45

La France

преди 6 години

Благодаря ви г-н Президент! Велика и вечна Франция!

44

Финансист

преди 6 години

За да си го обясните по добре, ще ви обясня просто какво е Валутен Борд?Имаш в резерв на пример 20 млрд. евро Може да напечаташ левове на същата равностойност!Но не и повече.Ако увеличиш резерва на 25 млрд. Евро, значи може да напечаташ левове за още 5млрд. Евро.Ако намалиш резерва с 5 млрд. трябва да извадиш от икономиката левове за същата равностойност.И така!Ако влезем в Еврозоната ще заменим левовете със същата им равностойност от Евровия резерв.Тоест нищо по добро няма да се случи!!

43

Финансист

преди 6 години

Към добро няма да се промени ако приемем Евро.По зле може да стане но по добре няма как! Както знаете от много години сме вързани с Евро чрез валутен борд който е обезпечен с Евро!Което с прости думи означава, че все едно всичко ни е в Евро но го плащаме в Левове!Но ако приемем Евро голяма част от бизнеса ще почне да спекулира с цените! Не си мислете,че ако до сега кг.Сирене е струвало 10 лв ,ще струва 5 евро!!!Със сигурност бизнеса ще спекулира с цените в тяхна ползва!

42

Анонимен

преди 6 години

Някои искат да напускат еврозоната, ние голтаците сега ще влизаме. Това е пак политическо решение, а не икономическо - ясно е, че не сме готови. Кой знае пак в какъв батак ще се забием, и какви ще са новите цени на всичко след приемането на еврото.

41

Анонимен

преди 6 години

Стъпките са-предверие на предверието,самото предверие,предверие на еврозоната,еврозона,предверие на шенген и....чак тогава шенген,ако ес не се е разпаднал.

40

Добре

преди 6 години

Ами айде дано по скоро да стане. Щото до сега само приказки. Ако приемем еврото това ще е голям успех за ГЕРБ. Обикновените хора имат някой притеснения но това е защото са невежи и не зная как функционира валутния борд. Приемането на еврото ще спести стотици милиони на частния бизнес. Емигрантите които изпращат пари в България също ще спечелят. Ако не друго поне вече няма да се налага постоянно да обменяме левове и евра и да храним банките.Банките са единствените потенциални губещи в случая.

39

Анонимен

преди 6 години

Ние не щем в еврозоната. Макрон може да иска.

38

фр

преди 6 години

Марк Твен е казал, че французина е по-низшо от най-низшата степен на развитие в природата.Не е лошо да го имаме предвид, когато французите са "загрижени" за някого.

37

Анонимен

преди 6 години

Току що другарката Нинова обяснява по ТВ, че срещата в София е минала без реални резултати- хайде бе господа от новото звено Антикорупция искаме всички дето обраха България на колене пред бедния си народ това огромно лицемерие социалисти едри капиталисти изявени олигарси да продължават да дразнят народа си.

36

когато

преди 6 години

"Франция желае България да се присъедини към Еврозоната."Още колко унижения.....

35

не трол, а реалист

преди 6 години

Да поживеем, да видим! Всички, които му вярват- ще се срещнем пак тука, скоро! Обзалагам се, че резултатът ще е съвсем друг! Някой да твърди обратното???

34

я проверете превода

преди 6 години

Това дето е казал Макарона пред Бойко сигурни ли сте,че е вярно?Имало е преводач в този момент нали? Защото аз на преводите правени от Бойко НЕ вярвам. Хубаво е някоя телевизия да пусне цялата реч на Макарона. Да сме сигурни! И да знаем пак ли за чакални ще ни говорят...

33

Предложение

преди 6 години

Тъй като виждам, че тук от землянките са изпълзели червените тролчета, пишещи по опорните точки на Корни/БКП/БДП, предлагам: Виждам, че не се чувстват комфортно в България и ЕС. Нека да си взимат ушанките и да си заминават за родината Русия, т.е. по-добре в Сибир. Там ще са доволни и щастливи и няма да четем всекидневните им мрънкания. Нещастни са хората, нека да станат и те поне малко щастливи!!!

32

Анонимен

преди 6 години

До 32. БКП=ГЕРБ=БСП=НДСВ=СДС=НДСВ=ДПС и така нататък. Всички са комунисти и техните деца. Навсякъде, тук нямаше лустрация и едни и същи хора държат парите и управляват.

31

До 11

преди 6 години

"След 10 годишно члевство в ЕС и след 10 годиино гербаджийство, България изглежда в по-голяма безизходица, откалкото след двете световни войни!" *** - почети малко: 45 години - БКП + 1 г. БКП (Попов) + 1 г. СДС + 2 г. БКП (Беров) + Инджова + 2 г. БКП (Виденов) + Софиянски + 4 г. ОДС + 4 г. НДСВ (Сакскобурготски) + 4 г. БКП (Станишев) + 3.5 г. ГЕРБ + М.Райков + 1 г. БКП/ДПС (Орешарски) + Г.Близнашки + 2 г. ГЕРБ + Герджиков + 1 г. ГЕРБ.Общо ГЕРБ - 6.5 г. Къде видя 10 г.?

30

"ЩАСТЛИВЕЦА&quo

преди 6 години

Макрон: Изпълнихте условията! Франция ви иска в еврозоната................ КАКВО ЛИЦЕМЕРИЕ , ИЛИ ПРОСТО ЗНАЕ ЧЕ СМЕ НАИВНИ И .....ПРОСТИ /като ръководството/ ТА МОЖЕ ДА НИ "ОМАИВА" !!!!!

29

Анонимен

преди 6 години

Ако в еврозоната ни чакат меркели, макрони и мейчета, не, мерси. Да си падаш по бабиери и да се ожениш за учителката си не е незаконно, но е извратено.

28

А Меркел?

преди 6 години

Що се радвате? ЕС не зависи само от Франция тоест само от Макрон. Меркел какво мисли, а другите от ЕС? Дори и да влезем какво? Ще въведем еврото и ще фалираме като Гърция. Всичко ще се вдигне освен заплатите и пенсиите.

27

La France

преди 6 години

Париж е номер едно, Франция е велика цивилизация.

26

Jas

преди 6 години

Уи мосю Макрон, значи евро - да, Шенген - може би, ще видим, вероятно и т.н.. Това си е чист и неподправен алибизъм и хипокритщина! От една страна ЕU ще има възможност да напечата още хартийки без покритие, за да им плащаме с тях, от друга страна "sorry buddies", но още не сте узряли за свободен достъп до цяла Европа. Двоен аршин за всички, които не са от старото ядро на ЕU.