17

Страхил

преди 5 години

Както е казал поета - Тоз който падне в бой за Свобода, той не умира.Боян Петров падна в битка за нас. За да ни има утре. Той е Новия Левски. Той е новия национален герой в днешно време. Шапки долу.

16

Ели

преди 5 години

От началото следя новините по темата и чета коментари. Недоумявам защо пишете всичко това по негов адрес. Реших и аз да се изкажа- за мен Боян Петров е източник на вдъхновение. Много искам да е жив.

15

Анонимен

преди 5 години

Много се радвам, че никой не отразява злите хорица, които бълват змии и гущери и медиите продължават да следят ситуацията! Само си ги представям зелени от яд, че все още има хора, които се интересуват от Боян Петров. Дерзайте, скоро ще се мине на стандартните ви теми на деня.

14

Анонимен

преди 5 години

По добре да не го намерят , че щастливата вдовица да спре да се усмихва и да си прави планове за почивка до Хималаите .Не я е срам.А вие си отворите очите- стига сте съжалявали и дарявали пари на тези Наглите самоубийци.Има и други каузи.Дарявайте за живи , не за умрели.Или изобщо не дарявайте.

13

(-_-)

преди 5 години

Мене пък ме интересуват по-практични въороси, като например : Кой финансира тия операции? Защо толкова шум покрай тоя човек? Къде са средствата за безопасност (персонално SOS устройство)? Кому е нужно да катери връх, покоряван стотици пъти? Щом е бил болен, защо не се занимава с нещо по-подходящо и безооасно..*** история с нелеп край.

12

Пет

преди 5 години

Анонимния дето се крие и обижда- Ами това е истината! Кой го прати тоя да си търси белята и се прави на по велик от Бога! Намерил е Каквото е търсил! Стига вече ни занимавате с Ексцентрични маниаци за величие!

11

Анонимен

преди 5 години

Не трябва да търсите Боян на по-ниските места, а на най-ниските такива. А ако най-отдолу има и вир, то на дъното му. Ако часовникът на Боян не е водоустойчив, вече е отишъл, язък!

10

House M.D.

преди 5 години

В началото бе Боян! Ваш: апостол Йоан

9

до 12 до местя

преди 5 години

Точно ставаше дума за хейта.Толкова ли ти е неприятен изчезналия Боян, че го пращаш при Господ. Засрами се! Все пак става дума за достоен човек!

8

до местя

преди 5 години

Да те намести Господ.

7

Анонимен

преди 5 години

Престанете бе ,тоя ли е най важния в държавата бе Тоя излезе по важен от Тръмп и Путин взети заедно ...Всеки ден това е топ новината ..Спрете с тоя !!!!!!

6

ачо

преди 5 години

С простаците недей да спориш и да се занимаваш, защото е все едно да се бориш с прасе в ***. Ще се нацапаш и ти, а на тях им е кеф! Не им чети мършавите коментари!

5

Анонимен

преди 5 години

Потърсете го и в Пирин или в Кресненското дефиле, може да е отскочил там да брои катерици и съсели да изкара некой лев

4

Анонимен

преди 5 години

До Петмале колко си *** човек, не е истина, че има такива като теб просто!

3

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 3толкова ли си некадърен и неспособен 2 лева да изкараш, че изчисляваш чуждите пари? Тия дето гледат в паницата на другите са най-некадърни!

2

Пет

преди 5 години

Найстина Стига да ни занимават с някой който е пренебрегнал Природата и се е правил на Бог! Но...застрахователите искат да видят тяло на мъртвец за да се изплати застраховка.или ако се е скрил и прави измама ...ще го намерят! Тези издирвания трябва да бъдат платени.Застрахователите не са будали да броят пари за мними трупове!

1

Анонимен

преди 5 години

До АнонименКат не ти харесва що четеш бе? Има и други статии, ай марш от тука.