8

ognyanz

преди 6 години

До Врачанин: В енергетиката кака ти Гинка е въздух под налягане. Дано нейната сделка с ЧЕЗ да се провали, защото иначе проблемите на Инерком ще станат проблеми на държавата. А за безхаберието на правителството е ясно. Теменужка си подаде оставката за да не се говори за това, и след като мина първоначалната шумотевица пак си остана министър.

7

?!

преди 6 години

Има ли нещо нормално в нашата държава?

6

Анонимен

преди 6 години

МУТРИТЕ ОТ ГЕРБ КАКВОТО ЗАХАПЯТ, ДЪРЖАТ ЗДРАВО И НЕ ПУСКАТ.

5

Анонимен

преди 6 години

Службите помагат да се вдигне цената. Ще видите от 01.06.2018

4

Врачанин

преди 6 години

Кака Гинка измъкна килимчето от кракато на великите енергетици от БСП. Таско казва че няма желание да купи ЧЕЗ , Овчарав въобще не е знаял за далаверата. А кака Гинка ще купи и АЕЦ Белене.Само гледайте .

3

Циник

преди 6 години

Глупости.... кака Гинка си заложи паркинга до ромската махала в Пазарджик , и соларните панели на 5 къщи - повече от стабилни гаранции за отпускането на 320 000 000 ? заем.

2

Държавата на мутрите

преди 6 години

Мафията си купи ЧЕЗ.Сега ако някой иска да стартира бизнес в София и му трябва ток.... Да подготви куфарчето.Срамно но това пълни партиината каси а избори в БГ се купуват.

1

zeus

преди 6 години

Какъв е смисълът до 21 декември при положение, че дотогава сделката ще е бетонирана? Службите е трябвало да почнат да действат още при първите индикации, че се готви сделка и има купувач. Почти съм сигурен, че са направили доклад, който Баце е скрил някъде и е извлякъл дивиденти от случващото се, имам предвид парични.