262

Анонимен

преди 5 години

мдаа русофоб=предател ясно

261

Анонимен

преди 5 години

Белене -по-добрия Чернобил!

260

ilia

преди 5 години

ХА ХА ХА Изпуснал питомното , та гони дивото!ха ха ха По дяволите-имаме много точни поговорки!!!Означава ,че много пъти сме го правили това!

259

От рушняци

преди 5 години

Ум не ща!Няма по- долно племе от тяхЗа тях бизнес е да те оберат, евентуално да те убият

258

Анонимен

преди 5 години

дали е направен грешка може да покаже само сравнение между договорите за ЮП, ТП и СП2. Ама тези договори били търговска тайна! Сигурно няма грешка!

257

Анонимен

преди 5 години

"Южен поток" стана "Турски поток"................в цялата вселена няма по тъпо-племе от герберите................айде сега освен на Русия, ще се молите и на Турция и Ердоган.............ГЕРБ ще излезнат по-вредна за България партия дори от турската партия ДПС.

256

Анонимен

преди 5 години

Никакви европейце не сте........................овци си бяхте, овци ще си останете.............айде марш на Запад да робувате по строежите(мъжете) и да миете германски ***(жените)!!!

255

Анонимен

преди 5 години

Западните страни за пореден път прецакаха малка и бедна България...............като няма политици да защитят БГ-национален интерес.................така е!

254

Анонимен

преди 5 години

Няма "Южен поток", нито "Български поток"............има "Турски поток"..............Германия скоро ще има два Северни потока - 1 и 2.Така става на територията, управлявана от ГЕРБ.............стратегическите грешки се наказват жестоко от големите играчи.Добър вечер, селяни прости!!!

253

Изплащач наАЕЦБелене

преди 5 години

Енергийната зависимост води до много други зависимости.Монополистът винаги ти диктува усливията. Факт.

252

Боби

преди 5 години

До Анонимен259Какво направи РФ с Украйна?Построи Газови тръби около нея защото някои Украински политици се направиха на великиУкрайна спря каквото успя като търговия с РФ 2014-2015 година първо военна а след това и гражданска а 2016-2018 РФ продължи търговията че дори я увеличиАко на мястото на РФ беше САЩ и някой му спретне подобен номер какъвто им спретна Украйна - сега за Украйна щеше да спорим терена и на Луната ли прилича или на Марс

251

Анонимен

преди 5 години

Достатъчно е да видим само какво направи Русия с Украйна през която минава техния газ, за да не се поддаваме никога на изкушението да правим някакъв бизнес с тях в областа на транспорта на газ.

250

Анонимен

преди 5 години

Кой е този да дава оценки за българската политика? Ясно е че изказването му е провокация която цели да разлае проводниците на руската политика у нас.

249

Анонимен

преди 5 години

Ако бяхме се хванали на въдицата щеше да е още по-голяма грешка.

248

Анонимен

преди 5 години

Каквото и да си пишем по форумите, едно е ясно: Всяка държава защитава националните си интереси. Само България - не. Русия не е СССР. Приятелството си приятелство, но сиренето е с пари. А с Русия дори приятели вече не сме. И безплатен обяд няма. На България й трябват достойни и смели политици. За съжаление никаде не се виждат такива. Само преклонени главички.

247

Andreshko

преди 5 години

Нашите продажни политици спряха двта реактора в АЕЦ Козлодуй,после Южен поток и АЕЦ Белене само и само да угодят на западните си "приятели" в разрез с българските интереси. Ако бяхме построили Белене сега щяхме да продаваме ток на Турция,а сега те ще построя централите си преди нас.

246

Русия е несигурна

преди 5 години

Руснаците са несигурни партньори. С тях не трябва да имаме общи енергийни проекти.Видяхте какво стана с Южен поток и атомната централа Белене. Не трябва да губим повече милиарди левове. Българският народ е беден.

245

Зозо

преди 5 години

Някъв пиян колхозник написал нещо в туитър и тука веднаха ореваха орталъка 250 путинопоклонници. Никакъв руски поток няма да има в България! Да си знаете, пак гладни ще стоите, долни ***!

244

Анонимен

преди 5 години

До 8===оА вам ничего и не предлагают, успокойтес

243

Анонимен

преди 5 години

До ДО 234Не, България няма да хване последния влак. На българските политици близането на *** е най-милото. Утре от Посолството ще ги поканят пак да *** и интересите на държавата кучета ги яли.