105

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 97"90% от моите знания за широкия свят идват от руските книги и учебници, както и от самата велика Русия с нейните университети, музеи, библиотеки и хора."----Точно там ти е проблема, приятел. Опитай се поне още 40% знания да добиеш извън руските догми и тогава ела да спориш.

104

до 80 годишната

преди 5 години

Какво си " работила " ти по времето на българо-съветската нерушима дружба?

103

Анонимен

преди 5 години

До бай генчоТе гладните рускини не са виновни - а нашите МЪЖАГИ глупави

102

Анонимен

преди 5 години

До АнонименЗЕЛЕНИТЕ ЧОРАПИ са си зелени и ще си останат ТАКИВА И ТАМ - на крачетата му драги мой

101

Анонимен

преди 5 години

До 80- ГОДИШНАДа злобеем ли ??? За изцепките на тоя *** ли бе - жалка робска душица. Не злоба, мъъъка .....

100

Анонимен

преди 5 години

На първо място, положителният импулс от тази визита, която правя с премиера Медведев и с президента Путин утре, трябва да бъде използван по най-добрия начин от българското правителство-----------------Ей, я да се кротнеш малко - много работа свърши *** такава. Пък се и хвали !!!

99

ИМа мегдан за работа

преди 5 години

РАдев да проучи възможности с наши военно ремонтни заводи да подобрим рязко нашите БТР ,БМП И МТЛБ.Военно терористични мафиоти искат д а ни набутат НЕГОДНИ ОПАСНИ Бронетранспортери /47 тонни за милаирди живи левове ограбени от народа..

98

свалени гащи

преди 5 години

добре че нищо не зависи от него

97

Анонимен

преди 5 години

Не 50 милиарда, а 80 милиарда евро стокообмен имат с Германия.

96

80- ГОДИШНА

преди 5 години

Злобейте , *** България най - после избра правилния човек за Президент - умно , говори и умно мълчи . Беше крайно време да се стоплят отношенията с РУСИЯ . ПРЕМИЕРА оправи ЗАПАДНИТЕ БАЛКАНИ , да обърне поглед и на изток - ще бъде добре за бизнеса . РАБОТЕТЕ ЗАЕДНО ЗА БЪЛГАРИЯ ,НЕ ЗА ЕГОТО СИ , ГОСПОДА

95

Анонимен

преди 5 години

ДА - НА ЕС , НЕ -НА НАТО . РУСИЯ Е НАШ ПОКРОВИТЕЛ , ТЯ ЩЕ НИ БРАНИ ОТ ЗЛИНИ И ДУШМАНИ .

94

Анонимен

преди 5 години

Аз приемам.Публично!

93

Анонимен

преди 5 години

До по-далече от Русия"Колкото по-далече от Русия, толкова по-близо до цивилизацията"Що не ми паднеш да те изпитам по въпроси, свързани с историята, литературата, архитектурата, изобразителното изкуство, науката и каквото се сетиш на Европа! Ама публично - да те видят хората! 90% от моите знания за широкия свят идват от руските книги и учебници, както и от самата велика Русия с нейните университети, музеи, библиотеки и хора.Ринг свободен! Приемаш ли?

92

Росен ама не Плевнен

преди 5 години

Абеба друго си е американски газ американски реактори ама едното нямат а другото не могат да направят

91

Анонимен

преди 5 години

Очаквах платените цороцоиди да нададат дружен вой! Давайте, сега ви е жътвата!Защо не видях нищо за "зелените чорапи"? Или лошо съм гледал. Такъв шедьовър на евроатлантическата мисъл! Западна Европа започва плахо да се еманципира от прерийните койоти, но нашата *** не усеща накъде *** вятърът.

90

Анонимен

преди 5 години

До АнонименА нам вы не нужны и даром, без пари

89

Анонимен

преди 5 години

До Дали ще попита...Кой е тоя Кхан Кубрат? Да не би да е бащата на Кхан Исперих? Айде оди се изкихай другаде! Артефактите, за които се предполага, че са принадлежали нему, са намерени на територията на Руската империя, в земите на сегашна Украйна, Полтавска област, Малая Перещепина. Я веднага да ни върнат и земите, който и да се мотае сега там, барабар със съкровището!Колко тона злато искаш да ти върнат? А мед? Урана го направиха отдавна на бомби, като бомби ли си го искаш?

88

С това изречение,

преди 5 години

изречено в РУСИЯ "Правителството ни излезе от летаргията по отношение на Русия!",Радев поставя РАЗДЕЛИТЕЛНА линия между себе си и правителството.Защото е в Русия.КОгато е из Европа, се хвали с европредседателството и важните неща, които прави РБългария за Балканите и ЕС.Странно, но като го чета,сега, докато е в Русия, като че чета думи на някой от ЦК на БКП от 1975.

87

Анонимен

преди 5 години

ISKAL E DA NI PRODADE NA RUSIA,TYA CERVENATA ZARAZA ZNAE KAK.

86

пущиняк

преди 5 години

До дали ще попита,Той човека отива там за да възстанови диалога, а не да задава резки въпроси!Пък и защо златото на Кхан Кубрат да трябва да е в България, след като е намерено в Русия? Пък като задавме остри въпроси, ще получим такива, като например- колко сме плащали за газ и нефт по време на "руското окупация", Колко сме платили за построяването на редица фабрики, заводи, за работещия и днес нефтохим?