43

Аман от Дришо и Боян

преди 5 години

Още двама участници в шоуто "Като две бучки лед".

42

Ми

преди 5 години

Човек прави това което го прави такъв, такива които твърдят друго не са хора и има кой да ди съди.

41

ДО БОЛЯРКА

преди 5 години

Много жалко,че са оставили подобни на теб да се множите...ама много.....

40

Хохохоо

преди 5 години

Никакви забрани. Нека естественият подбор да заработи с всичка сила. Даже съм съгласен да разрешат всички видове наркотици

39

Болярка

преди 5 години

Алпинисти ли, мечтатели ли... това са сериозни самоубийци :)Ще тръгне сам, без GPS, без телефон, само с диабета си или единият си пръст. Хич не ми е жал за такива бастуни.Да заминават всичките с болни амбиции, транс сексуални, вегани и др. празноглави същества, които циврят за Боянчо и после гледат реалити предавания... примерно!Лошото от цялата работа е, че само съсипват природата с тоновете си ***, дори в планината!

38

Анонимен

преди 5 години

Само да уточня че ги прибират от скоро. Преди просто ги оставяха горе...

37

Andreshko

преди 5 години

Тъй наречените от нас алпинисти са аматьори и се хвалят,че са постигнали нещо. Истинските професионални алпинисти са шерпите. Те помагат на аматьорите и при нужда им прибират замръзналите трупове...

36

к

преди 5 години

До Анонименнапротив пич, трябва да се отменят всички ограничения - колкото повече умник-Гюровци измрат, толкова по-добредаже ограниченията на скороста по пътищата трябва да се отменят - на пътя свестни хора не гинат - гинат само умник-Гюровци !естественния отбор трябва да заработи отново !

35

к

преди 5 години

какъв е този масов мор сред еко-фашистите бре ?Сорос хептен е орязал парите май ?

34

Анонимен

преди 5 години

Покрай изчезването на Петров за първи път разбирам колко много смъртни случаи има по тези планини. Все си мислех, че в 21 век и с новите технологии нещата са се променили. Прави са китайците да въведат още по-строги правила. Продължава да има и фрапиращи случаи на изоставени на смърт от съотборниците си. Това е едно налудничаво хоби, хората масово изперкват горе. Боян е бързал за Еверест?! Фатална грешка е да прибързаш на онези условия!

33

Анонимен

преди 5 години

Те навремето турците една камара хора пратиха да изкачат Шипка, ама без шерпи и нокой неможа. Че тия само двама за Еверест тръгнали!

32

Анонимен

преди 5 години

тези които черпят адреналин от това да карат в насрещното на магистралата по-добре ли са?Искали са се да се катерят, катерят се. Не са случили да са в момента срещу живите -сами са го решили и не са завлекли никой с тях!Същото важи и за гмуркачите и делтапланерите и тн.

31

Анонимен

преди 5 години

До всеки "герой алпинист" по един обикновен шерп, да го спасява и да му носи багажа.

30

Burzum

преди 5 години

Луд умора няма!

29

Анонимен

преди 5 години

До МартоТи някви велики дела ли извърши ? Да гледаш дата да имаш къща и работа не е достатъчно ли ? Или ако не се затриеш в некоя планина " не си живял истински " Някой хора не се блазнят от идеята "живей бързо ( глупаво ) *** млад "!

28

Поручик Ржевски

преди 5 години

Правилно Китай въведе изисквания да има шерп при изкачванията.Трябва да се стегне контрола повече.Без възрастни над 60 години, без бременни и майки с деца.Задължително с телефон, шерп и ГПС.Без инвалидни колички и деца под 14 години.Все пак по 100 човека на ден се качват, тряя контрол малко.Горе няма място вече за труповете.

27

Марто

преди 5 години

До Анонимен 25Такива нещастници и шушумиги като теб само дишат въздуха на тази земя, не прави коментари!

26

dodger

преди 5 години

Ако Господ искаше хората да си стоят кротко по домовете, нямаше да им даде крака...

25

Анонимен

преди 5 години

E да де малко в страни и далече ако броим даже са 45 по различните върхове от неговото изчезване на Шиша.

24

томи Чукалата

преди 5 години

Връх, не се покорява изкачва го този, който бива допуснат ,,свише"