10

Руцифер

преди 6 години

Този господин марешки е най-обикновена руска ***. Оказа се голям ***. Но, за шастие, от него, нищо не зависи.

9

Анонимен

преди 6 години

Свикването на поредното Велико Народно Събрание е на дневен ред . Трябва да се коригира предишното , което ни тласна по това Нанадолнище .

8

Анонимен

преди 6 години

Хората няма да излезнат с камъни, просто ще си обърнат *** за ново е...е. Отдавна избягаха лидери, професионалисти и кадърни. Тук останаха само ***, богаташите и балъците които само се оплакват, но нищо не правят. До 20 г. няма да има България..

7

Нормални ли сте

преди 6 години

Депутатите с 5 бона заплата и 14 хиляди субсидия на месец.Намалете цените на ток, парно, вода, смет. Още не са дошли изравнителните сметки за март на хората, а вече говите още десет % увеличение на парно. 34 процента увеличение за 3 месеца.Ако досега плащахме 120 лв. за парно от лятото 205 лева.Хората ще излязат с камъни по площадите.От Марс, от Юпитер ли ще карате ток и газ.Ножът опря до гърлото."Гениални профан^и сте, щом изкарвате на площада хора с хиляда лв заплати.Не ми пука пушенет

6

Оги

преди 6 години

Марешки със теб сме .....

5

Гн Миташки

преди 6 години

Гн Марешки кога ще направи една газ станция във Бургас че нашите взеха да вдигат цените за лятото....

4

Анонимен

преди 6 години

Това с търкането е пълна порнография. Интересно как никой около мен не е спечелил и 20 хиляди....

3

Анонимен

преди 6 години

Рекламата на лотарийните игри надминава рекламата на всичко останало. Накъдето и да се обърнеш, навсякъде се "ТЪРКАТ" билетчета и няма случай някой да не спечели, при което минимум всички българи са милионери. И най-вече пенсионери и хора в нужда. Просто няма по-ярък пример на безобразие, колкото и да се тръшка "Иво Андонов" от малкия екран, с който като да се е срастнал...

2

Анонимен

преди 6 години

Този господин като някое куче само дето лае ,но не хапе.....

1

истина е

преди 6 години

Марешки е единственият депутат който ми е спестил поне 2000 хил. лв , за разлика от другите които винаги са ме крадели !!