93

анонимен

преди 6 години

Слава богу , че са живи и здрави !

92

Анонимен

преди 6 години

Върнаха се, всичко е ок

91

Анонимен

преди 6 години

Че се върнат нищо им нема одих на врачка и ми каза че са на купон с бело и пиене ии като им пръснат гъзиците че се приберат спокойно

90

ФАКТ

преди 6 години

Държавата и народа са отдавна загърбени от нашите АЛЧНИ управляващи !!! Изливайте си злобата върху тях, а не върху унижените и ограбени БЪЛГАРИ !!! Докато не се изгони мафията от България, населението все повече ще намалява !!!

89

Анонимен

преди 6 години

След като са загърбили България и са избрали да са "граждани" на "значително по-добрата" държава САЩ, защо въобще ги споменаваме в новините си. А някои дори предлагат да помагаме на "великата" САЩ. Родоотстъпници не са ни потребни за да направим България отново велика!

88

киро

преди 6 години

Не съм врачка за да знам какво е станало с тях, но близките им могат да направят следното за да си помогнат:1. Проверят фейсбук акаунтите им. Ако не знаят паролите, ще трябва да помолят някой българин за помощ за да ги хакнат/влязат. Полицията няма да го направи, не е като по сериалите.2. Проверят акаунтите им свързани с гуглето - сигурно имат айфони или подобни, не можеш да ги ползваш без това, а те записват ВСИЧКО. GPS-а на телефона следи нон стоп локацията и я записва завинаги.Успех...

87

Анонимен

преди 6 години

тази от ляво защо е сива? другата е сигурна в себе си.

86

Анонимен

преди 6 години

За 82"***'мка ви емигранти"-ей сел'яндур т'ъп,какво имаш против емигрантите бе кр'етен,всеки е свободен да избира сам къде да живее и се труди?Такива про'сти същества като теб еб'аха ***'йката на България,като на избори гласуват за най-големите манипулатори и шмекери,да не смяташ,че като си останал в България си"патриот"?С турски и индийски сериали по ТВ-то в България само се трупа подлост,омраза, завист,простотия все пороци от които има полза само БКП и отрочетата и ГЕРБ,ДПС,БСП,Атака и т.н.,крет

85

Анонимен

преди 6 години

Е, Бог да ги пази! Бог си знае работата, той решава всичко, той е безпогрешен. Но дайте и ние нещо да направим, дайте да се качим на Копитито с плакати и тениски и бългериа он еър да направи репортатаж за нас, или да съберен пари да им помогнем.

84

Анонимен

преди 6 години

Алпинистът Боян беше един безотговорен егоист който се провали и който рискува собствения си живот а други хора рискуваха живота си да го спасяват. Пълна безотговорност. А на теб като не ти харесват коментарите недей да ги четеш и недей на плюеш, още повече статията не е за Боян.

83

Най-вероятно са били

преди 6 години

подмамени с обещание за кратък,весел и приятен уикенд. Има много красиви, харизматични латиноси, които умеят да се държат джентълменски и са прочели повече от една книга. Момичетата са решили, че са попаднали на компания от благонадеждни младежи,които ще ги забавляват и после вежливо ще ги изпратят до дома им.Дано да са живи и здрави и да успеят да се измъкнат или полицията да ги открие скоро, преди насилствено да са ги пристрастили към силна дрога, за да ги държат в подчинение.Бог да ги пази!

82

Анонимен

преди 6 години

Дайте да събереме 50-60 хил долара да пратим частни детективи да ги търсят и да ти спасят. Нали са българки, дайте да се обединим, да съберем пари, в беда са. Или тия не са герои, не заслужават?

81

Анонимен

преди 6 години

Леле, колко мъка.. и злоба има на тоя свят! Как няма да бягат хората, като в БГ-то само злобари! Никой не иска да ви занимава и да ви отнема от безценното времеце с тези момичета или пък с алпиниста Боян Петров! Новинарските сайтчета се чудят как да трупат дивиденти от чуждото нещастие! И как иначе, в Бг това върви много - злобари много и на такива новини се стрелкат като пирани!

80

ФАКТ

преди 6 години

Ами то и във България, почти всеки ден става нещо -сбивания, убийства, пиянски запои по дискотеки, мелета, парад на гейове, бой на футболни мачове, изнасилване на момичета и какво от това ??? Какви наказания има ??? И до кога ще ги има тези неща???

79

men

преди 6 години

от чирак смао детройт е по големо гето. който има акъл да се изнася.

78

Ма,мка ви емигранти

преди 6 години

***, плачете сега, сами сте си виновни

77

Няма да ги

преди 6 години

намерят.Това е емигрантска ***, която няма род и родина.Затова и престъпните елементи се възползват пълноценно от тази аморфна биомаса и дерат.скоро и други деца на безродната емогранска *** ще пострадат там !!!

76

Анонимен

преди 6 години

Нали било много сигурно в чужбина?Ако си бяха стояли в България ,сега нямаше да плачат родителите им.Въпрос на време е и от Германия някой да изреве.

75

Анонимен

преди 6 години

До гнусни емигранткиНе всички емигрират заради пари, светът е голям и е на всички. Старо е това мислене на дядо таралеж, който казва: "Аз съм се родил в дупката и ще си умра в нея". Национализмът не носи нищо друго, освен това да се хвалиш с чужди постижения и да плюеш по хора, които никога не си срещал. Молитвите ми са с близките и родителите на момичетата, дано се върнат вкъщи живи и здрави. До циниците, които редят сценарии, имайте милост към семействата и си спестете коментарите.

74

Kalin72

преди 6 години

До кArlington Heights и бял квартал :) Шегуваш се. БЕШЕ бял, преди десетина години....