7

П.Петров

преди 6 години

Единствената му цел е да прати полицията за зелен хайвер, че е бил някъде, където не е бил. Дори да е невинен(но едва ли), не го е доказал в съда и е осъден - без доказан друг виновен, няма да го пуснат и той го знае.

6

Redhorn

преди 6 години

Ха ха ха ха ха ха. ...бг.полиция :)))Няма да казвам клоуни защото уважавам артистите упражняващи тази професия.Хайде бг.полицайчета да спрат това гледане на Рамбо всяка вечер и филми с Чък Норис от 80-те,че вече съвсем насериозно се взеха.Липсата на акъл в комбинация със стойки пред огледалото в къщи никога не е водила до положителни резултати.

5

Димитър

преди 6 години

Онзи ден обикалях 1 час около забранената от полицаите зона за да паркирам. Но да, прави са, не бях максимално затруднен, можеше още малко.

4

Анонимен

преди 6 години

Родната полиция ни пази!

3

Анонимен

преди 6 години

Възможно е, и да е невинен. Не е работел на минимална. При положение толкова милионери плащали на минимална в горната заглавие и прибирали ПАРИТЕ от максимална.!!!Както и няколко стотин лекари от Ловеч окрали десетки мил.лв. от болницата.И полицията ги пази да не ги бие народа??ТА КОРУПЦИЯТА Е ЗАЩИТЕНА ОТ ДЪРЖАВАТА ЗА ДОКТОРИ И МИЛИОНЕРИ

2

Анонимен

преди 6 години

Не се гъбаркат, а са от една партия

1

вижда се

преди 6 години

Бандитите направо се гъбаркат с МВР и НЕзависилият съд !!!