13

Анонимен

преди 6 години

аз предлагам сега човека да плати глобата от 100 лв с монети от по 1 стотинка!

12

Анонимен

преди 6 години

Е за тоя човек можем да съберем дарение.Да е жив и здрав!

11

РВМ

преди 6 години

Браво Радев...браво МВР !!!! Вие сте нашта гордост- спя спокойно с такъв министър,с такива будни полицаи...с такава успеваемост!!! А казват,че полицията не работела.....

10

Анонимен

преди 6 години

НЕ С ЯЙЦА А КОКТЕЙЛИ *** ТРЯБВАШЕ!!!МАЛКИЯ Я Е ЗАКЛАЛ ЩОТО СЕ ДЪРПАЛА И НЕ ИСКАЛА ДА МУ ПУСНЕ ИМА ИЗВАДКА ОТ РАЗГОВОРИТЕ ИМ В ИНТЕРНЕТ!ЗАКЛЕЩИЛ Я Е В АСАНСЬОРА А ТЯ НЕ ТА НЕ!АБЕ НЕ Е МНОГО МАЛЪК НА 16 ГОДИНИ

9

ПРАВИЛНО

преди 6 години

МВР е осъдило правилно ДЯДОТО , акта е от Полицията .Законно е , но не е Морално .Както казват - да му издерат очите на Убиеца . Лично аз подкрепям Протеста на ЧОВЕКА .Съвсем нормална реакция , даже е мека .Как можеш да убиеш дете и спокойно да се движиш по Белия Свят - нормално е да се Обесиш .

8

шматка

преди 6 години

Лошо дедо.Ако беше лилав щеше да минеш с особености на етноса.

7

Анонимен

преди 6 години

Много скъпи тия яйца 50лв. едното 50 другото и ето ти 100-тачка глоба.Отиде му половината пенсия на човечеца.Много хубаво е направил.Следващия път като види Бойко Борисов да хвърля по него каквото му падне.

6

Браво, браво

преди 6 години

От цялата тълпа само един-единствен човек е реагирал достойно и веднага са го глобили. Дори и името му съобщават! Така де, да не е индиец, та да го щадят!У нас са защитени само престъпниците и хулиганите!

5

А червените тролове

преди 6 години

ни баламосваха, че пенсионерите били бедни - цяла *** яйца изхвърлил, и щял да почва с доматите(розови)

4

Браво, бе!

преди 6 години

Светкавично осъдили пенсионера, социално слабия! Питаха ли го дали пък случайно не е бил близък на почерненото семейство?Или ние да си правим изводите как да реагираме, ако се окажем близо до сградата на съда, когато докарват там престъпник? Букети цветя ли да му поднесем? Или пликове с лакомства?

3

Анонимен

преди 6 години

Ако можеше толкова бързо да вземат решения съдиите и по други дела, нямаше да сме на тоя хал. За да извърши това възрастния човек вероятно е воден от презумпцията, че пак на някой ще му се размине и престъплението ще остане ненаказано. И просто е показал отношението си към съдебната система.

2

адвокат

преди 6 години

защо яйца, направо камъни като арабите... от това по умни и щастливи не са станали...Дали е невинен или виновен е без значение... ако всеки мята яйца и домати да закриваме съда.

1

Анонимен

преди 6 години

Малко му е..Браво на пенсионера