75

USA

преди 5 години

Смешковци. САЩ са велики! Евролевчовците ще клекнат.

74

!!!!!!!!

преди 6 години

Нас това въобще не ни засяга, ние сме по безгласни от най затънтената африканска държава. Нас ни гърбят и ЕС и Фащ мноооого здраво. ЕД са Германия, Франция и Англия

73

Анонимен

преди 6 години

Айде на ww3!много се мотат ама е яско че ще го отнесат всички :)

72

съдба

преди 6 години

Най хубаво е там където нас ни няма

71

dp

преди 6 години

Пак най-гласовити са умствено изостаналите руски слуги разбира се.Нека си грачат, светът си върви докато те вегетират в полусънно очакване на милостиня от господаря си дето така и няма да дойде щото и той едва диша.

70

ДО 63

преди 6 години

ВСИЧКО НА ЗАПАД Е ПОСТИГНАТО С МНОГО ТРУД НО ЧУЖД ! ТРУДЯТ СЕ КОЛОНИИТЕ ЗА СМЕТКА НА ШИБ КАПИТАЛИТИ КОИТО БОГАТЕЯТ ! ЗА РАДОСТ ДОРИ НА ЗАПАД ВЗЕХА ДА ГО РАЗБИРАТ, САМО НАШИТЕ ДУ.ПЕДАВЦИ КАТО ТЕБ НЕ ГО РАЗБРАХА

69

Ани

преди 6 години

Тролетариата пак се сгърчи в комплексите си.Каквото и да правят, Русия ще си остане суровинен заден двор на България

68

kkk

преди 6 години

До АнонименКолега,пий си хапчетата редовно и стой далеч от клавиатурата!

67

Анонимен

преди 6 години

Америка фалира...........ЕС се разпада...........Крим е руски..............Русия е велика!!!!Добър вечер, селяни прости!!!

66

Анонимен

преди 6 години

Високият стандарт на Запада е..............от ограбване на колониите...............Франция и Англия така.................Германия като победена държава от ВСВ няма право на армия.САЩ е разпадаща се империя, Русия се възражда!!Кога ще се събудите, селяни прости??

65

Анонимен

преди 6 години

EMBARGO NA USA VREME E

64

Тинев

преди 6 години

А нас пак ни Е*Б*А*В*А*Т по всички параграфи!Нещо и на ЕВРОПЕЕЦА му дойде множко, САЩ да го командват както на тях им е изгодно!И той започна да роптае.Само БЪЛГАРСКИТЕ политици останаха с изплезени езици и в готовност да оближат дир*ника на мошениците от САЩ.Плевналиев например, като торен бръмбар не излиза от ла**ата!Цветанов, Борисов ......

63

Факт!

преди 6 години

До пророка ОлегА дека е петрола на германия?Тва учил ли си го щото германия нема ни ресурси ни работна ръка и разчита само на гола пропаганда и подаяние от САЩ тоест да си продава баклуците безс мито.Ама тва свърши и сега ще си ядат чорапите вурстовете.Надявам се че ти е ясно това!

62

пророка Олег

преди 6 години

До и още- сега братчед да ти разясня нещо......САЩ са богати на петрол- спор няма. Но той е трудно достижим със съвремените технологии. Работил съм в САЩ по тази тематика и ти го казвам на 100%. Петролните им залежи са дълбочинни и скалисти и няма как да се достигнат. За това и тръгнаха да взривяват скали за шистовия газ.

61

Анонимен

преди 6 години

Всичко на Запад е постигната с много труд,не с молене на Алах и пушене наргилета по плачета,не с пиене на водки и разкарване на танкове напред назад,не с това,населението да се множи като зайци и после децата да нямат кво да ядат.Градили са инфраструктура,закони,култура,цивилизация.Днес като отидеш някъде в Западна Европа и виждаш защо хората са по напред от нас.Има закон,ред и култура.

60

Анонимен

преди 6 години

До # 37:Има една стока,която "изнасят" САЩ,посредством така наречения "Федерален резерв" ,която се нарича долар и която докато властва в международната търговия,САЩ ще властват в Света.Цялато останало производство в САЩ,доколкотпо е останало такова и главно това на оръжейната промишленост, е едно нищо,пред долара,и всичко останало е мижи да те лажем.САЩ не произвеждат почти нищо друго в материален аспект,освен зърно и то генномодифицирано и някои технологии,включително,софтуер,НО,НЯКОИ!

59

Анонимен

преди 6 години

*** съм и фастъците - те и без това са ГМОуискито им също е бок лукдънките са оп евтини от илианци

58

до хм

преди 6 години

Тъй,ама ако САЩ и Европа не си бяха изнесли производствата в Китай и не им изкупуваха стоките какво щяха да ядат и работят 1,5 милиарда китайци.Лесно се подминава факта,че всъщност Запада даде хляба на Китай и ги направи това което са днес.Друг факт,е че Китай сега се опитва да премине от икономика на производството,към икономика на услугите и тогава производството ще се изнесе към други бедни държави,щото имаме 1 милиард индийци които също трябва да ядат.Нещата не са лесни прости.

57

Анонимен

преди 6 години

ей няма пипате уискито!

56

Хм

преди 6 години

До до хмЕ,малко преувеличение беше нужно за да се раздразни аудиторията,хи-хи.Всъщност САЩ изкарват честно и почтено до към 60% от парите си,а останалото грабят по споменатия начин.По-важна обаче е тенденцията тоя процент да спада с времето.Наистина в САЩ се работи много,ама се произвежда малко!70% от БВП е от услуги,често надценени или напълно излишни!Докато в Китай 70% от БВП е от производство!!!При условие,че БВП на Китай е близо 60% от тоя на САЩ,смятайте кой колко произвежда.