88

Анонимен

преди 6 години

Контрольорите в София подминават истинските гратисчии ромите.Пътувам с градския транспорт повече от 45 години и никога не видях ром да дупчи билет,каквато и да е била цената му през годините.Кога Фандъкова и центъра за градска мобилност ще решат този огромен проблем вместо да си затварят очите?Щом ромите пътуват гратис защо останалите не?

87

Анонимен

преди 6 години

До КратунА защо в България глобата е 10 евро? То разликата с немсакта гроба е минимална.Аз съм за фалиране на градския транспорт и на негово място Uber да поееме бизнеса.

86

Кратун

преди 6 години

Оооо, госпожата много се е объркала. Наказанието не отговаряло на провинението. Ела да видиш как се събират глоби в Германия. Имаше един български тарикат, дето реши, че няма да си плати глобата от 15 евро. за 3 месеца 15те евро набъбнаха до 330. Един друг пък дойде да го търси общинската полиция, защото два пъти го хванали без билет във влака. За по-възрастните германци е унизително нещо да не си плати. Повечето млади обаче са *** като нашите.

85

Анонимен

преди 6 години

Госпожата няма еврпоейски ценности и всички, които я подкрепят не са европейци !

84

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 74Аз съм за това всички софиянци да се возят един ден без билети и да се изправят задружно срещу проверяващите в знак на протест срещу високите цени на билетите. Дано всеки последва примера на жената. Ще ми искат 1,6 за раздрънкан автобус.

83

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 76Трябва тези автобуси да останат без пътници и цената на билета ще падне.

82

Анонимен

преди 6 години

И откъде на къде частна фирма ще има право да глобява пътници. Като пътника не си плаща да го гони.

81

Анонимен

преди 6 години

ЧАСТЕН съдебен изпълнител!Мислим да си направим ЧАСТНА община, като начало, после ЧАСТНА провинция и накрая ЧАСТНА държава. Много хора са готови. И ЧАСТНИ избори

80

Американ

преди 6 години

Булка, 'га яде кифтет'та не рева!

79

Анонимен

преди 6 години

Тези ще си събират космическите суми с мутри,лелееее.Глобите са твърде големи за такова провинение.Преди време писаха,че градовете са окупирани от частни охранителни фирми на... познайте кой.И те колят и бесят и имат всякакви права.Тотална мафиотизация и варварски фашизъм.

78

Анонимен

преди 6 години

По времето на лошия Бай Тошо билета бе 4ст.после го вдигнаха на 6ст.И тогава имаше много гратисчии.на които не им се даваха цели 6ст. за билет.

77

Анонимен

преди 6 години

ЧСИ-най големите дерибей в БГ.Тва го няма в цял свят.

76

Анонимен

преди 6 години

И ДА СЕ РАЗЧЕКНЕТЕ ОТ ТРОЛЕНЕ ПАК ЩЕ ПЪТУВАМЕ БЕЗПЛАТНО ВИНАГИ КОГАТО МОЖЕМ! Този начин на съпротива срещу беззаконието никой не може да ни отнеме.

75

Анонимен

преди 6 години

КОЙ извършва нарушение - дали не е транспортната мафия, която окачи на врата на софиянци още една тежест - незаконните цени на балетите. Или тези, които се борят срещу това беззаконие? Защо на първа инстанция цената определено бе обявена за незаконна, а на втората инстанция изобщо такава теза не се дискутираше. Кой на кого бутна под масата, та съда изобщо да не повдигне този въпрос?.Не на незаконните цени на билетите!

74

Категорична

преди 6 години

"Емилия била категорична, че така общината нямало да си реши проблемите"Ще падна от смях. Тя е част от проблема, се слага в обувките на хората които трябва да го решат.

73

анон

преди 6 години

Ей за това всички мразят журналистите... Нагла до безкрай. Извършила нарушение, можеше да плати 20лв. глоба, ама не. Сдобива се с акт за 100. Пак дреме 3 години и станали 150% отгоре. Е тя кога точно мислише да ги плати? Да изчака още 10 години и ще станат 500лв. Общината не иска да си убие длъжниците госпожо журналист! Тя ви даде възможност да платите 20лв, после 100лв. Защо не се възползвахте?Как според вас общината трябваше да ви накара да си платите? С подарък? С молби? Как?Безочие!

72

Марин

преди 6 години

Аз пък си купувам едногодишна за около 350лв. Едно положително нещо благодарение именно на другарите, които са свикнали всичко да им е безплатно.

71

Анонимен

преди 6 години

Аз си зареждам карта за трамвай една линия. Ако ходя някъде другаде вървя пеш. Заплатата ми е малко над минималната , не мога да си позволя билет 4 лв . я. Всичко стана ужасно скъпо. Надути цени до пръсване. Не може една скапана маруля да струва колкото половин кг пържоли. Безумно е.

70

Марин

преди 6 години

Градския транспорт не е безплатен. Като не ви се дават 1.60 ще плащате 200-300 лв. Аман от ***.

69

как не те е срам

преди 6 години

Плащайййй, соц лелка, нагла, нагла.....вози се на аванта, глобяват я отказва, е в белите държави така става, ядеш го двойно, сега може да се вози 159 пъти на аванта, но ако я хванат пак......Трябва всичко в тази държава така да стане, най големите "играчи" трябва да метат градинки та малко да им се срине самочувствието. Все искаме да сме тарикати ама сме просто г...ци.