145

Анонимен

преди 5 години

Пирин е в беда!Спсете го сега!

144

.

преди 5 години

Панелни плъхове, пияни афтъркомунисти, дето нищо друго не им е останало освен да плюят, търкаляйте се в жалката си мизерия, нещастници.

143

king_for_a_day

преди 5 години

Спрете да разпространявате глупости. "Ако, ако... " Я ми обяснете как точно щеше да му помогне това устройство в случай, че е паднал в пукнатина на 3-ти май, а първите алпинисти го достигат на 5-ти май? Няма как спасителен екип да бъде по-бърз от аклиматизирана експедиция, която вече е по пътя. А два дни няма как да се оцелее в пукнатина на 7000+ метра.

142

Wc

преди 5 години

Откриват ги даже след хиляди години.самю този е по специален че е избягал с парите на гербб и бсп прескочил е баира със помоща на китайците

141

Taliban

преди 5 години

Да скриеш пари или да ги пренесеш през планина е майсторска работа.но дявола си знае

140

Анонимен

преди 5 години

Спрете да си ги натъкмявате!Защо не взехте специално обучени кучета при спасителната акция?Те надушват хора и под 5-6 метра сняг и дори повече.Жалко за човека!

139

Кина

преди 5 години

Спрете с това покоряване бе хора ! И мухата, кацнала на главата на слона ли го е покорила?! Живял както желал. България за първи път се отнесе достойно в създалата се ситуация. Я да видим ще прояви ли достойнство и при други ситуации: напр. Белене, експлоатацията на златните мини ...

138

Гъррр

преди 5 години

И все пак - стойте вие преде телефоните и компютрите! На приказки сме най-велики! На приказки сме Всевишния! Нали така! Обаче съм чел един мъдрец да казва - по-добре да живеете собствения си живот кратко, отколко този на другите дълго! И този човек го е направил!

137

Анонимен

преди 5 години

Вече сме в период на глобално затопляне,след няколко века ще открият всички алпинисти загинали по тези върхове.Извън шегата Боян беше добър и примерен човек !

136

Бай Ганьо

преди 5 години

До Анонимен 145 Най-голямото ми постижение е Мон Блан , лятото на 2015 с мои приятели французи . Не съм алпинист, но имам много приятели алпинисти, не са българи защото отдавна живея и работя извън България . Отодох защото ме поканиха и защото ми беше интересно. С тях съм ходил и на няколко други върха в Алпите.От тях и съм научил всичко относно алпинизма.Анонимен, ТИ какъв опит имаш да споделиш за да не изглеждаш смешен ?

135

Анонимен

преди 5 години

Човега загина за да задоволи собствения си стремеж към "алпинистко" величие. В това не виждам нощо лошо но и нищо героично. Някак си героизма е нещо което правиш за другите жертвайки себе си а не за да задоволиш собственото си его. Сори.

134

Поручик Ржевски

преди 5 години

Да допуснем, че е отвлечен от извънземни -тогава телефона и ГПС-а ин рийч не могат да помогнат.Следователно, няма нужда от тези неща.Направо се чудя защо всички останали алпинисти ги мъкнат по върховете, сигур са мноо прости.

133

riho34183

преди 5 години

Да допуснем, че е паднал в пукнатина някъде около 8000м. и е имал сателитен телефон или GPS ин рийч. Над 8000 метра нямаш шанс да оцелееш повече от 48 часа без кислород и при лошо време. За 48 часа шерите не усляха да стигнат и до лагер едно, - какво остава за 8000метра. Хилекоптер също не може да стигне на тази височина, особено в лошо време.

132

Анонимен

преди 5 години

До Бай ГаньоБай ***,когато не разбираш от алпинизъм,си замълчи,за да не изглеждаш смешен!

131

Бай Ганьо

преди 5 години

Мънички хорица захласнати по незначителни "геройски" подвизи. Веднага превърнахте пренебрежението на собственото му здраве в борба , незачитането на елементарни осигурителни мерки в геройство , безгрижния отказ от поддържане на комуникация задължителен при такова солово изкачване в трагична случайност. И въпреки всички тези пропуски , неуредици и немърливост все още наричате този човек професионалист ??? Той е отишъл там да умре , стадото му издига пиедестал щото оФцете имат нужда от герои.

130

ФАКТ

преди 5 години

А тези, които стоят до сутринта по дискотеки, които харчат луди пари по заведения и пияни купони,които слагат силикон,които лъжат и мамят -те какви са?- ***.

129

ФАКТ

преди 5 години

Боян е истински ГЕРОЙ, а тези, които го оплюват са днешните БАЙ *** !!!

128

Шерлок

преди 5 години

До АнонименАз пък знам, че са го отвлекли извънземни. Стига сте писали глупости !!! Бог да го прости.

127

СЕМ

преди 5 години

Това скрита реклама ли е или явна? С БП всичко свърши ... или сте дали някой лев на Вдовицата? Той със сигурност е знаел за това устройство. Но факта, че е тръгнал сам преди групата дава отговор защо най-накрая всичко приключи така трагично.

126

Анонимен

преди 5 години

Много филми сте гледали май, многознайковици...Да почива в мир Боян Петров!