4

Орел с ориз

преди 6 години

Да не видиш такава заря в зала!Нали разбирате, че трудната част е да се установят и докажат виновните (къде са другите 108?..). По принцип в организацията на такива събития се ползват частни охранителни фирми, но на МВР се налага да взима участие (особено за футболни мачове), защото без тях не става. По-странното за мен е че се твърди, че се е знаело предварително за провокацията и не са взети допълнителни мерки?

3

Анонимен

преди 6 години

тази новина от телефон ли е писана? половината думи липсват, ако не го прочетеш 2 пъти нищо не ти става ясно. А като го прочетеш пак.

2

Анонимен

преди 6 години

"Заместник-кметът в община Пловдив Георги Титюков е категоричен, че организацията на спортното събитие е била на добра и всички мерки са безопасност са били взети."Абе Тюто, защо си противоречиш бе майна...ако бяха взети всички мерки за безопастност, нямаше да има бомбички в залата...ама ние сме будали и ти вярваме, че лично си ги инспектирал. Нищо лично, но сте нагли в оправданията си...

1

Анонимен

преди 6 години

Кога Съда, ще започне да дава ефективни присъди на тея простакесии ? До кога обществото ще плаща счупени седалки, автобуси и инфраструктура? До кога ? Банда охранени с ориз и евтино пилешко трябва да им вървим да им оправяме след тях. Айде съзеземете се вече малко...Вкарайте 10 човека за по 5 гпдини и всичко ще миряса.