11

Анонимен

преди 5 години

Психически и емоционален тормоз е, когато някой твърди, че го тормозят, без никой никъде да е чул или видял нещо такова. Например, жените напоследък все твърдят, че ги отрмозят, а в реалния свят аз лично не познавам тормозена жена. Дори не съм чувал от реален човек за реално съществуваща тормозена жена. А постоянно ставам свидетел на тормозени мъже. За тормозени жени съм чувал само по медиите. И то само по време на изяви на феминистки. Никъде другаде. А феминистките лъжат много. Власт искат.

10

Анонимен

преди 5 години

Защо трябва да виждаш, че я бие,? Той я бие по друг начин. Емоционално психически сърдечно. Тя след време ще е половин човек, ако е жива и издържи.

9

Анонимен

преди 5 години

Психически и емоционален тормоз, е когато мъжа лъже, унижава птелюбодекства спрямо жената. И прави всичко възможно тя да разбере за да я унищожи и обезличила като човек, душа, личност. Сечението на сърцето и го прави ход в постъпката си спрямо нея. Той се чувства нещо Велико, докато поставя жената на колена. Това му дава сили да се чувства уверен в своите способности, като мъж докато тя е унижена и разбита, като човек, жена личност.

8

Анонимен

преди 5 години

Виждал съм как на мой приятел от детинство жена му му изневеряваше с мутрИ, зарязвайки си детето(бебе) на който свари, докато той беше на работа. После авера ми си хвана манекенка и тя се обеси, защото детето започна да вика на манекенката мамо... Когато говорите за насилие не бъдете едностранни, защото ще ви съдят едностранно.

7

Анонимен

преди 5 години

Никога не съм чувал или виждал някой да бие жена си. Освен по телевизията като разправят. Виждал съм как баба ми тормозеше дядо ми - не му даваше да си купува месо, а човека работеше тежка работа. Майка ми тормозеше баща ми с ревност, докато в същото време му кръшкаше. Мисля, мъжете имат нужда от защита срещу емоционалното и ментално домашно насилие. То убива.

6

Анонимен

преди 5 години

А за каква сила става дума? С каква сила се злоупотребява? Понеже има повече от един вид сила. Само споменавам, щото ми се струва, доктора май не знае...

5

Анонимен

преди 5 години

Също да добавя, че това сериозно повлия на брат ми и мен и ни промени за винаги. Никога няма да можем да сме просто щастливи и да се радваме като другите на живота, винаги има едно но и всичко се подлага на съмнение. Двамата винаги сме се подкрепяли и от години не му говорим. От деца сме казвали на майка да се махнем, че ще се оправим, на нея и пукаше какво ще се каже и помисли от другите. Няма оправия ако веднъж се потъпче един човек и се превърне в жертва и свикне на това

4

Анонимен

преди 5 години

Искам само да кажа, че баща ми (с 35 годишен стаж на високо ниво в мвр) за първи път е ударил майка ми когато е била бременна с мен в 6ти месец, пребил е я когато е разбрал че е бременна с брат ми, удрял я е в лицето пред нас като деца и унижавал пред хора. Държа се по същия начин с мен и брат ми. Звъняла съм в полиция и съм ходила, но нищо не се предприе от тяхна страна защото е над тях. В момента живее сам, още са женени и всеки път майка ми тича като куче след него като щтракне че иска нещо

3

до хюго бос

преди 5 години

Абсолютно точно.Оставиш ли се да те насилват значи си мазохист.

2

Анонимен

преди 5 години

Ако се помогне навреме на жертвата има изход, ако не - срива се психически, емоционално и накрая физически.

1

хюго бос

преди 5 години

Хващая си чантата и пътя, казваш чао на насилника и това е. Какъв е проблемът , не виждам? Развеждаш се, делите имущество. Ако не сте женени, излизаш на квартира, намираш си работа и продължаваш напред. Какви са тези драми, все едно светът е свършил. Хора, болни от рак , се лекуват и продължават напред с надежда, тези още не могат да разберат, че животът си е техен и хленачт само.