8

Чети бре!

преди 5 години

"В събота вечерта Тръмп се е обадил на южнокорейския президент, за да го попита защо публичните изявления на Пхенян противоречат на уверенията, които Мун Дже Ин е получил при срещата си с Ким Чен Ун в края на април."_____________Лесен за отговор въпрос - защото от края на април до 15 май изминаха 3 седмици. И какво се случи през това време? Точно на 11 май Пиндостан и ЮК стартираха съвместни военно-въздушни учения, като в тях бяха задействани бомбардировачи Б-52, прелитащи близо до КНДР.

7

Край

преди 5 години

Дръж се оризен бобър - без ядрена бомба ще ти прегледат зъбите и ще те обесят с кран на площада като едни други хора.

6

Информбюро

преди 5 години

Зам.министърът на външните работи на КНДР заяви преди дни, че страната му никога не е разчитала на американска помощ за развитие на икономиката си, няма да разчита и за в бъдеще.

5

Пешо Солидарният

преди 5 години

Тръмп е прав този път. Аз , ако бях на негово място, щях да си стоя у дома. Онзи корав комунист ще излапа рижия дядка като печен геврек!

4

Анонимен

преди 5 години

Пхенян никога няма да размени ядрените си оръжия за икономическа помощ, отбелязват представители на администрацията.---------------------------------------Ами като видя какво стана с Иран, много ясно, че няма да се откаже от ядрените оръжия. А Тръмп е уникален ***, който като се оттегли от сделката с Иран показа, че договорите със САЩ са хвърчащи листове.

3

До Хахаха

преди 5 години

Точно обратното е-занапред американците ще диктуват ситуацията.Китай клекна и ще внася американски стоки за 200 милиарда долара. И Ким ще клекне.

2

анонимен

преди 5 години

какво ще отстьпи сащ се пита в задачата кимчо да си разруши ядрения полигона трьмп да му даде гмо фьстьчено масло няма да стане брато тази среща еприбьрзана и няма да доведе до нищо добро а не се знае цру какво е замислило

1

Анонимен

преди 5 години

Да живеят великите лидери Ким Чен Ун, Вова Путин, Аятолах Хаменей и Дарт Вейдър