11

Xx

преди 5 години

Ako shte e Socialni pomosht za profesori, da I'm zabraniat da rabotiat. Da ne razvaliat mladite sas znania s koito nishto ne moje da se pravi.

10

Анонимен

преди 5 години

Социална помощ за професори и доценти, че няма работа и ще останат безработни.

9

:(

преди 5 години

До Анонимен 7Ти *** в БАН, поогледай се, пък след това говори за липса на ниво!Неотдавна тук или в друг сайт някой написа, че мнозина от днешните БАН-аджии не биха могли да вземат дори гимназиална матура в нормална държава. Но аз ще добавя, че с "учени" на такова "ниво" БАН се захранва още от времето на соца. На тези уж-учени някой е дал дипломи и това в повечето случаи се е случило в нашенските университети - и социалистическите, и днешните.

8

Реално

преди 5 години

Има ли работни места за тях?Държавата ни нуждае ли се от приблизително толкова специалисти в съответните сфери, към които те са се насочили? Или плащаме, за да захранваме с кадри икономиките и науката на други държави?Не ми се мисли пък за онези, които след 5-6 години ще поемат към странство, търсейки каква да е работа, но за самочувствие ще носят преведените си на чужди езици дипломи, които я имат покритие, я не, особено ако са постигнати с платено дистанционно обучение.

7

Maria

преди 5 години

ВСЕКИ БЪЛГАРСКИ ВИШИСТ НА КОЙТО ДАНЪКОПЛАТЦИТЕ СА ИНВЕСТИРАЛИ В ОБРАЗОВАНИЕТО,ДА БЪДЕ ЗАДЪЛЖЕН ОПРЕДЕЛЕН ПЕРИОД ДА РАБОТИ В ДЪРЖАВАТА НИ,СЛЕД КОЕТО АКО ИСКА ДА РАБОТИ ИЗВЪН НЕЯ!

6

Анонимен

преди 5 години

СУ лежи на стара слава..............всички университети в България са на почти еднакво ниво!!!

5

Анонимен

преди 5 години

Корупция се шири и там.... Затова има много завършващи с купени дипломи и почти нулеви знания по специалността...

4

наблюдател

преди 5 години

Дайте парите за подпомагане на семейства с двама висшисти при трето дете.

3

Анонимен

преди 5 години

Таксите са много високи, няма студенти и опитват да вкарат студенти в празните зали за срам на професорите като ликвидират задочното.

2

стига вече

преди 5 години

Вижте до къде докараха държавата от толкова много университети и висшисти....

1

лудост

преди 5 години

Защо?на държава та и трябва работници а не мързеливи и неграмотни висшисти...