31

Анонимен

преди 5 години

Чак пък да тръпне?! И аз мисля, че това основно англичаните ги вълнува. И преди да тръгнете да плюете българите ще кажа, че и по чуждата преса на хората им писна и се изказват доста отрицателно за целият този шум.

30

Анонимен

преди 5 години

До до коментиращитеКой те излъга, че сме прочели статията? Само *** като тебе ли имат право на мнение?

29

до коментиращите

преди 5 години

Не ви интересува тази сватба, но сте прочели статията., че и коментари правите. Щом не ви интересува, защо четете? Четете за писмото на Пелов до прокуратурата, за поредната катастрофа, за поредния умрел и така ще ви бъде много интересно.

28

Анонимен

преди 5 години

Как бе, добитъка трябва да се радва на празниците на рептилитеКойто не си похарчи спестяванията за аристократичен алкохол с който да отпразнува това светло събитие е долен комунист

27

Анонимен

преди 5 години

MECTЯ

26

Анонимен

преди 5 години

Много шум за нищо.

25

god Fo..the queen

преди 5 години

tiq rigite kvo gi chaka sha sygalqvat che sa rIgi i cha vaobshte sa se prykvali kato gi zaleee Oushana sha tyrchat tuka v BEGETo ama naema na mesec sha e 20000 euraka-koito nqma v rezervat ili v desetkata starshna 4uma gI chaka INGILIZITE

24

и аз тръпна

преди 5 години

Шест кокошки съм заклала, руйно вино съм наляла.Краката съм си изтрила със чирпанска керемида.

23

Милен

преди 5 години

Естествено, че го преекспонират. Нали от там идват всички пари... шум, реклама, уа, уо, голяма работа :)На това "парти" могат само американци да се засилят да ходят извън UK.

22

Анонимен

преди 5 години

Аз пък не тръпна.Да се взима кой с когото ще!Пожелавам на младоженците всичко най-хубаво, но тяхното събитие съвсем не ми докарва тръпки, нито каквито и да било емоции.

21

Deutschland

преди 5 години

Английските палячовци не могат да преглътнат, че след две световни войни и пълно унищожение на Германия, сега отново й дишат прахта. Какво харакири си направиха с Брекзит обаче тепърва ще стават и по-зле. Мосархията е отживелица, остатък от средновековието. Честита сватба все пак.. не че някой извън мъглявият остров го интересува. Пет пари не давам честно казано.

20

Анонимен

преди 5 години

Аве само да питам, това Хари Хари Потър ли се води? Ех кога порасна това дете, че и за женене стана!

19

Ибн Ебн АлКохол

преди 5 години

И кой е този свят дето тръпнел? Най-вече Британия и не само тя, че когато беше велика Британия не беше целият свят, та сега ли?Хляб и зрелища нали, а за някой само зрелища.Да си тръпнат на острова колкото си искат, мен това изобщо не ме засяга!

18

Анонимен

преди 5 години

Колко разтърсващо. Пуснете сега нещо за Боян и след това нещо за Кимито и сестра и, ама покъртително да е!

17

Анонимен

преди 5 години

Баба лизи точи ли сабята за мулатката? Вече килна една принцеса - майката на Хари и един арабин да не петнят фамилната чест, та на тая ле ще прости.

16

Анонимен

преди 5 години

Африканци пакистанки всичко тръпне, всеки който поиска вече може да обогати генофонда на кралско фамили, щом чупакабра успя. А Лондон е гърнето където ще се приготви новата универсална раса след 7 поколения всеки ще носи примеси на 120 етноса в себе си.

15

1

преди 5 години

Сигурни ли сте, че целият свят тръпне ?

14

Та Мара

преди 5 години

Надявам се Хари да бъде с хубавата си нацистка униформа, а Меган - по прашки.

13

Трепна

преди 5 години

Направо треперя от вълнение! Ей го, седя си в *** и немогс да се изакам като хората, щото целия съм се сковал от вълнение!А чакай... излиза..

12

Морски

преди 5 години

И нас българите кво ни грее тая новина че ни я тикате в лицето!!!!По този начин управляващите приспиват още повече народа,който вече найстина е станал само матрял.