72

А на бас

преди 6 години

Пиар,между 2 групи,после заедно в ресторанта

71

Анонимен

преди 6 години

ЗАЩО ДУМАТА *** СЕ ЦЕНЗУРИРА, А НОСИТЕЛИТЕ НА ТОЯ БЕЛЕГ НИ ГИ ЗАВИРАТ ОТ ТЕЛЕВИЗИИ, СЕДЯНКИ И ТЛАКИ

70

Анонимен

преди 6 години

ДЪПЪСЕ СЕ СЪБРАЛИ ДА СИ ГОВОРЯТ КАКВО ДА ГОВОРЯТ- ТОП ***. ГДЕ СА ПРОФЕСОРИТЕ ДА ИМ ЧЕТКАТ ИМИДЖА И ЕГОТО.

69

сминдух енд чесън

преди 6 години

Да не спорят кой е приютил повече доносници на ДС

68

Оги

преди 6 години

ДОСТ И ДПС НАПРАВЕТЕ ЕДИН БОЙ И КОИТО ПОБЕДИ ТОЙ Е.....

67

Ali

преди 6 години

Какво се турчеят със Български паспорти са....

66

Миташки

преди 6 години

Да си ходят във тяхната държава Турция какво правят тука нали са турци.......

65

Анонимен

преди 6 години

Две организации които в една нормална страна щяха да бъдат нелегални, за това че са финансирани и създадени да работят против страната. ДПС е един вирус който сега мутира и станаха два вируса. Тези които позволиха създаването на тази банда през 1990 год и хора като Жельо, който от своя страна пусна от затворите престъпници и ги превърна в герой са национални предатели! Българите които работят за тези "партии" са еничери и ***!

64

Анонимен

преди 6 години

Кога са чествснията за 500 ходони геноцид над българското население? Само питам!

63

Време за Катарзис

преди 6 години

Тоя е много зле, говоренето му е мъка ,а слушането може да нанесе тряйни увреждания в слушателя. Местан е още по-зле-мазен агент от БКП.Младите от районите ,където ДПС преди печели победи вече 50% не гласуват,а тези които гласуват гласуват за ГЕРБ....

62

Радио Ереван

преди 6 години

И двете партии губят гласоподаватели към ГЕРБ!

61

Анонимен

преди 6 години

Арменския Геноцид признаваме а Насилственото Християнизиране на Българите от Византия 866 г. не признаваме ..............хаха ама и ние не знаем какво искаме

60

чичо Гошо

преди 6 години

До Анонимен 44 Никой не иска да е като Америка.Разликата е в това,че всички в САЩ независимо от коя народност са се бият в гърдите и казват "Аз съм американец".Какви "българи" са тия турци които напуснаха демонстративно парламента и не почетоха Баташкото клане?

59

Анонимен

преди 6 години

Защо тогава пише в Укипедия че Християнството е наложено насила от Византия , да не би Историците да са фалшифицирали Историята тогава съдете Божидар Димитрив в Европейския Съд за фалшивициране на Историята ако не защо не си доволен и слагаш минуси , какъв ти е проблема тогава?

58

ДО 60

преди 6 години

ХАХА.................та ти си Християнизирън българин пише точно и ясно за Покръстването през 866 г. са твое сведение между Покръстването и Възродителен Процес разлика няма единствено че Покръстването при Византия успя на 100% да ви направи християни насила а Възродителен Процес е един ПРОВАЛ , прочети в Уикипедия за Борис 1-ви там си пише всичко защо аз трябва да ти обеснявам а ти да не зняш собствения си Произход

57

Анонимен

преди 6 години

Тези измушляци - турчеещите се българи, защи не вземат дебелите си и космати ханъми и не заминат в Анадола? Толкова ще сме им благодарни!!! Само мърсят земята ни с езика и културата си.

56

ист

преди 6 години

Полицията няма работа в семейните агентурни меллета.

55

анонимен

преди 6 години

Сега е моментът държавата да се намеси и да забрани тези небългарски партии!

54

Горд Българин

преди 6 години

ВЪН ТЕЗИ АНТИ БЪЛГАРСКИ ПАРТИИ ОТ РОДИНАТА МИ. КОЙТО СЕ ЧУВСТВА турчин ДА СИ СТЯГА ПАРЦАЛИТЕ И ДА СИ ХВАЩА ПЪТЯ КЪМ АНАДОЛА. ЩОМ Е ТУРЧИН ИМА СИ ДЪРЖАВА ТУК Е БЪЛГАРИЯ И ТЯ Е НА БЪЛГАРИТЕ.

53

Т Панаров

преди 6 години

Хубава работа амаааа ..... абе сещате се ;)))