8

Петров

преди 5 години

Е как на излизане, като е на 1 км от нея?!?!

7

наглецсъскутер

преди 5 години

Писнало ми е от тия със скутерите. Пълни нагли нахалници. С какъв акъл кара скутер на 75 та той едва ли вижда пък какво остава за адекватно държание на пътя. Щом е виновен и е отнел предимство е платил цената с живота си. т**ак. жал ми е за невинния човек с колата. и да има ограничение и другия да е карал бързо тоя дъртак със скутера е длъжен да пропусне движещите се с предимство. Е така умират като не спазват правилата за движение.

6

Др. Уотсън

преди 5 години

100% този с колата е карал с превишена скорост. При бензиностанция обикновено има ограничение на скоростта. Всички тук шофираме, и знаем че ако караш с 30-40 км/ч винаги може да реагираш адекватно, дори ако някой не спази предимство.

5

Анонимен

преди 5 години

Най вероятно и този с Реното е бил в нарушение, но няма да го докажат. Почти сигурно е, че се е движил не с до 90 км/час, както е по закон, а примерно с 120 км/час и всъщност затова човека с мотопеда е блъснат - не е преценил, че този с реното не спазва правилата.

4

Жо

преди 5 години

И ОТ ДВЕТЕ СТРАНИ на пътя към бензиностанцията има ограничение на скоростта 40 км/ч.

3

Модерни времена

преди 5 години

Вместо с магаренцето и каручката,с мотопед!

2

Анонимен

преди 5 години

Жалко и за двамата. :( Бог да прости!

1

Пет

преди 5 години

Да го прости Бог! Но е направил глупост с излизане на главен път без да се огледа и изчака...жестоко.сега да не търсят вина и у шофьора на колата?