31

tiger

преди 5 години

До Дааз харесвам една жена която е почти 30 години по голяма от мен аз съм на 20 а тя на 47

30

Анонимен

преди 5 години

До 34 годишен, с 10г. по-голяма.Нямаш проблем, докато не започне да ти проверява телефона.

29

Анонимен

преди 5 години

" ... пари и други ... в природата такова нещо няма"Има го. По-добър ловец за хищника, по-добър водач за тревопасното ... повече храна.Същото.Зрелият мъж може и знае повече от младока.Жените често търсят присъствието на баща си в живота.Стари истини.

28

Да

преди 5 години

Аз имам връзка с 10 години по-голяма жена.На 34 съм

27

меркурий

преди 5 години

Възрастта никога не е само число.По-възрастните мъже си знаят колко "багаж" си носят. Артистите въобще много рядко психически излизат от фазата пубертет. Имат нужда от подобна среда. При тях не само голяма разлика в годините не е проблем, често никакви морални граници не са проблем. Има сделка.Има сделка и когато бракът е възможност на жената да избяга от средата, в която е израснала.Ясна сделка - дълготрайно партньорство.

26

Анонимен

преди 5 години

По точки едно и две, а и три - това важи за хора от всички възрасти. Останалите точки обаче са съществени за хората с голяма разлика във възрастта. Вероятно авторите са били прекалено тактични и не са споменали колко трудно е за един около 40 годишен, все още млад човек да се грижи за всичко, когато партньорът му стане над 60 и 70. Защото пред очите ми има такива примери.

25

Хаьо Донев 33 год.

преди 5 години

Нали се сещаш за каква любов иде реч!? . Той 29 годишен тя 40 годишна. Луда любов! 50 нюанса сиво. Понякога хората толкова си допадат и привличат, че това колко е разликата им въобще не от съществено значение.

24

Анонимен

преди 5 години

Един авер е на 29 години, жена му е на 40 години. Той изглежда по-зрял от нея и по- голям. Въобще не си личи разликата.

23

Анонимен

преди 6 години

До 27-всъщност науката го е установила,ама не е широко известно.Инстинкт.И е научно обосновано,че човешката раса се изражда,защото влияят неща като пари и обществено положение.В природата такова нещо няма.

22

Анонимен

преди 6 години

Няма нещо като идеална възраст или нещо. Всичко е индивидуално за всвки. Може да обичаш по-голям и да се чувстваш добре ...Може и с по малък . Въпрос на енергия и късмет. Няма правила за това. Науката още не е намерила , как стават нещата и на какво се дължат. Изключвам златотърсачите ...Те са ясни.

21

Анонимен

преди 6 години

Майкъл Дъглас е роден през 1944 година, а жена му Катрин Зита Джоунс е родена през 1969 година, т.е. тя е с 25 години по-млада от него. Женят се през 2000 година, когато Майкъл Дъглас е на 56 години, а Катрин Зита Джоунс е на 31 години и то след дългогодишна връзка. Очевидно парите не са фактор за този брак.

20

Анонимен

преди 6 години

Идеалната възрастова разлика е когато мъжът е два пъти по-възрастен от жената, когато започнат връзката си. Разбира се повечето хора смятат, че това не е морално и повечето такива връзки даже не започват, заради хорските одумки.

19

добре сме

преди 6 години

любовта не е похот

18

Анонимен

преди 6 години

Има дълготрайни бракове с голяма разлика в годините. Известна ми е такава двойка. Жената беше двайсетина година по-млада, бедна красива чужденка. Почина. Мъжът е още жив.

17

Анонимен

преди 6 години

На някои може на стари години да им тръгне,ако доживеят да се срещнат.

16

не ме интересува

преди 6 години

не ме интересува

15

има граници любов

преди 6 години

любовта няма граници любов

14

нема лошо

преди 6 години

младите да се обичат на всяка възраст

13

Експерта

преди 6 години

Дърт козел млада върба .... с мойта сме с 13 год разлика аз съм 34 ама изглеждам на 25-26 толкова ми дават , взимаш от бурканите на Кличко и си машина, само вижте Слай къв грозен е бил на 20-30 и след 40 е топ пич. Всичко е ген и подръжка , чел съм и проучване че жените харесат по възрастни ,олегнали на подсъзнателно ниво инстнкта им подсказва че си се съхранил и си надежден за поколение , а не си *** дето ще се хвърли от некой мост с Бмвто на татко....

12

Burzum

преди 6 години

На кой му пука кво правят животните бе?