защото проблема със замърсяването е страшен!

19

Владислав

преди 5 години

Качеството на водата е в норма, нищо, че е синя и зелена. Същото като качеството на Софийска вода!

18

nina

преди 5 години

Червена, зелена, синя... После, Таско Ерменков виновен. Оказа се, че докато отиде екип на БТВ водата в реката вече е нормална. Та и питейнаста вода: информацията е от една седмица, огласена след този срок от Т. Е., междувременно, ако е имало нещо-оправено е, той-на съд. Тези от ГЕРБ и БСП няма ли си седнат на зад.ниците и да работят за държавата? Втръснаха ни дребните им заяждания!

17

Анонимен

преди 5 години

Нищо не разбирате долни комунисти, това не е замърсяване, това е обогатяване на водата с демократични багри.

16

Анонимен

преди 5 години

100% това е фотошоп от руски ботове, и всички които потвърждават историята също са руски ботове.Не може в тивкостан да има такива замърсявания, тук всичко е мед и масло.

15

sante_dog

преди 5 години

Сега, не че нещо ама ако 'състоянието на водата е било установено като добро', как да реагираме на думите на Ерменков и опровержението от СЪЩИТЕ (община и РИОСВ)? Значи ли това, че състоянито на водата по чешмите също е толкова 'добро' като на слатинската река?

14

Анонимен

преди 5 години

До zombay""Река" има ли у бг-то някаква 'река' дето най-малкото не е открит мръсен канал в който и да е бил град?"Има бе, тия, които не минават покрай градове

13

zombay

преди 5 години

"Река" има ли у бг-то някаква 'река' дето най-малкото не е открит мръсен канал в който и да е бил град?

12

Стоян

преди 5 години

Гледам, че там е печатницата на един вестник, на един човек.Няма нищо притеснително.

11

Анонимен

преди 5 години

накарайте риосв да пие от тази вода след като е в добро качество.

10

Анонимен

преди 5 години

Всичко е наред, водата е напълно годна за пиене!!!

9

Анализатор

преди 5 години

Слатинци са виновни-вечер пият ментета,пик.ат в реката,и на сутринта различни цветове-то не беше мента,син джин,червена ракия,а най вероятно за последно се изси.рат и ето кафево е на цвет и мирише,да си пият светенната вода,и да бъдат свещенни,хаха

8

Анонимен

преди 5 години

Цял сен се опитвам да разбера къде се влива тази река

7

Анонимен

преди 5 години

"Трудно се установява оцветяването, тъй като водата тече и то си заминава", отбеляза кметът на Район "Слатина" Наталия Стоянова.Отлична логика. Следователно нямаме замърсяване, няма виновни, всичко е супер. Тогава може тая кметица да отпие една глътка като се "отмие" синьото и ще повярвам и на нея, и на РИОСВ, че водата е чиста.

6

фрунзе

преди 5 години

Подозирах отдавна, че САЩ мяткат високоточни бомби пълни с *** над слатинската река...

5

Строго секретно!

преди 5 години

Всички реки са замърсени. Черно море също е опасно защото в него се изливат мръсните канали на на два континента. В България въздуха е наситен със финни прахови частици, азотни окиси и тежки метали. През последните години се наблюдават и завишени нива на радиационния фон. Чрез набор от високи военни технологии великите сили прилагат геноцит към редица държави. България е една от тези държави. Целта е постигането на пълно обезлюдяване на територията за да могат да я дадат на Израел.

4

Анонимен

преди 5 години

Не гледайте снимките а слушайте ГРОБ! Водата в София е с много добро качество, също както и водата в тая бара не е замърсена!

3

Анонимен

преди 5 години

Според РИОСВ нямало установено замърсяване. :DПомислете си пак дали Ерменков е "терористът".