14

до Усмивка - номер 1

преди 5 години

Приятелю, не знаеш какво означава "естествен подбор", а го използваш в изречение. Личи си.

13

Няма лек

преди 5 години

Простият човек не може да се излекува... Кой е по-опасен Аз който с мотора не мога да пуша, не мога да си гледам телефона , не разговарям със седящия на задната седалка , не си оправям косата на огедалото или този който го прави постоянно?

12

Усмивка

преди 5 години

До Анонимен,надявам се естествения подбор да ти събере децата някой ден и да си ги заровиш,а ти да живееш до дълбока старост.

11

Анонимен

преди 5 години

Естественият подбор продължава да работи 👍

10

немоторист

преди 5 години

До Бирено мече - Когато нощно време - 1-2 часа след полунощ - по столичните булеварди профучава форсиран мотоциклет - какво, да се радвам ли? Когато форсират на място, за да ги гледат пиклите с възторг в очите - какво, да се радвам ли? Не, няма да изпитвам и грам съчувствие, при условие, че за да си начешат крастата и сбърканото самочувствие, ме тормозят. Да, на 60 години съм и не уважавам парвенютата.

9

Анонимен

преди 5 години

Не просто без невинни жертви, а даже се е и мъчил, за разлика от другите мотоубийци.

8

Спиро Инфото

преди 5 години

Защо не писахте за онова невръстното монахче Спиридончо от Чипровския манастир, дето го хванали наквасено с 3 промила, че и без книжка. То още ходи с памперси, но на Мерцедес се качило. Трябва да се дава, мисля си, гласност на такива случаи, едно- да се знаят кои са хубавците, и второ, специално за този случай, нацията да си види "духовните" водачи.

7

Анонимен

преди 5 години

Добре че не е взел още някой с него. Бог да прости

6

Анонимен

преди 5 години

За периода 2017г има 6 загинали моториста, при 682 смъртни случая при ПТП.Донори.... колко да са донори при все че заемат 0.9% .....

5

Анонимен

преди 5 години

На година в България има между 700 - 1100 смъртни случая при ПТП. От тях водачи на мотоциклетно превозно средство са между 25-40 души на година. При тази статистика да се наричат "донори на органи" е напълно погрешно. При 200-300 смъртни случай на пешеходци при птп, бих казал, че на пресичащите пешеходна патека повече им отива названието.

4

Анонимен

преди 5 години

Това мотора е опасна работа, трябва да си много внимателен и най-вече отговорен, да държиш винаги мотора и ситуацията под контрол. Не е за всеки.

3

анонимен

преди 5 години

Хората чакат донори !

2

Burzum

преди 5 години

Това е добре!Доволен съм....

1

Корнелия

преди 5 години

Война не ни трябва...Боян, това момче,+3-4 починали журналисти,цигуларка+оперна прима за 2-3 дни... + неизвестен брой необявени случай